weddenbonus nieuws

Wed vanavond op Ajax @ 7.00 of Panathinaikos @ 21.00!

Een prachtige mogelijkheid voor nieuwe Nederlandse klanten bij 888Sport. Vanavond kun je wedden op winst van Ajax tegen Panathinaikos @ 7.00 of je speelt op winst van de Grieken @ 21.00. Hoe kun je deelnemen? Wij leggen het precies voor je uit en blikken ook vooruit op dit groepsduel van de Europa League. Lees nu meer en win gigantisch!

Hoe wed ik op Ajax @ 7.00 of Panathinaikos @ 21.00?

  • Maak allereerst aan een account aan bij 888Sport via een van de links op deze site.
  • Maak hierna een storting van € 10(+) met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, PaySafe of PayPal.
  • Plaats vervolgens een bet van € 10 op winst van Ajax @ 1.57 of Panathinaikos @ 6.80.
  • Gewonnen? 888Sport zet de quoteringen om in maar liefst 7.00 (Ajax) en 21.00 (Pan).
  • Je ontvangt je inzet + winst (€ 15,70 Ajax / € 68.00 Pan) + extra winst in Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen (€ 53,30 Ajax / € 142,00 Pan) en win nog meer!

 

Wedden op Ajax Panathinaikos
© 888Sport

 

Voorbeschouwing Ajax Panathinaikos

Bovenstaande 888Sport Promotie is een perfecte Europa League Wedden Bonus van een van de Beste Bookmakers Nederland. Je kunt gigantische winst maken met € 10 maar dient hiervoor natuurlijk wel een winnende weddenschap af te sluiten. Wij blikken voor jou vooruit op het duel tussen Ajax en Panathinaikos zodat jij wedt met de benodigde achtergrondinformatie. Ajax staat 1e in de groep met 10 punten en wordt gevolgd door Standard en Celta de Vigo met 5 punten. Panathinaikos staat troosteloos onderdaan met 1 punt en lijkt uitgespeeld. Ajax kent zowel Europees als in de competitie in topserie en is de ploeg in vorm. De Grieken wisten slechts 1 van haar laatste 8 duels te winnen en maken weinig indruk. Bosz heeft reeds aangekondigd te gaan rouleren met reservespelers maar desalniettemin wenst hij wel graag te winnen om groepswinst veilig te stellen. Panathinaikos dient de laatste strohalm aan te grijpen maar lijkt ook niet met de volledige A selectie te komen. Een winst van Ajax lijkt dan ook het meest aannemelijke. Wat denk jij? Zet in!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nieuw en Top voor Belgen: € 80 Eurotiercé Stortingsbonus
volgend artikel
Gokken op Dundalk AZ - Speel € 20 en krijg € 20 Cadeau!