Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Opgelet: 888Sport is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

888Sport app
© 888Sport

888Sport is een van de meest innoverende, dynamische en vertrouwelijke bookmakers in de industrie. Als beursgenoteerd bedrijf bieden ze meer dan duizenden wedstrijden aan en dit in allerlei markten. Hun in-play en cash-in weddenschappen behoren tot de top van de sportweddenschappen. Om hun groeiend aantal klanten nog beter te kunnen bereiken, hebben ze ook een mobiele website en een 888Sport App op de markt gebracht.

Deze 888Sport Mobile app is heel makkelijk te navigeren. Op de homepage heb je verschillende iconen: Live, voetbal, paardenrennen, tennis, cricket enzovoort. Bovenaan kan je een account aanmaken of inloggen op je bestaand account. Als je naar beneden scrollt, zie je ook de populairste live weddenschappen van dat moment. Als je op het icoon A-Z klikt, krijg je een overzicht van alle sporten en weddenschappen die 888Sport aanbieden. Je kan eerst een sport selecteren en daarna de wedstrijd selecteren waarop je wilt wedden. Single, multiple, in-play, het is allemaal mogelijk via de app.

888Sport App of 888Sport mobiele website

De 888Sport App is beschikbaar via Android en iOS en als je liever geen App download kan je ook de mobiele website van 888Sport gebruiken. De 888Sport Mobiel app is niet beschikbaar voor Windows telefoons, maar die kunnen ook zonder problemen de mobiele website gebruiken. Voor Android en Apple raden we je toch aan om deze 888Sport app te downloaden. Je hebt dan ten alle tijde je wedstrijden binnen handbereik. Hieronder leggen we uit hoe je de App kan downloaden voor Android en iOS.

888Sport App Android

Laten we nu kijken hoe we de 888Sport Android app op onze telefoon kunnen installeren. Er zijn verschillende opties om dit te doen. De eerste stap is om naar hun website te surfen: www.888Sport.com. Op deze pagina scroll je naar beneden totdat je Bet on Mobile ziet staan, klik hierop en dan verkrijg je een nieuwe pagina met 888Sport Android en 888Sport iOS. Selecteer het tabblad 888Sport Android en hier heb je 3 mogelijkheden om de App te installeren:

  • De eerste manier om de 888Sport app download Android te verwezenlijken is door de QR code te scannen.
  • De tweede optie om de 888Sport app android download te verkrijgen is door je telefoonnummer in te vullen en dan op verzenden te klikken. Je krijgt dan een link via SMS, waar je op kan klikken om de app te downloaden.
  • De derde mogelijkheid is via deze link: http://www.888Sports.com/Android. Je zal dan automatisch de 888Sport app downloaden voor Android. Tijdens het downloaden van deze app zal je op je mobiel naar je telefoon settings / security moeten gaan en daar onbekende bron aanvaarden (unknown source) activeren. Ga daarna naar de 888Sport download op je hoofdscherm en klik op next en onmiddellijk op Install.

888sport app 2 banner
© 888Sport

888Sport iPhone / 888Sport iOS

De 888Sport app iOS download is heel simpel in de App store te downloaden. Als je naar de App Store surft en dan de 888Sport iOS app download, wijst alles zichzelf uit. De App is speciaal ontworpen voor iPad en iPhone.
Als je de 888Sport Mobile App liever installeert via de website van www.888Sport.com, lukt dat ook. Je hoeft enkel maar op Mobile te klikken en dan de naar iOS pagina te gaan. Hier heb je 3 manieren om de app te installeren:

  • Hier is de eerste manier om de 888Sport app download iOS te verwezenlijken met de QR code.
  • De tweede manier om de 888Sport app iOS download te verkrijgen is via je telefoonnummer. Vul je telefoonnummer in en je zal een link opgestuurd krijgen.
  • De derde manier om de 888Sport app downloaden iOS versie te ontvangen is via je email adres. Vul je e-mailadres in en je zal ook hier via een link de 888Sport App kunnen installeren.

888Sport App Aanmelden en 888Sport App Storten

Op de homepage kan je op Registreren klikken en dan krijg je drie verschillende tabbladen. Bij het eerste tabblad vragen ze je om je persoonlijke gegevens in te vullen. Bij het volgende tabblad, kan je je gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, plus een controlevraag selecteren en invullen. Het laatste tabblad vraagt om je adres, telefoonnummer en de munteenheid waarmee je je account wenst te openen. Zodra dit voltooid is, heb je een account geopend bij 888Sport. Om een storting te maken zal je omgeleid worden naar een beveiligde site. Hier kan je geld storten via de vertrouwelijke manier iDeal of via Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Neteller of Skrill. Zodra je een storting hebt gemaakt, kan je ook de stortingsbonus selecteren.

888Sport App Welkomstbonus

De 888Sport Bonus voor nieuwe klanten is Treble The Winnings, deze is uniek in zijn soort. Nadat je een eerste storting hebt gemaakt en wedt met een bedrag tussen de € 5 en € 10, zal 888Sport je winst verdriedubbelen. De maximum bonus is 5000 euro! Deze winst bestaat uit verschillende Free Bets van elk maximaal 20 euro. Deze Free Bets kan je dan inzetten op een weddenschap naar keuze en dit binnen de 7 dagen. De noteringen van deze bets zijn niet vastgelegd, dus je kan om het even welke bet plaatsen. De winst die je uit deze weddenschappen haalt, is integraal voor jou.

888Sport Welkomstbonus

888Sport App Menu

Het menu bestaat uit twee delen, met een grote nadruk op de voetbalweddenschappen. Aan de linkse kant heb je een drop down menu waar je een overzicht hebt van de verschillende sporten en de live bets. Aan de rechterkant kan je je spelersaccount terugvinden, en als je hierop klikt zie je al je gegevens staan en eventuele promoties. Als je op het logo van 888Sport klikt, kom je terug op de homepagina. Onderaan heb je ook een support-knop waar je de gegevens van de klantendienst hebt.

888Sport App Wedden

In onze test was er een aanbod van ongeveer 50 verschillende sporten en dit op verscheidene evenementen. Bij de favorieten staan onder andere de Champions League, de Premier League, de Bundesliga, …. Stel dat je een weddenschap wilt plaatsen op een wedstrijd van de Champions League, dan kan je kiezen uit meer dan 130 bets. Wat een heel ruim aanbod is, met over het algemeen ook heel goede quoteringen.

888Sport App Uitbetaling en Klantenservice

De uitbetaling wijst zichzelf uit: je kan op cashier klikken en daarna op withdraw. Er zijn allerlei mogelijkheden om te laten uitbetalen: via bankoverschrijving, Skrill, Neteller, Visa of Mastercard. Stel, je hebt een vraag over een uitbetaling of over een ander onderwerp, dan kan je de heel uitgebreide FAQ raadplegen. Indien je nog een andere vraag hebt, dan kan je de klantenservice bereiken. Dit kan via de “contact us” button, via een e-mail naar support@888Sport.com of bellen naar +350 200 41387.

888Sport app Review of 888Sport app Ervaring

We raden iedereen aan om deze app te downloaden omdat je simpel kan navigeren tussen de verschillende sporten. De eenvoudige to-the-point gebruikersinterface laat je daarbij toe om snel een weddenschap plaatsen op je favoriete teams. Het aanbod van weddenschappen is enorm en voldoet ruimschoots aan de moderne eisen met de in-play en cash-in opties. Geld storten of een uitbetaling gebeurt vlekkeloos en bij een eventuele vraag, kan je altijd een beroep doen op de klantendienst.