Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
888sport Bonus

888sport Bonus

Gratis weddenschap
Aanbevolen
Max. bonus
€ 5.000
Percentage
300%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen
Min. quotering
1.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.7

888sport Bonus details

Opgelet: 888 Sport is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

888Sport geeft aan Nederlanders een unieke bonus weg. Je ontvangt van 888Sport een verdriedubbeling van de winst van je eerste weddenschap met een inzet tussen de € 5 en € 10. Het maximum bonusbedrag is maar liefst € 5.000! Je extra winst wordt uitbetaald in freebets ter waarde van € 20 per stuk. Je kunt deze freebets vervolgens binnen 7 dagen inzetten op weddenschappen naar keuze waarbij de quotering niet uitmaakt. De winst uit deze freebets is volledig voor jou en niet aan verdere voorwaarden verbonden! Groot voordeel is nu ook dat je bij 888Sport kunt wedden met iDeal!

Voordelen & nadelen

  • Verdriedubbeling van je winst
  • Alle quoteringen gelden
  • Storten kan nu met iDeal
  • Als je eerste weddenschap verloren gaat, ontvang je geen bonus

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

22-06-2017

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Je krijgt de 888Sport Bonus door een account aan te maken en minimaal € 10 te storten. Vervolgens plaats je een weddenschap van minstens € 5 en maximaal € 10. Je kan inzetten op alle weddenschappen naar keuze. De maximale winstverdriedubbeling is € 5.000 en je krijgt deze extra winst binnen uiterlijk 72 uur uitbetaald. De extra winst wordt uitgekeerd in de vorm van freebet tokens van € 20 per stuk. Deze freebet tokens kun je binnen 7 dagen opnieuw inzetten op een weddenschappen naar keuze. De quotering maakt hierbij niet uit en de winst is zonder verdere voorwaarden!

Voorbeeld

Maak een account aan bij 888Sport en stort minimaal € 10. Wed bijvoorbeeld tegen een quotering van 4.50 en als je wint, dan krijg je normaliter € 35 winst. Deze winst wordt nu verdrievoudigd, dus je krijgt € 105 winst. De € 70 extra winst wordt nu uitbetald in freebet tokens. Drie tokens van € 20 en 1 token van € 10. Deze tokens kun je binnen 7 dagen inzetten op een enkelvoudige of combinatieweddenschap naar keuze met een quotering naar winst en de winst uit deze weddenschappen is vervolgens volledig voor jou!

Conclusie

Dit is een unieke bonusvorm van 888sport en meteen een zeer goede bonus. Je kan zelf bepalen hoe hoog je bonus wordt en aan de ontvangen freebet tokens zitten geen quoteringen voorwaarden. Wed op een enkelvoudige wedstrijd of maak een meervoudige weddenschap voor maximaal € 10 en krijg bij winst driemaal het winstbedrag uitgekeerd! Ook is het een groot voordeel dat je kan storten met iDeal om voor deze bonus in aanmerking te komen. Wij waarderen deze bonus dan ook met 5 sterren!