⚠️⚠️⚠️ 888Sport is momenteel niet meer beschikbaar op onze markten waardoor de informatie in deze review mogelijk niet meer correct is. Voor het perfect alternatief raden we een registratie aan bij Svenbet ⚠️⚠️⚠️


De 888sport Bonus was beschikbaar tot 22-06-2017. Kijk op de 888sport pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

888Sport Bonus – Gratis Weddenschap

Bonus details

888Sport geeft aan Nederlanders een unieke bonus weg. Je ontvangt van 888Sport een verdriedubbeling van de winst van je eerste weddenschap met een inzet tussen de € 5 en € 10. Het maximum bonusbedrag is maar liefst € 5.000! Je extra winst wordt uitbetaald in freebets ter waarde van € 20 per stuk. Je kunt deze freebets vervolgens binnen 7 dagen inzetten op weddenschappen naar keuze waarbij de quotering niet uitmaakt. De winst uit deze freebets is volledig voor jou en niet aan verdere voorwaarden verbonden! Groot voordeel is nu ook dat je bij 888Sport kunt wedden met iDeal!
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

300%

Maximum bonusbedrag

€ 5.000

Min. storting

€ 10

Rondspeel voorwaarden

Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen

Bonus vrijspelen tijd

7 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

-

Voorwaarden voor uitbetaling

Je krijgt de 888Sport Bonus door een account aan te maken en minimaal € 10 te storten. Vervolgens plaats je een weddenschap van minstens € 5 en maximaal € 10. Je kan inzetten op alle weddenschappen naar keuze. De maximale winstverdriedubbeling is € 5.000 en je krijgt deze extra winst binnen uiterlijk 72 uur uitbetaald. De extra winst wordt uitgekeerd in de vorm van freebet tokens van € 20 per stuk. Deze freebet tokens kun je binnen 7 dagen opnieuw inzetten op een weddenschappen naar keuze. De quotering maakt hierbij niet uit en de winst is zonder verdere voorwaarden! meer minder

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

22-06-2017

Voorbeeld

Maak een account aan bij 888Sport en stort minimaal € 10. Wed bijvoorbeeld tegen een quotering van 4.50 en als je wint, dan krijg je normaliter € 35 winst. Deze winst wordt nu verdrievoudigd, dus je krijgt € 105 winst. De € 70 extra winst wordt nu uitbetald in freebet tokens. Drie tokens van € 20 en 1 token van € 10. Deze tokens kun je binnen 7 dagen inzetten op een enkelvoudige of combinatieweddenschap naar keuze met een quotering naar winst en de winst uit deze weddenschappen is vervolgens volledig voor jou! meer minder

Voordelen & nadelen

  • Verdriedubbeling van je winst
  • Alle quoteringen gelden
  • Storten kan nu met iDeal
  • Als je eerste weddenschap verloren gaat, ontvang je geen bonus

Conclusie

Dit is een unieke bonusvorm van 888sport en meteen een zeer goede bonus. Je kan zelf bepalen hoe hoog je bonus wordt en aan de ontvangen freebet tokens zitten geen quoteringen voorwaarden. Wed op een enkelvoudige wedstrijd of maak een meervoudige weddenschap voor maximaal € 10 en krijg bij winst driemaal het winstbedrag uitgekeerd! Ook is het een groot voordeel dat je kan storten met iDeal om voor deze bonus in aanmerking te komen. Wij waarderen deze bonus dan ook met 5 sterren! meer minder

Licenties

Ministerium für Inneres, ländliche Räume und Integration (Schleswig-Holstein) licensed by Government of Gibraltar and regulated by the Gibraltar Gambling Commissioner Malta Gaming Authority (MGA) Agenzia delle Dogane e dei Monopoli Spillemyndigheden Dirección General de Ordenación del Juego Hessisches Ministerium des Innern und für Sport

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Registreer je bij 888Sport en stort een minimum bedrag van € 10 via bijvoorbeeld iDeal.
2
Plaats een weddenschap met een inzet tussen de € 5 en € 10. Je winst op deze weddenschap wordt verdrievoudigd. De extra behaalde winst wordt binnen 72 uur uitbetaald in freebet tokens.
3
Zet je freebet tokens binnen uiterlijk 7 dagen in op weddenschappen naar keuze en de winst is volledig voor jou!

888Sport Ervaringen & Review

888Sport is een van oorsprong Britse Bookmaker en is genoteerd op de Beurs van Londen. Al jarenlang is 888Sport actief als bookmaker en de Betrouwbaarheid is dan ook een groot kenmerk van deze bookmaker. Verder staat 888Sport bekend om haar vele promoties en aantrekkelijke 888Sport Welkomstbonus tot € 5.000. Helaas accepteert het geen Nederlandse en Belgische klanten (meer). Nederlanders en Belgen kiezen daarom het beste uit alternatieve Bookmakers Nederland. Klik onderstaande voor de beste bonussen!

 

888Sport Account Maken en Geld Storten – Gemakkelijk, snel en iDeal beschikbaar

Wedders uit Nederland en België kunnen helaas geen 888Sport account meer aanmaken. Aanmelden voor spelers uit andere landen gaat gemakkelijk door op een van onze Bonus Banners te klikken. Erna klik je op ´Bet Now´ of ´Create Account´ en kun je je registratie voltooien. Binnen minder dan een minuut voltooi je het gehele proces. De hoeveelheid aan betaalopties bij 888Sport is gigantisch. Je kunt geld storten met iDeal maar ook onder andere met alternatieve betalingsmethodes als Visa/Mastercard, Maestro, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafeCard of een bankoverschrijving. Storten kan reeds vanaf € 10.

888Sport Welkomstbonus en 888Sport Promoties – Oneindige hoeveelheid promoties

De 888Sport Welkomstbonus is met een winstverdriedubbeling uniek in haar soort. Naast de Welkomstbonus heeft 888Sport nog vele andere promoties. Dit zijn onder andere:

  • 888Sport Correct Score – Correct Score omgedraaid? 888Sport geeft € 25 inzet terug!
  • 888Sport Bonanza –  Wed op goalscorers en krijg € 25 refund met 888Sport Bonanza
  • 888Sport Spice up Saturdays – 5 euro 888Sport Freebet met Premier League Bets!
  • 888Sport Goals Mean More – Win freebets met 888Sport Goals Mean More promotie
  • 888Sport 88th Minute Insurance –  88e minuut garantie bij 888Sports

888Sport Bonus
© 888Sport

888Sport Wedden – Van Eredivisie en Champions League tot live en mobiel wedden met 888Sport App

Bij 888Sport kun je wedden op alle evenementen naar keuze. Niet enkel Eredivisie en Champions League Voetbal wordt aangeboden maar ook onder andere weddenschappen op politiek en roeien. Naast het pre-match aanbod kun je ook oneindig veel live wedden bij 888Sport. Je weddenschappen bij 888Sport blijven niet beperkt tot je desktop maar je kunt je weddenschappen ook via de mobiele site plaatsen. Daarnaast biedt 888Sport een zeer gebruiksvriendelijke 888Sport App die je onder andere kunt downloaden via hun website, de Android Google Play Store of iOS App Store.

888Sport Uitbetaling en Contact – Snelle uitbetaling en klantvriendelijke klantenservice

Uitbetalen bij 888Sport kan gemakkelijk door naar de cashier te gaan en op withdraw te klikken. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uit te betalen met Neteller of Skrill maar ook kun je geld overmaken naar je bank. Terugstorten kan reeds bij bedragen vanaf € 3. Mocht je de 888Sport willen contacteren kan dit per e-mail via support@888sport.com of telefonisch via het 888Sport telefoonnummer +350 200 41387. Ook kun je ervoor kiezen om je vraag op te zoeken via de zeer uitgebreide FAQ.

888Sport Conclusie – Super Bookmaker!

We kunnen concluderen dat 888Sport op alle facetten biedt wat jij in een bet site zoekt. Aanmelden is gemakkelijk, storten kan onder andere met iDeal en de welkomstbonus en hoeveelheid promoties zijn gigantisch. Daarnaast is het wedaanbod groot, is de 888Sport App beschikbaar, verloopt het uitbetalingsproces snel en staat de klantenservice via vele kanalen voor je klaar. Helaas kunnen Nederlanders en Belgen zich niet meer aanmelden. Kies onderstaand voor een alternatief.