Belangrijke Informatie

888Sport accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

888Sport Banner 1

888Sport Ervaringen & Review

888Sport is een van oorsprong Britse Bookmaker en is genoteerd op de Beurs van Londen. Al jarenlang is 888Sport actief als bookmaker en 888Sport Betrouwbaar is dan ook een groot kenmerk van deze bookmaker. Verder staat 888Sport bekend om haar vele promoties en aantrekkelijke 888Sport Welkomstbonus tot € 5.000. Helaas accepteert het geen Nederlandse en Belgische klanten (meer). Nederlanders en Belgen kiezen daarom het beste een alternatieve Bookmaker. Klik onderstaande voor de beste bonussen!

 

888Sport Account Maken en Geld Storten – Gemakkelijk, snel en iDeal beschikbaar

Wedders uit Nederland en België kunnen helaas geen 888Sport account meer aanmaken. Aanmelden voor spelers uit andere landen gaat gemakkelijk door op een van onze Bonus Banners te klikken. Erna klik je op ´Bet Now´ of ´Create Account´ en kun je je registratie voltooien. Binnen minder dan een minuut voltooi je het gehele proces. De hoeveelheid aan betaalopties bij 888Sport is gigantisch. Je kunt geld storten met iDeal maar ook onder andere met alternatieve betalingsmethodes als Visa/Mastercard, Maestro, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafeCard of een bankoverschrijving. Storten kan reeds vanaf € 10.

888Sport Welkomstbonus en 888Sport Promoties – Oneindige hoeveelheid promoties

De 888Sport Welkomstbonus is met een winstverdriedubbeling uniek in haar soort. Naast de Welkomstbonus heeft 888Sport nog vele andere promoties. Dit zijn onder andere:

  • 888Sport Correct Score – Correct Score omgedraaid? 888Sport geeft € 25 inzet terug!
  • 888Sport Bonanza –  Wed op goalscorers en krijg € 25 refund met 888Sport Bonanza
  • 888Sport Spice up Saturdays – 5 euro 888Sport Freebet met Premier League Bets!
  • 888Sport Goals Mean More – Win freebets met 888Sport Goals Mean More promotie
  • 888Sport 88th Minute Insurance –  88e minuut garantie bij 888Sports

888Sport Bonus
© 888Sport

888Sport Wedden – Van Eredivisie en Champions League tot live en mobiel wedden met 888Sport App

Bij 888Sport kun je wedden op alle evenementen naar keuze. Niet enkel Eredivisie en Champions League Voetbal wordt aangeboden maar ook onder andere weddenschappen op politiek en roeien. Naast het pre-match aanbod kun je ook oneindig veel live wedden bij 888Sport. Je weddenschappen bij 888Sport blijven niet beperkt tot je desktop maar je kunt je weddenschappen ook via de mobiele site plaatsen. Daarnaast biedt 888Sport een zeer gebruiksvriendelijke 888Sport App die je onder andere kunt downloaden via hun website, de Android Google Play Store of iOS App Store.

888Sport Uitbetaling en Contact – Snelle uitbetaling en klantvriendelijke klantenservice

Uitbetalen bij 888Sport kan gemakkelijk door naar de cashier te gaan en op withdraw te klikken. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uit te betalen met Neteller of Skrill maar ook kun je geld overmaken naar je bank. Terugstorten kan reeds bij bedragen vanaf € 3. Mocht je de 888Sport willen contacteren kan dit per e-mail via support@888sport.com of telefonisch via het 888Sport telefoonnummer +350 200 41387. Ook kun je ervoor kiezen om je vraag op te zoeken via de zeer uitgebreide FAQ.

888Sport Conclusie – Super Bookmaker!

We kunnen concluderen dat 888Sport op alle facetten biedt wat jij in een bookmaker zoekt. Aanmelden is gemakkelijk, storten kan onder andere met iDeal en de welkomstbonus en hoeveelheid promoties zijn gigantisch. Daarnaast is het wedaanbod groot, is de 888Sport App beschikbaar, verloopt het uitbetalingsproces snel en staat de klantenservice via vele kanalen voor je klaar. Helaas kunnen Nederlanders en Belgen zich niet meer aanmelden. Kies onderstaand voor een alternatief.