weddenbonus nieuws

De 5 favorieten bij Bingoal

Dit weekend is het weer zover, onze favoriete Belgische teams gaan een nieuwe speeldag tegemoet. Wij hebben de 5 favorieten even doornomen en gingen kijken wat Bingoal ons te bieden heeft mochten we weddenschappen gaan plaatsen op deze 5. En we moeten zeggen dat Bingoal mooie quoteringen heeft klaarstaan voor de wedstrijden.

De wedcoupon

De wedcoupon voor dit weekend ziet er bij ons vrij veelbelovend uit, we hebben 5 verschillende favorieten eruit gekozen en in een combinatie weddenschap gestoken zodat we een winst van een grote 60 euro kunnen verdienen mochten onze weddenschappen kloppen en uitkomen. Hieronder kun je onze keuze bekijken.

Natuurlijk zijn wij ook niet zeker of deze voorspellingen wel dan niet gaan uitkomen maar we hopen er wel op. Anderlecht, AA Gent, Standard en Zulte Waregem beloven sowieso wel goed te gaan spelen normaal en dan hebben we er nog een Duitse match bij geplaatst om wat afwisseling te hebben. Wolfsburg is de laatste tijd toch wel vrij goed bezig en wij geloven erin dat zij ook dit keer een mooie winst zullen pakken. Spijtig genoeg zullen we wel geen Kevin de Bruyne meer tegenkomen bij Wolfsburg aangezien hij naar Manchester City is overgegaan.

5 favorieten Bingoal

Samenvatting

Dit zijn alvast de vijf wedstrijden waar wij naar uitkijken en niet kunnen wachten op de eind resultaten ervan. Mocht je nog niet geregistreerd zijn bij Bingoal twijfel dan niet langer en registreer vandaag nog een account en krijg een mooie bonus van Bingoal. Ze hebben alle Belgische en ook zeer ruim aanbod aan internationale wedstrijden en competities dus het aanbod zal altijd wel naar ieders wens zijn. Wij wensen je alvast veel plezier en veel success

Over de auteur

vorig artikel
AJAX, Alkmaar en Groningen in de Europa League
volgend artikel
De Europa Boost bij BetFirst