11:39 uur

Ongehoord: € 25 Cadeau zonder storten bij YoBetIt!

Een ongekend goede kans wacht nu tijdelijk op Nederlanders en Belgen bij Bookmaker YoBetIt. Je krijgt maar liefst € 25 cadeau na je aanmelding zonder hiervoor een storting te maken! Ook krijg je nog eens een 100% tot € 50 bij het maken van je eerste storting. Hoe jij van deze acties kunt genieten en wat er allemaal nog meer bij YoBetIt op jou te wachten staat lees je in dit artikel.
 
Update: Deze Bonus is helaas niet meer beschikbaar. Ga naar de Gratis Wedden pagina voor alternatieven bonussen zonder storting.
 

Hoe krijg ik € 25 Gratis Zonder Storting?

  • Klik op een van de YoBetIt Aanmeld Buttons op onze site en schrijf je in.
  • Gebruik bij je aanmelding bonus code FREE25 (staat reeds ingegeven).
  • Direct na je aanmelding ontvang je vervolgens € 25 gratis wedtegoed!
  • Zet je € 25 gratis binnen 24 uur in op quoteringen van 1.65 of hoger.
  • Winst gemaakt? Zet je totaalsaldo 25x in op opnieuw 1.65(+) odds.
  • Geniet van max. € 100 in echt geld na het voldoen aan de voorwaarden.

 

 

Benut ook de 100% tot € 50 Stortingsbonus!

Een € 25 Gratis Wedden actie zonder storten is natuurlijk ongekend goed en zul je niet snel ergens anders meer tegenkomen. Daarbij houdt het echter niet op bij YoBetIt. Als je bij je eerste storting de bonus code BONUS50 ingeeft, krijg je 100% tot € 50 extra bonus. Storten kan o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Je dient je stortings- en bonusbedrag 15x in te zetten op odds van 1.20(+) of hoger binnen 14 dagen om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Een mooie extra na de € 25 gratis!
 

YoBetIt Gratis Wedden 10 euro
© YoBetIt

 

YoBetIt – Pakt uit met Super Wedden Aanbod!

Bookmaker YoBetIt is nog niet zo lang actief als bookmaker en probeert met bovenstaande Bookmaker Bonus nieuwe klanten te trekken. Dit doet het echter niet enkel met geweldige promoties maar ook zeker door middel van het aanbieden van een super wedden aanbod. Je kunt namelijk op 48 verschillende sporten inzetten! Ook zijn er voldoende selecties per duel en zijn de quotering van uitstekend niveau. Ten slotte is ook de klantenservice goed bereikbaar en ziet de website er prima uit. Probeer YoBetIt nu zelf en win!

Claim de bonus! Meer informatie