15:44 uur

Pak € 10 Gratis Zonder het doen van een Storting bij YoBetIt!

Graag laten we in dit artikel alle Nederlanders en Belgen kennis maken met bookmaker YoBetIt. Een geweldige bookmaker die je ook nog eens welkom heet met € 10 Gratis Wedden zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken! Ook wacht er een 100% tot € 50 stortingsbonus op jou. Lees nu meer over deze promoties en bookmaker YoBetIt en win!
 
Update: Deze Bonus is helaas niet meer beschikbaar. Ga naar de Gratis Wedden pagina voor alternatieven bonussen zonder storting.
 

Hoe benut ik € 10 gratis zonder storting bij YoBetIt?

  • Klik op een van de YoBetIt aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Gebruik bij je inschrijving de (reeds ingevulde) promotie code FREE10.
  • Direct na je inschrijving staat er € 10 gratis zonder storting in je account!
  • Zet je € 10 binnen 24 uur in op voetbal-bet(s) met odd(s) van 1.55 of hoger.
  • Gewonnen? Zet je netto-winst nog 15x in op 1.55(+) odds binnen 7 dagen.
  • Hierna kun je uitbetalen of uiteraard verder spelen. Meer bonus wacht er!

 

 

Benut ook 100% tot € 50 op eerste storting!

Nadat je de winst uit je € 10 Gratis Wedden hebt omgezet in echt geld of je gratis saldo verloren hebt, kun je bij YoBetIt profiteren van een volgende bonus. Deze bonus is ook direct beschikbaar als je de € 10 gratis niet benut. Simpelweg door bij je eerste storting met Visa, Mastercard, Skrill, PaySafeCard of een bankoverschrijving de bonus code BONUS50 in te geven, ontvang je 100% bonus tot maximaal € 50. Om je bonusgeld om te zetten dien je je stortings- en bonusbedrag 15x in te zetten binnen 14 dagen. Al je weddenschappen op quoteringen van 1.20(+) tellen reeds mee voor deze Bookmaker Bonus!

YoBetIt Gratis Wedden 10 euro
© YoBetIt

 

YoBetIt – Ongekend Groot Wedden Aanbod

Niet enkel bovenstaande acties maken een aanmelding bij YoBetIt de moeite waard maar ook het bookmaker product is van zeer goed niveau. Het allereerste wat in het oog springt is het grote wedden aanbod. Je kunt maar liefst op 48 verschillende sporten inzetten met zeer veel selecties per duel. Iets anders dat in het oog springt is de zeer mooie website die snel functioneert, zowel via desktop als mobiel. Verder zijn de quoteringen fair en is de klantenservice onder andere te bereiken via e-mail, telefoon, Facebook en Twitter. YoBetIt beschikt over de benodigde licenties en is al enkele jaren een bekende naam in verschillende Europese markten. Probeer het nu zelf ook en win!

Claim de bonus! Meer informatie