Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Hoge quoteringen bij Glory 84 | Beztati vs Petch

Tyjani Beztati verdedigt tijdens Glory 84 zijn lichtgewicht titel tegen uitdager en regerend vedergewicht Petch. Het belooft een spannende strijd te worden op zaterdag 11 maart tussen twee zeer getalenteerde vechters uit verschillende delen van de wereld. Wedden op Beztati vs Petch maakt het nog spannender. De Amsterdammer Beztati vecht onder de Marokkaanse vlag; Petch(panromrung) komt uit Thailand.

Wedden op Glory 84 bij Unibet
© Unibet

Clash tussen kampioenen Beztati & Petch tijdens Glory 84

Nieuwe spelers kunnen kiezen tussen de Unibet bonus en de Odds Boost op een van de grootste bet sites in Nederland. We leggen uit hoe de Odds Boost precies in zijn werk gaat. Gok op Beztati – Petch en kies voor de optie 50x op Beztati of Petch. Je kunt je maximale inzet van €1 daarmee dus 50x meer waard maken. Ook belangrijk om te weten is dat je hier ook kunt gokken met iDeal; een creditcard is dus niet verplicht. Dat maakt het een stuk makkelijker.

De 27-jarige Petch zal proberen om de tweede dubbelkampioen ooit te worden bij Glory. Sinds 2018 is hij al de beste in het vedergewicht en hij verloor slechts 1 van de 14 partijen die hij vocht bij Glory. De wedstrijd vindt niet plaats aan de andere kant van de wereld, maar voor veel Nederlanders relatief om de hoek: in topsportcentrum Rotterdam. Het evenement Glory 84 is eigenlijk een alternatief programma voor Collision 5. Daar stond het gevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio Plazibat op het programma, maar dat moest worden uitgesteld door een blessure van de Nederlander.

Om zeker te zijn dat je kans maakt op een mooi geldbedrag bij de hoge quoteringen voor Beztati – Petch, hebben we de belangrijkste voorwaarden voor je uitgezocht en deze op een rij gezet. Zo hoef je alleen maar na te denken over de uitslag van de partij en wat je met je eventuele winst gaat doen:

  • Voor spelers van 24 jaar en ouder
  • Voor inwoners van Nederland
  • De actie loopt tot de start van de partij
  • Actie is niet te combineren met andere acties
  • Maximale inzet is €1

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Livescore bet: 5€ voor de Champions League clash Bayern - PSG
volgend artikel
Manchester CIty - RB Leipzig odds en bonus Champions League