Wed Bonus Configurator – Vind een passende wed bonus voor jou!

In ons Wedden Bonussen Vergelijk vind je in één overzicht alle beschikbare wed bonussen voor Wedders uit Nederland en België gerangschikt op basis van de bonus waardering terug. Ben je echter specifiek op zoek naar een bepaald type bonus of wens je te selecteren op basis van een maximum bonusbedrag of percentage kun je dit direct met onze Wed Bonus Configurator doen.

Selecteer allereerst in stap 1 het type bonus waar je naar op zoek bent. In stap 2 kun je vervolgens jouw voorkeur betreffende bonus eigenschap aangeven. Er zijn verschillende type bonussen beschikbaar. Dit varieert van stortingsbonussen, cashback bonussen en gratis weddenschappen tot mobiel bonussen en vriendenbonussen. Als je nog niet bekend bent met de verschillende type bonussen kun je onderstaand een toelichting lezen. Ben je wel reeds bekend? Ga dan direct aan de slag met het vinden van een passende bonus met onze Wed Bonus Configurator!

 

Eerste Stortingsbonus

De bonus die je het vaakst zult aantreffen is een stortingsbonus. Dit betekent dat jij een bepaald bedrag stort en vervolgens ontvang jij direct een bonus op basis van je stortingsbedrag en het aangeboden bonuspercentage. Je dient je stortings- en/of bonusbedrag vervolgens een aantal keer in te zetten op een minimum quotering. Nadat je dit gedaan hebt binnen de aangewezen tijdsduur is je bonus geheel vrijgespeeld. Een goed voorbeeld van een aantrekkelijke stortingsbonus is de Interwetten Bonus. Nederlanders kunnen met deze stortingsbonus profiteren van een bonusbedrag van € 100 en bonuspercentage van 100% met zeer flexibele voorwaarden. Een bonus die enkel voor Belgen beschikbaar is, is de Unibet Bonus. Deze bonus kent ook zeer flexibele voorwaarden, heeft een maximum bonusbedrag van € 60 en een bonuspercentage van maar liefst 300%!

Cashback Bonus

Een bonusvorm die je minder vaak zult tegenkomen maar des te interessant is, is een cashback bonus. Een cashback bonus betekent dat jij de inzet van je eerste weddenschap terug ontvangt als deze verloren gaat. Dit zonder verdere voorwaarden aan het terug ontvangen bedrag! Dit zorgt ervoor dat jij een risicoloze weddenschap kunt spelen. De meest aantrekkelijke beschikbare cashback bonus is de bonus van BetFIRST. Zij betalen Nederlanders en Belgen hun inzet tot € 60 terug bij een verloren eerste weddenschap. Daarnaast ontvang je nu ook nog eens € 10 inzet terug bij de eerste mobiele weddenschap! Een andere interessante cashback bonus voor Nederlanders is de Betfair Bonus. Het cashback bedrag bedraagt € 20 en de aangeboden quoteringen zijn enorm aantrekkelijk!

Gratis Weddenschap

Een gratis weddenschap is een bonusvorm waarbij een bookmaker je een zogenoemde freebet cadeau geeft. Dit kan zijn nadat je een eerste weddenschap plaatst en vervolgens de waarde van je inzet terugkrijgt als freebet of bijvoorbeeld dat je bij een verloren weddenschap je inzet terug ontvangt in de vorm van een gratis weddenschap die je opnieuw dient in te zetten. De 888Sport Bonus is onder Nederlanders zeer populair. De winst uit je eerste weddenschap wordt hierbij verdrievoudigd tot € 5.000 en voor alle extra winst ontvang je freebets cadeau! Een Gratis Weddenschap wordt vaak verward met een bonus zonder dat je een storting hoeft te maken. Ben je specifiek hiernaar op zoek raden we je aan een kijkje te nemen op onze Gratis Wedden Zonder Storting pagina.

Mobiel Wedden Bonus

Mobiel Wedden wordt steeds populairder en daarom bieden veel bookmakers naast hun reguliere stortingsbonus, cashback bonus of gratis weddenschap ook nog een Mobiel Bonus. Deze Mobiel Bonus kan in verschillende vormen verstrekt worden. De Mobiel Bonus die wij echter het meest interessant vinden is de Circus.be Mobiel Bonus. Je kunt deze Bonus combineren met de reguliere Circus.be Bonus. Als je een storting maakt met deze stortingsbonus krijg je vervolgens € 10 cadeau zonder verdere voorwaarden bij het downloaden van de Circus.be App! Dit voor zowel klanten uit Nederland als België!

Verwijzen van Vrienden Bonus

Het laatste type bonus is de minst bekende vorm van een bonus. Met een reffer-a-friend bonus hoef je zelf niet te spelen om een bonus te verkrijgen. Het enige dat je hoeft te doen is iemand zich te laten aanmelden bij een bookmaker op basis van jouw verwijzing en hiervoor in de plaats ontvang jij vervolgens een bepaald bedrag. Dit bedrag ontvang je op het moment dat je vriend aan de inzet vereisten voldaan heeft die een bookmaker hiervoor stelt. Unibet is een voorbeeld van een bookmaker die een dusdanige bonus aanbiedt.