Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

De beste odds om te gokken op België – Wales in de Nations League

Wales ontvangt  zaterdagavond België in de UEFA Nations League na twee opeenvolgende nederlagen in Groep A4. België herpakte zich met een monsterzege na de nederlaag op Nederland. Wie wint er op zaterdag?

Wales heeft nog geen wedstrijd gewonnen in de Nations League

Hoewel de Dragons tevreden zullen zijn met hun WK-plek, is het ze in de Nations League groep A4 nog niet gelukt om een wedstrijd te winnen. Wales staat daarom stijf onderaan met nul punten. Afgelopen woensdag leken ze tegen het B-elftal van nederland op weg naar het eerste punt, maar verloren ze alsnog met 1-2 door een goal van Wout Weghorst in de blessuretijd. Er zijn deze week nog twee wedstrijden te spelen en de tegenstanders zijn niet de minsten. Na de match tegen België neemt Wales het namelijk opnieuw op in de return tegen Nederland. Het is dan ook maar de vraag hoeveel punten er uit deze twee wedstrijden gehaald worden. De Welshmen zeggen zich volledig te richten op het aankomende WK, maar in deze Nations League wedstrijden kan toch ook al een les worden getrokken. Na een lang seizoen en veel wedstrijden lijken ze in Wales zelf niet al te veel te verwachten van de aankomende twee wedstrijden. Hoe denken de Bet sites Nederland over deze wedstrijd? Maakt Wales een kans?

België slaat terug na groot verlies tegen Nederland

Na de 1-4 nederlaag tegen België konden de Rode Duivels niet anders dan zich te revancheren tegen Polen. De ploeg van Roberto Martinez kwam op achterstand en leek opnieuw te schrikken. Robert Lewandowski zetten de Polen op voorsprong, maar vlak voor rust kon Axel Witsel de Belgen op gelijke hoogte brengen.  Zonder Lukaku  maar met Kevin de Bruyne begon België in de tweede helft aan eerherstel. De Bruyne zette de Belgen op voorsprong waarna Leandro Trossard met twee goals de voorsprong uitbreidde, Leander Dendoncker zette in de 83e minuut België op 5-1 en Loïs Openda tekende in de 93e minuut voor de 6-1. De nasmaak van de Oranje nederlaag is hiermee weggespeeld en België kan de draad oppakken tegen Wales.

Niet alleen bij de ideal bookmakers kun je wedden op deze wedstrijd, maar ook in België zijn er bij Circus verhoogde odds te vinden bij deze wedstrijd. We zullen de odds erbij pakken hieronder.

Verhoogde odds bij Circus wedden Wales - België
© Circus – 10-06-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Wales – België

Als je wilt wedden op deze wedstrijd kun je als Nederlander eerst de Circus welkomstbonus pakken. Wedden op België betekent dat je gebruik kunt maken van de verhoogde odds van Circus. Daarmee kun je extra winnen als je voorspellingen uitkomen. Voor een overwinning van België pak je bij deze bookmaker 1.90 en dat is een geweldige quotering. Winst van Wales staat op 4.05 en een gelijkspel levert je 1.90 op. Wint België op zaterdag van Wales? Via deze link pak je direct de beste odds.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds en bonussen om te wedden op Wales - Nederland
volgend artikel
Wedden op de Formule 1 GP Baku dit weekend