12:02 uur

Waarom wedden bij Kingplayer?

De vaste spelers onder ons zijn vaak geregistreerd bij de grote bookmakers. Maar velen vergeten dat er ook nog minder bekende bookmakers zijn. Waarom zou je jezelf registreren en beginnen te wedden bij een kleinere bookmaker met minder bekendheid? Er zijn een aantal voordelen dat een kleinere bookmaker bied dat een grotere bookmaker niet bied. Kingplayer heeft hier ook een paar goede voordelen. Een grotere bonus zit mee bij de voordelen, hogere quoteringen op sommige wedstrijden en specifieke weddenschappen is ook 1 van de voordelen dat je vind bij Kingplayer.

Kingplayer Bonus Banner
© Kingplayer

 

Kingplayer bonus

De Kingplayer bonus bied tot wel 150 euro aan gratis wed tegoed dat je kan gebruiken om in te zetten op weddenschappen met quoteringen van 1.80 of hoger. Deze weddenschappen zijn zeer makkelijk te vinden als je zoekt naar de 1X2 weddenschappen op voetbal bijvoorbeeld. De rondspeel voorwaarden zijn niet overdreven aangezien je de bonus 5 keer moet rond spelen wat op zich toch nog wel te doen is. Als je dus 6 keer het juiste team uitkiest bij een 1X2 weddenschap en deze weddenschappen allemaal enkele weddenschappen zijn dan zal je 9 van de 10 keer je rondspeel voorwaarden al hebben voldaan.

Klantenservice

Een ander voordeel van de kleinere bookmakers is dat ze in de meeste gevallen zeer goede klantenservice en klanten ondersteuning hebben wat maakt dat je zeker en vast een goede tijd beleefd bij deze kleinere bookmakers. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over deze bookmaker en willen alle spelers die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen of eens een andere bookmaker willen teste al vast Kingplayer aanraden en wij zijn er bijna zeker van dat je ervaring bij deze bookmaker zeker positief zal zijn.