Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Wedden op Vitesse – Ajax laatste speeldag Eredivisie

Aanstaande zondag vindt alweer de laatste speeldag van de Eredivisie plaats. Op zondag worden alle wedstrijden tegelijkertijd gespeeld en dat betekent dat je nog een keer kunt wedden op de Eredivisie. Wedden op Vitesse –  Ajax is dan ook hartstikke interessant en hieronder lees je waarom.

Ajax al twee keer sterker dit seizoen

Behalve in de Eredivisie kwamen Vitesse en Ajax elkaar ook tegen in de KNVB Beker. Die werd uiteindelijk gewonnen door PSV, maar Ajax versloeg PSV net als in de Eredivisie met 5-0. Een jaar geleden, ook aan het einde van het seizoen, speelde Ajax voor het laatst in Arnhem en toen wonnen ze met 1-3 van Vitesse. De laatste keer dat de Arnhemmers van Ajax in eigen huis wisten te winnen, was in 2018 toen de Amsterdammers met 3-2 verslagen werden. Omdat Ajax het kampioenschap al binnen heeft, zullen een aantal sterkhouders waarschijnlijk niet meespelen. In de laatste wedstrijd van Ten Hag is de kans groot dat er nog wat kansen worden gegeven aan jong talent. Daarbij zou Mo Ihattaren wel eens zijn basisdebuut voor Ajax in de Eredivisie kunnen maken. Bij de weddenbonus bookmakers zullen we zo op zoek gaan naar de partij met de beste quoteringen om te wedden op Vitesse – Ajax op speeldag 34 in de Eredivisie.

Vitesse maakt zich op voor de play-offs

Voor Vitesse is er nog een kans om Europees voetbal veilig te stellen. De huidige zevende plaats laat ze niet direct kwalificeren, maar hiermee gaan ze door naar de play-offs voor Europees voetbal. Vitesse kende een succesvol seizoen in Europa maar in de Eredivisie ging het ook vaak mis. Zo werd er alleen al drie keer verloren in de laatste vijf wedstrijden. Vitsse won alleen van Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles, terwijl er van Sparta, Willem II en Heerenveen werd verloren. Daarmee moet ook worden aangemerkt dat Vitesse het lastig had tegen Fortuna Sittard. Nikolai Baden Frederiksen, Yann Gboho, Maximilian Witek en Jeroen Houwen zijn allemaal geblesseerd bij Vitesse en op Dominik Oroz kan ook geen beroep worden gedaan. We zullen dus twee teams zien met flink gewijzigde opstellingen. Wat heeft dat voor invloed op de odds van de betting sites Nederland? Je ziet het hieronder.

Ajax favoriet op bezoek bij Vitesse op zondag
© Jack’s 13-05-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Vitesse – Ajax

Als je wilt wedden op Vitesse – Ajax, is het verstanding om snel een account bij Jack’s aant e maken als je die nog niet hebt. Daarmee pak je namelijk een lekkere Jack’s bonus in de vorm van een € 50,00 freebet. Daarnaast zijn hier ook de beste odds bij deze wedstrijd te vinden. Het thuisspelende Vitesse staat op 6.75 en moet dus vrezen voor de kersverse landskampioen. Een overwinning van de Amsterdammers in Arnhem levert je 1.44 op. Een gelijkspel staat op 5.25. Vitesse – Ajax wordt, net als alle andere Eredivisie wedstrijden, gespeeld op zondagmiddag om half drie. Via de link hieronder meld je je direct aan bij Jack’s zodat je op deze en al die andere wedstrijden kunt inzetten.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de FA Cup finale tussen Chelsea en Liverpool
volgend artikel
Wedden op de Europa League finale