Een Unibet Bonus Code Nederland is helaas nu niet beschikbaar. Unibet accepteert namelijk geen wedders uit Nederland meer. Gelukkig vind je in onze lijst Bookmakers Nederland super alternatieven. Belgen kunnen wel nog gewoon spelen bij Unibet.

Unibet bonus – eerste stortingsbonus

De Unibet Bonus is een zeer aantrekkelijke Unibet stortingsbonus. Bij je eerste weddenschap tot € 50 wordt je winst verdubbeld! Deze welkomstbonus is speciaal beschikbaar voor nieuwe klanten uit België. Naast het mooie bonusbedrag en bonuspercentage zijn ook de bonus voorwaarden zeer gunstig. Je hoeft je stortingsbedrag slechts 1x in te zetten en gewonnen bonusgeld helemaal niet! Je hoeft dus niet te voldoen aan gekke bonus voorwaarden voor het vrijspelen van je bonus. Ten slotte kun je ook nog bij Unibet storten met Bancontact/Mister Cash en is de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. De Unibet Bonus is daarmee een van de beste bonussen die beschikbaar is voor Belgische wedders!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 50,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Unibet Bonus is geen typische stortingsbonus. Unibet verdubbelt je eerste weddenschap tot € 50. De minimum storting bedraagt € 10 en in dat geval ontvang je een bonus verdubbeling op je weddenschap tot € 10. Als je een bedrag van € 50 stort, kan je de maximale bonus ontvangen bij een eerste weddenschap van € 50. Meer storten is uiteraard ook mogelijk, de maximum bonus is echter gelimiteerd tot een weddenschap van € 50. Storten bij Unibet kan onder andere met Bancontact/Mister Cash, Hipay, Skrill, Neteller, PaySafeCard en een reguliere bankoverschrijving. Na je storting ontvang je direct je weddenschap verdubbeling bij je eerste inzet. De mogelijke winst van deze bonus krijg je vervolgens uitbetaald als cash geld zonder voorwaarden. Alle weddenschappen naar keuze, zowel pre-match als live, gelden voor je eerste weddenschap voor deze bonus. Hou er alleen rekening mee dat wanneer je een combinatieweddenschap speelt, dat deze niet geldt voor het vrijspelen van je bonus als deze bestaat uit een combinatie van selecties van pre-match en live weddenschappen samen. Speel je een combinatieweddenschap van enkel pre-match of enkel live-weddenschap is dit wel geldig. Verder gelden zoals gezegd alle weddenschappen voor het vrijspelen van je bonus!

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.01

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Unibet Bonus is een geweldige welkomstbonus. Met een bonuspercentage van 100% op je eerste weddenschap is dit een zeer mooi aanbod. Daarnaast is € 50 een erg mooi bedrag gezien er geen rondspeelvoorwaarden zijn na je eerste weddenschap. Je hoeft dus enkel je gewenste weddenschap 1 maal in te zetten tot maximum € 50 en je verdubbelt je winst. Rondspeel quoteringen zijn dus ook niet van de pas. Zeker wetende dat alle mogelijke weddenschappen meetellen voor het plaatsen van je eerste weddenschap bonus. Daarnaast biedt Unibet enorm veel andere promoties, kun je er storten met Bancontact/Mister Cash en is de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. Wij waarderen deze Unibet Bonus dan ook met 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage van 100%
  • Eerste weddenschap verdubbeling tot € 50
  • Quoteringen vanaf 1,40 volstaan al
  • Storten kan o.a. met Bancontact/Mister Cash
  • Nederlandstalige website
  • Bonus is niet beschikbaar voor Nederlanders

Voorbeeld

Stel je stort na het aanmaken van je account een bedrag van € 50. Op deze manier kan je direct profiteren van de maximale eerste weddenschap verdubbeling van € 50. Je hoeft dus slechts eenmaal een bet te plaatsen. Dit betekent dat na een inzet van € 50 je meteen klaar bent met je eerste weddenschap bonus Unibet. De winst van je geplaatste eerste weddenschap wordt meteen uitbetaald in cash geld.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Unibet Review & Ervaringen

Unibet is wellicht een van de meest bekende bookmakers in de Lage Landen. Deze Scandinavische partij is reeds 1997 actief en heeft succesvol een licentie in België verkregen. Nederlanders kunnen zich helaas niet meer aanmelden bij Unibet. Belgen kunnen dit wel en hier is genoeg reden toe.

Categorie Waarde Score
Aanmelden Be ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 50 ★★★★★
Promoties Veel ★★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 3,9% ★★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat Tel ★★★★
Totaalscore 9,7/10

 

Unibet Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Unibet buttons op onze website klikt, kom je direct bij het aanmeldformulier van Unibet terecht. Hier kun je je persoonlijke gegevens invullen en na het klikken op de link in de bevestiging email is je account klaar. Je kunt nu overgaan tot het maken van een storting en hebt hierbij o.a. de keuze uit Bancontact, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Aan geen van deze methodes zijn kosten verbonden. Unibet, is net zoals bijvoorbeeld Bet365 Nederland, helaas niet meer beschikbaar voor Nederlandse klanten. Zij dienen een alternatief te zoeken.

Unibet Welkomstbonus en Promoties

De welkomstbonus van Unibet is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de, Toto Promotiecode, van zeer goed niveau. Je krijgt namelijk zoals je bovenstaand kunt lezen een verdubbeling van je eerste weddenschap tot € 50. Ook qua promoties doet Unibet het uitstekend. Bijna wekelijks heeft en nieuwe en aantrekkelijke acties voor jou klaar staan! De enige echt spijtige zaak, is het onbreken van een Bonus Code Unibet Nederland. Enkel Belgen kunnen dus momenteel genieten van de Unibet Bonus zowel als de andere geweldige promoties.

Unibet Welkomstbonus sport verdubbeling eerst weddenschap
© Unibet

 

Unibet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Unibet heb je de keuze uit maar liefst 33 verschillende sporten waar je je weddenschappen op kunt plaatsen. Ook de hoeveelheid selecties waar je op kunt spelen is gigantisch. Voor veel voetbalwedstrijden zijn dit er maar liefst meer dan 250! Je kunt ervoor kiezen om je weddenschappen via desktop te plaatsen, de mobiele website of via de Unibet Android App of Unibet iPhone App. Keuze genoeg denken wij, je kan wedden bij Unibet op zowat elke soort sport, laat je verbeelding los!

Unibet Quoteringen en Limieten

De quoteringen marge voor voetbalweddenschappen ligt op zo´n 3,9% en voor alle sporten samen op 4,4%. De meeste bookmakers hanteren een marge van rond de 5,5%. Hiermee zijn de quoteringen van Unibet dan ook van zeer goed niveau. Ook heb je niet snel te maken met limieten die Unibet jou oplegt. Inzetten met de Unibet Sport App is dus een uitstekend idee, deze bookmaker staat bekend om zijn gunstige quoteringen.

Unibet Uitbetaling en Contact

Nadat je een mooie winst geboekt hebt, kun je overgaan tot het aanvragen van een uitbetaling. Dit kan zowel via een bankoverschrijving, Neteller, Skrill, HiPay. De opties zijn hiermee gigantisch en alle kosteloos! De klantenservice is via e-mail, telefoon en live chat bereikbaar. De mogelijkheden zijn hiermee groot, en welk kanaal je ook gebruikt om hulp te vragen via de Unibet Klantenservice, ze werken allemaal even goed. Natuurlijk is de snelste optie altijd gewoon even via de Unibet Live chat of het telefoonnummer. Voor dringende zaken raden wij dus aan om geen emails te sturen, want het kan wel enkele uren duren voor je een antwoord krijgt.

Unibet Conclusie

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met onze Unibet Ervaringen. Unibet is reeds lang actief en een van de meest populaire bookmakers van Belgie. Dit is niet zonder reden, het blinkt op alle punten uit als een geweldige bookmaker. Het enige verbeterpuntje dat we kunnen noemen is de behulpzaamheid van met name de live chat. Dit is dan ook gelijk het enige puntje dat verbeterd dient te worden en we kunnen Unibet dan ook zeker aanraden als bookmaker!

 

Pak de Unibet Bonus die momenteel niet beschikbaar is in Nederland.
© Unibet