Een Unibet Bonus Code Nederland is helaas nu niet beschikbaar. Unibet accepteert namelijk geen wedders uit Nederland meer. Gelukkig heb je in de vorm van BetFIRST een super alternatief. De website is zelfs Nederlandstalig, storten kan met iDeal en 100% tot € 200 bonus wacht op jou. Belgen kunnen wel nog gewoon spelen bij Unibet.

Unibet bonus – eerste stortingsbonus

De Unibet Bonus is een zeer aantrekkelijke Unibet stortingsbonus van 300% tot € 120! Deze welkomstbonus is speciaal beschikbaar voor nieuwe klanten uit België. Naast het hoge bonusbedrag en bonuspercentage zijn ook de bonus voorwaarden zeer gunstig. Je hoeft je bonusbedrag slechts 3x in te zetten en het stortingsbedrag helemaal niet! Daarnaast gelden alle weddenschappen die je op een quotering van 1.40 of hoger speelt reeds voor het vrijspelen van je bonus. Ten slotte kun je ook nog bij Unibet storten met Bancontact/Mister Cash en is de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. De Unibet Bonus is daarmee een van de beste bonussen die beschikbaar is voor Belgische wedders!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

300%

Maximum bonusbedrag

€ 120,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Unibet Bonus is een stortingsbonus van 300% tot € 120. De minimum storting bedraagt € 10 en in dat geval ontvang je een bonus van € 30. Als je een bedrag van € 40 stort, ontvang je de maximale bonus van € 120. Meer storten is uiteraard ook mogelijk, de maximum bonus is echter € 120. Storten bij Unibet kan onder andere met Bancontact/Mister Cash, Hipay, Skrill, Neteller, PaySafeCard en een reguliere bankoverschrijving. Na je storting ontvang je direct je 300% bonus. Deze bonus kun je vervolgens 3x inzetten op quoteringen van 1.40 of hoger en is hierna volledig vrijgespeeld. Alle weddenschappen naar keuze, zowel pre-match als live, gelden voor het vrijspelen van je bonus. Hou er alleen rekening mee dat wanneer je een combinatieweddenschap speelt, dat deze niet geldt voor het vrijspelen van je bonus als deze bestaat uit een combinatie van selecties van pre-match en live weddenschappen samen. Speel je een combinatieweddenschap van enkel pre-match of enkel live-weddenschap is dit wel geldig. Verder gelden zoals gezegd alle weddenschappen voor het vrijspelen van je bonus!

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.40

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Unibet Bonus is een geweldige welkomstbonus. Met een bonuspercentage van 300% is dit het hoogst beschikbare bonuspercentage van alle bookmakers. Daarnaast is € 120 een erg mooi bonusbedrag en zijn de rondspeel voorwaarden heel flexibel. Je hoeft je stortingsbedrag niet rond te spelen en je bonusbedrag slechts 3x. Een rondspeel quotering van 1.40 is daarnaast erg laag en gemakkelijk te bereiken. Zeker wetende dat alle mogelijke weddenschappen meetellen voor het vrijspelen van je bonus. Daarnaast biedt Unibet enorm veel andere promoties, kun je er storten met Bancontact/Mister Cash en is de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. Wij waarderen deze Unibet Bonus dan ook met 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage van 300%
  • Goed bonusbedrag van € 120
  • Enkel bonusbedrag hoeft 3x rondgespeeld te worden
  • Quoteringen vanaf 1,40 volstaan al
  • Storten kan o.a. met Bancontact/Mister Cash
  • Nederlandstalige website
  • Bonus is niet beschikbaar voor Nederlanders

Voorbeeld

Stel je stort na het aanmaken van je account een bedrag van € 40. Op deze manier profiteer je direct van de maximale bonus van € 120. Nu dien je je bonusbedrag 3x in te zetten. Dit betekent dat je in totaal 3x120= € 360 dient vrij te spelen om erna je Unibet Bonus te kunnen uitbetalen. Al je gespeelde weddenschappen op quoteringen van 1.40 of hoger gelden en je hebt maar liefst 30 dagen de tijd!

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Unibet Review & Ervaringen

Unibet is wellicht een van de meest bekende bookmakers in de Lage Landen. Deze Scandinavische partij is reeds 1997 actief en heeft succesvol een licentie in België verkregen. Nederlanders kunnen zich helaas niet meer aanmelden bij Unibet. Belgen kunnen dit wel en hier is genoeg reden toe.

Categorie Waarde Score
Aanmelden Be ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus 300% tot € 120 ★★★★★
Promoties Veel ★★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 3,9% ★★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat Tel ★★★★
Totaalscore 9,7/10

 

Unibet Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Unibet buttons op onze website klikt, kom je direct bij het aanmeldformulier van Unibet terecht. Hier kun je je persoonlijke gegevens invullen en na het klikken op de link in de bevestiging email is je account klaar. Je kunt nu overgaan tot het maken van een storting en hebt hierbij o.a. de keuze uit Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Aan geen van deze methodes zijn kosten verbonden. Unibet, is net zoals bijvoorbeeld Bet365 Nederland, helaas niet meer beschikbaar voor Nederlandse klanten. Zij dienen een alternatief te zoeken.

Unibet Welkomstbonus en Promoties

De welkomstbonus van Unibet is in tegenstelling tot bijvoorbeeld de, Toto Promotiecode, van zeer goed niveau. Je krijgt namelijk zoals je bovenstaand kunt lezen een stortingsbonus van maar liefst 300% tot € 120. Ook qua promoties doet Unibet het uitstekend. Bijna wekelijks heeft en nieuwe en aantrekkelijke acties voor jou klaar staan!

Bonus Unibet
© Unibet

 

Unibet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Unibet heb je de keuze uit maar liefst 33 verschillende sporten waar je je weddenschappen op kunt plaatsen. Ook de hoeveelheid selecties waar je op kunt spelen is gigantisch. Voor veel voetbalwedstrijden zijn dit er maar liefst meer dan 250! Je kunt ervoor kiezen om je weddenschappen via desktop te plaatsen, de mobiele website of via de Unibet Android App of Unibet iPhone App.

Unibet Quoteringen en Limieten

De quoteringen marge voor voetbalweddenschappen ligt op zo´n 3,9% en voor alle sporten samen op 4,4%. De meeste bookmakers hanteren een marge van rond de 5,5%. Hiermee zijn de quoteringen van Unibet dan ook van zeer goed niveau. Ook heb je niet snel te maken met limieten die Unibet jou oplegt.

Unibet Uitbetaling en Contact

Nadat je een mooie winst geboekt hebt, kun je overgaan tot het aanvragen van een uibetaling. Dit kan zowel via een bankoverschrijving, Neteller, Skrill, HiPay als Visa en Mastercard. De opties zijn hiermee gigantisch en alle kosteloos! De klantenservice is e-mail, telefoon en live chat bereikbaar. De mogelijkheden zijn hiermee groot, de behulpzaamheid mag in sommige gevallen echter wel wat beter.

Unibet Conclusie

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met onze Unibet Ervaringen. Unibet is reeds lang actief en een van de meest populaire bookmakers van Belgie. Dit is niet zonder reden, het blinkt op alle punten uit als een geweldige bookmaker. Het enige verbeterpuntje dat we kunnen noemen is de behulpzaamheid van met name de live chat. Dit is dan ook gelijk het enige puntje dat verbeterd dient te worden en we kunnen Unibet dan ook zeker aanraden als bookmaker!