Probeerde je als Nederlander de Unibet Bonus Code te gebruiken en lukte het niet? Spijtig genoeg komt dit doordat deze bookie niet meer beschikbaar is in Nederland.. Gelukkig vind je in onze lijst Bookmakers Nederland de beste alternatieven om te wedden. Belgen kunnen wel nog gewoon spelen bij Unibet, mits ze hun unieke rijksregisternummer doorgeven.

Unibet bonus – eerste stortingsbonus

De Unibet Bonus is een zeer aantrekkelijke stortingsbonus. Bij je eerste 2 weddenschappen wordt je winst verdubbeld! Je eerste weddenschap op pre-match odds krijg tot € 50, en je tweede op live weddenschappen tot € 25 winstdubbeling. Ben je een gokliefhebber dan is deze promotie dus misschien iets voor jou. Je krijgt deze al bij inzetten van 1.01 of meer, hoewel aangezien het om een winstverdubbeling gaat je enkel de winst verdubbeld krijgt, dus het een beetje dom zou zijn om op zulke lage odds in te zetten. Ten slotte kun je ook nog bij Unibet storten met Bancontact/Mister Cash en is de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. De Unibet Bonus is daarmee een van de beste bonussen die beschikbaar is voor Belgische gokkers!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 75

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Unibet Bonus is geen typische stortingsbonus. Unibet verdubbelt je eerste twee weddenschappen, de eerste tot € 50 en de tweede tot € 25. De minimum storting bedraagt € 10 en in dat geval ontvang je een bonus verdubbeling op je weddenschap tot € 10. Als je een bedrag van € 75 stort, kan je de maximale bonus ontvangen bij je eerste 2 weddenschappen van € 50 en € 25. Meer storten is uiteraard ook mogelijk, de maximum bonus is echter gelimiteerd tot twee weddenschappen van € 75 tesamen. Daarbij dien je de eerste bet in te zetten op een pre-match markt, terwijl de tweede live dient te worden ingezet. Storten bij Unibet kan onder andere met Bancontact/Mister Cash, Hipay, Skrill, Neteller, PaySafeCard en een reguliere bankoverschrijving. Na je storting ontvang je direct je weddenschap verdubbeling bij je eerste inzet. De mogelijke winst van deze bonus krijg je vervolgens uitbetaald als cash geld zonder voorwaarden. Hou er alleen rekening mee dat wanneer je een combinatieweddenschap speelt, dat deze niet geldt voor het vrijspelen van je bonus als deze bestaat uit een combinatie van selecties van pre-match en live weddenschappen samen. Speel je een combinatieweddenschap van enkel pre-match of enkel live-weddenschap is dit wel geldig. Verder gelden zoals gezegd alle weddenschappen voor het vrijspelen van je bonus!

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.01

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Unibet Bonus is een geweldige welkomstbonus. De dubbele winst op je eerste 2 weddenschappen is een zeer mooi aanbod. Twee keer 100% extra op € 50 en € 25 bets is een erg mooi bedrag, aangezien er geen rondspeelvoorwaarden zijn na deze eerste twee weddenschappen. Je hoeft dus enkel je gewenste weddenschappen in te zetten, tot maximum € 75 in totaal, en je vermeerdert je winst. Rondspeel quoteringen zijn dus ook niet van de pas. Voor het plaatsen van je eerste weddenschap bonus geldt dat deze op een pre-match markt moet gebeuren. De tweede weddenschap dient dan weer geplaatst op een live markt. Daarnaast biedt Unibet enorm veel andere promoties, kan je er storten met Bancontact/Mister Cash en is de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. Wij waarderen deze Unibet Bonus dan ook met 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Eerste 2 weddenschappen verdubbeling tot € 50 & € 25
  • Quoteringen vanaf 1.01 volstaan
  • Storten kan o.a. met Bancontact/Mister Cash
  • Bonus is niet beschikbaar voor Nederlanders

Voorbeeld

Stel dat je stort na het aanmaken van je account een bedrag van € 75. Op deze manier kan je direct profiteren van de maximale boost op je eerste twee weddenschappen van eerst € 50 & € 25. Je hoeft dus slechts twee maal een bet te plaatsen, waarvan de eerste op een pre-match bet en de tweede op een live bet dient te worden ingezet. Dit betekent dat na twee inzetten van € 75 totaal je meteen klaar bent met je weddenschappen bonus Unibet. De mogelijke winst van je twee geplaatste eerste weddenschappen wordt meteen uitbetaald in cash geld.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Unibet Review & Ervaringen

Unibet is wellicht een van de meest bekende bookmakers in de Lage Landen. Hun reclame vind je overal, en af en toe zelfs bij de beste teams ter wereld. Wil je graag alles weten over Unibet & hun Sportsbook product, dan lees je best verder.

Unibet Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Unibet buttons op onze website klikt, kom je direct bij het aanmeldformulier van Unibet terecht. Hier kun je je persoonlijke gegevens invullen en na het klikken op de link in de bevestigings-email is je account klaar. Je kunt nu overgaan tot het maken van een storting en hebt hierbij o.a. de keuze uit Bancontact, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Aan geen van deze methodes zijn kosten verbonden. Unibet, is net zoals bijvoorbeeld Bet365 Nederland, helaas niet meer beschikbaar voor Nederlandse klanten. Zij dienen een alternatief te zoeken.

Unibet Welkomstbonus en Promoties

De welkomstbonus van Unibet is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Toto Promotiecode, zoals je weet van zeer goed niveau. Je krijgt namelijk een verdubbeling van de winst op je eerste twee weddenschappen. Als we ook even snel kijken naar het aantal custom promoties waar ze bijna elke week mee uithalen zit het ook heel goed. Hieronder zetten we even een aantal speciale promo’s in e kijker:

  • Topmatchen in voetbal: Odds boosts voor top affiches in de Belgische Pro League zijn er bijna elke week, maar ook Champions League voetbal & andere grote competities worden vaak hard gepromoot.
  • Grote events zoals Grandslams: Er zijn vaak een aantal competities waar je als je het meeste punten haalt (door correcte bets te voorspellen) een grote prijs tot soms wel 10.000 euro kan winnen! Kijk dus altijd even naar de promoties van Unibet bij grote kampioenschappen voor sport!
  • Een vriendenbonus tot wel € 750 door je vrienden zichzelf te laten registreren!

Promoties zat dus bij Unibet, zeker als je weet dat ze zowat de meest gunstige odds op de hele markt aanbieden ook!

 

Unibet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Unibet heb je de keuze uit meer dan 30 verschillende sporten waar je je weddenschappen op kunt plaatsen. Ook de hoeveelheid selecties en markten waar je op kunt spelen is gigantisch. Voor veel voetbalwedstrijden zijn dit er meer dan 250! Je kunt ervoor kiezen om je weddenschappen via desktop te plaatsen, de mobiele website of via de Unibet Android App of Unibet iPhone App. Keuze genoeg denken wij. Je kan wedden bij Unibet op zowat elke soort sport, laat je verbeelding los!

Unibet Quoteringen en Limieten

De quoteringsmarge voor voetbalweddenschappen ligt op zo’n 3,9% en voor alle sporten samen op 4,4%. De meeste bookmakers hanteren een marge van rond de 5,5%. Hiermee zijn de quoteringen van Unibet dan ook van zeer goed niveau. Ook heb je niet snel te maken met limieten die Unibet jou oplegt. Inzetten met de Unibet Sport App is dus een uitstekend idee, omdat deze bookmaker staat bekend om zijn gunstige quoteringen.

Unibet Uitbetaling en Contact opnemen

Nadat je een mooie winst geboekt hebt, kun je overgaan tot het aanvragen van een uitbetaling. Dit kan zowel via Skrill, Neteller en HiPay online wallets, alsook via Bancontact. Een bankoverschrijving om te storten is helaas onbruikbaar geworden, sinds een nieuwe wet in mei 2019 dit aan banden heeft gelegd. Al deze stortingsopties zijn evenwel kosteloos.

De klantenservice is via e-mail, telefoon en live chat bereikbaar. Welk kanaal je ook gebruikt om hulp te vragen via de Unibet Klantenservice, ze werken allemaal even goed. Natuurlijk is de snelste optie altijd gewoon even via de Unibet Live chat of het telefoonnummer. Voor dringende zaken raden wij dus aan om geen emails te sturen, want het kan wel enkele uren duren vooraleer je een antwoord krijgt.

Unibet Conclusie

Nu heb je kennis kunnen maken met onze Unibet Ervaringen. Unibet is reeds lang actief en een van de meest populaire bookmakers van Belgie. Dit is niet zonder reden, het blinkt op alle punten uit als een geweldige bookmaker. Het enige verbeterpuntje dat we kunnen noemen, is de behulpzaamheid van met name de live chat. We begrijpen uiteraard dat de agents het daar reuzedruk hebben, aangezien ze toch een van de grootste providers van het land zijn. Dit is dan ook gelijk het enige puntje dat verbeterd dient te worden, en we kunnen Unibet zeker aanraden als bookmaker!

 

Unibet welkom 1e 2 bets
© Unibet