Probeerde je als Nederlander de Unibet Bonus Code te gebruiken en lukte het niet? Spijtig genoeg komt dit doordat deze bookie niet meer beschikbaar is in Nederland & ook in Belgie is het omwille van de wetgeving niet mogelijk om met bonussen te spelen. Gelukkig vind je in onze lijst Bookmakers Nederland de beste alternatieven om te wedden. Belgen kunnen wel nog gewoon spelen bij Unibet, mits ze hun unieke rijksregisternummer doorgeven.

 

Unibet Review & Ervaringen

Unibet is wellicht een van de meest bekende bookmakers in de Lage Landen. Hun reclame vind je overal, en af en toe zelfs bij de beste teams ter wereld. Wil je graag alles weten over Unibet & hun Sportsbook product, dan lees je best verder. Buiten het sport aanbod heb je ook een heel assortiment aan aanbiedingen die we ook dieper gaan analyseren. Hoe is de algemene kwaliteit van hun promotionele aanbiedingen? Hoe vaak krijg je zulke Unibet promo’s te zien? Hoe zit het met de odds marges op voetbal & andere minder traditionele sporten?

Nog meer informatie nodig zoals bijvoorbeeld het aantal sporten & selecties om op te kunnen inzetten? Je krijgt ons, zo objectief mogelijk verdict, in deze review te lezen!

Dit zie je de eerste keer wanneer je bij Unibet komt!
© Unibet

 

 

Hoe bij Unibet Sport registreren?

Net zoals bij de meeste andere bookies is het eigenlijk heel eenvoudig om jezelf aan te melden. Ook mooi is dat je meteen al de welkomstaanbieding kan zien staan waar je voor in aanmerking komt. Indien er andere mogelijkheden zijn dan kan je deze ook kiezen de ‘overige opties’ link. Omdat er momenteel enkel de standaard aanbieding van een winstverdubbeling bestaat, is dit momenteel geen optie wel.

Je vult dus snel even je naam, achternaam & adresgegevens in. Ook heel belangrijk is dat je je rijksregisternummer bij de hand moet hebben ook. Als je hier klaar mee bent, kan je ineens doorgaan naar de volgende stap door akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden & je leeftijd te bevestigen en dan ben je al klaar. Heel gemakkelijk dus om jezelf te registeren!

 

Let wel even op dat je ook nog een bevestigingsmail krijgt met een unieke link waar je even op moet klikken om je account te activeren.

Storten bij Unibet

Unibet storten is mogelijk met Bancontact en bankoverschrijving. Vroeger kon je met meer middelen gaan storten bij dit wereldwijds bekend merk, maar door nieuwe Belgische wetgevingen zijn sommige opties zoals kredietkaarten niet meer mogelijk. Wat wel nog behoord tot de mogelijkheden, zijn Ewallets zoals Neteller en Skrill, en ook Paysafe kaarten zijn een optie.

Unibet, is net zoals bijvoorbeeld Bet365 Nederland, helaas niet meer beschikbaar voor Nederlandse klanten. Zij dienen een alternatief te zoeken.

Zoals je hier in dit voorbeeld kan zien, heb je dus op elk groot event een hele hoop prijzen die er te winnen vallen! Ga dus zeker telkens kijken naar de aanbiedingen tijdens grote kampioenschappen.

Unibet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Unibet heb je de keuze uit meer dan 30 verschillende sporten waar je je weddenschappen op kunt plaatsen. Ook de hoeveelheid selecties en markten waar je op kunt spelen is gigantisch. Voor veel voetbalwedstrijden zijn dit er meer dan 250! Je kunt ervoor kiezen om je weddenschappen via desktop te plaatsen, de mobiele website of via de Unibet Android App of Unibet iPhone App. Keuze genoeg denken wij. Je kan wedden bij Unibet op zowat elke soort sport, laat je verbeelding los!

Als voorbeeld pakken we even de Premier League, waar je ook van geweldige odds marges kan genieten. Je ziet dus je typisch heel overzichtelijke 1×2 weddenschappen in een handige structuur.

 

Wedden op voetbal & Sport bij Unibet
© Unibet

 

Klik je op je gewenste match, dan krijg je ook nog meer keuzes om op te gokken. Via de Bet Builder functie kan je zelfs ook je eigen weddenschappen creëren!

Dit zijn de Unibet Voetbal keuzes & selecties voor je weddenschappen
© Unibet

Zelf voor algemene informatie over de wedstrijd kan je ook een toegewijde tab vinden. Unibet is dus zeker een hypermoderne bookmaker met veel technologische mogelijkheden die je wed ervaringen hard versterken.

 

Unibet Quoteringen en Limieten

De quoteringsmarge voor voetbalweddenschappen ligt op zo’n 3,9% en voor alle sporten samen op 4,4%. De meeste bookmakers hanteren een marge van rond de 5,5%. Hiermee zijn de quoteringen van Unibet dan ook van zeer goed niveau. Ook heb je niet snel te maken met limieten die Unibet jou oplegt. Inzetten met de Unibet Sport App is dus een uitstekend idee, omdat deze bookmaker staat bekend om zijn gunstige quoteringen.

Unibet Uitbetaling en Contact opnemen

Nadat je een mooie winst geboekt hebt, kun je overgaan tot het aanvragen van een uitbetaling. Dit kan zowel via Skrill, Neteller en HiPay online wallets, alsook via Bancontact. Een bankoverschrijving om te storten is helaas onbruikbaar geworden, sinds een nieuwe wet in mei 2019 dit aan banden heeft gelegd. Al deze stortingsopties zijn evenwel kosteloos.

De klantenservice is via e-mail, telefoon en live chat bereikbaar. Welk kanaal je ook gebruikt om hulp te vragen via de Unibet Klantenservice, ze werken allemaal even goed. Natuurlijk is de snelste optie altijd gewoon even via de Unibet Live chat of het telefoonnummer. Voor dringende zaken raden wij dus aan om geen emails te sturen, want het kan wel enkele uren duren vooraleer je een antwoord krijgt.

Unibet Conclusie

Nu heb je kennis kunnen maken met onze Unibet Ervaringen. Unibet is reeds lang actief en een van de meest populaire bookmakers van Belgie. Dit is niet zonder reden, het blinkt op alle punten uit als een geweldige bookmaker. Het enige verbeterpuntje dat we kunnen noemen, is de behulpzaamheid van met name de live chat. We begrijpen uiteraard dat de agents het daar reuzedruk hebben, aangezien ze toch een van de grootste providers van het land zijn. Dit is dan ook gelijk het enige puntje dat verbeterd dient te worden, en we kunnen Unibet zeker aanraden als bookmaker!