Advies: Onderstaande Unibet Bonus is helaas niet beschikbaar voor klanten uit Nederland. Klanten uit Nederland kunnen als alternatief profiteren van de € 150 cashback bonus van Bet777 of kiezen voor een winstverdrievoudiging bij 888Sport.

Unibet bonus – eerste stortingsbonus

De Unibet Bonus is een zeer aantrekkelijke Unibet stortingsbonus van 200% tot € 80! Deze welkomstbonus is speciaal beschikbaar voor nieuwe klanten uit België. Naast het hoge bonusbedrag en bonuspercentage zijn ook de bonus voorwaarden zeer gunstig. Je hoeft je bonusbedrag slechts 3x in te zetten en het stortingsbedrag helemaal niet! Daarnaast gelden alle weddenschappen die je op een quotering van 1.40 of hoger speelt reeds voor het vrijspelen van je bonus. Ten slotte kun je ook nog bij Unibet storten met Bancontact/Mister Cash en is de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. De Unibet Bonus is daarmee een van de beste bonussen die beschikbaar is voor Belgische wedders!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

200%

Maximum bonusbedrag

€ 80,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Unibet Bonus is een stortingsbonus van 200% tot € 80. De minimum storting bedraagt € 10 en in dat geval ontvang je een bonus van € 20. Als je een bedrag van € 40 stort, ontvang je de maximale bonus van € 80. Meer storten is uiteraard ook mogelijk, de maximum bonus is echter € 80. Storten bij Unibet kan onder andere met Bancontact/Mister Cash, Hipay, Skrill, Neteller, PaySafeCard en een reguliere bankoverschrijving. Na je storting ontvang je direct je 200% bonus. Deze bonus kun je vervolgens 3x inzetten op quoteringen van 1.40 of hoger en is hierna volledig vrijgespeeld. Alle weddenschappen naar keuze, zowel pre-match als live, gelden voor het vrijspelen van je bonus. Hou er alleen rekening mee dat wanneer je een combinatieweddenschap speelt, dat deze niet geldt voor het vrijspelen van je bonus als deze bestaat uit een combinatie van selecties van pre-match en live weddenschappen samen. Speel je een combinatieweddenschap van enkel pre-match of enkel live-weddenschap is dit wel geldig. Verder gelden zoals gezegd alle weddenschappen voor het vrijspelen van je bonus!

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.40

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Unibet Bonus is een geweldige welkomstbonus. Met een bonuspercentage van 200% is dit het hoogst beschikbare bonuspercentage van alle bookmakers. Daarnaast is € 80 een erg mooi bonusbedrag en zijn de rondspeel voorwaarden heel flexibel. Je hoeft je stortingsbedrag niet rond te spelen en je bonusbedrag slechts 3x. Een rondspeel quotering van 1.40 is daarnaast erg laag en gemakkelijk te bereiken. Zeker wetende dat alle mogelijke weddenschappen meetellen voor het vrijspelen van je bonus. Daarnaast biedt Unibet enorm veel andere promoties, kun je er storten met Bancontact/Mister Cash en is de website geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. Wij waarderen deze Unibet Bonus dan ook met 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage van 200%
  • Goed bonusbedrag van € 80
  • Enkel bonusbedrag hoeft 3x rondgespeeld te worden
  • Quoteringen vanaf 1,40 volstaan al
  • Storten kan o.a. met Bancontact/Mister Cash
  • Nederlandstalige website
  • Bonus is niet beschikbaar voor Nederlanders

Voorbeeld

Stel je stort na het aanmaken van je account een bedrag van € 40. Op deze manier profiteer je direct van de maximale bonus van € 80. Nu dien je je bonusbedrag 3x in te zetten. Dit betekent dat je in totaal 3x80= € 240 dient vrij te spelen om erna je Unibet Bonus te kunnen uitbetalen. Al je gespeelde weddenschappen op quoteringen van 1.40 of hoger gelden en je hebt maar liefst 30 dagen de tijd!

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Top bookmaker Unibet

Bookmaker Unibet is een oude bekende voor veel Nederlandse en Belgische wedders. Deze bookmaker is één van de populairste aanbieders van weddenschappen in de lage landen. Helaas accepteren ze op dit moment geen registraties uit Nederland, maar Unibet heeft wel een licentie in België. Dus Belgische spelers kunnen prima gebruik maken van het sportsbook en casino dat volledig in het Nederlands beschikbaar is.

Wedden op sport bij Unibet

Unibet is bij velen voornamelijk bekend vanwege de sportweddenschappen. Je kan echt alle mogelijke sporten vinden bij deze bookmaker. Je kan wedden op voetbal, tennis, schaatsen, wielrennen en darten, maar ook de Amerikaanse sporten zoals basketbal en NHL zijn natuurlijk aanwezig in het assortiment. Unibet heeft een zeer compleet aanbod.

Mobiel wedden bij Unibet

Als je met je mobiel naar de website van Unibet gaat dan krijg je meteen een perfect geoptimaliseerde website te zien. Je kan zonder problemen inloggen en weddenschappen plaatsen op alle meest populaire sporten. Ze hebben ook een app voor alle mobiele toestellen, Android, Apple en ze hebben zelfs een Windows 8 app. Deze apps werken ook allemaal prima en ze zijn zeker handig als je mobiel wilt wedden.

Vergeet niet om gebruik te maken van de wed bonus voor mobiel wedden!

Nederlandstalige ondersteuning

Unibet biedt volledig Nederlandstalige ondersteuning. De klantenservice, bereikbaar via live chat en email, kan je in het Nederlands ondersteunen en de hele Belgische site is natuurlijk in het Frans en Nederlands beschikbaar. Deze bookmaker accepteert betalingen met Bancontact en iDeal, dus je hoeft niet naar andere betaalplatformen uit te wijken om te kunnen wedden.