14:18 uur

Titanbet Bonus halen – Nu ook via je mobiele telefoon

 

Wedkantoor uit het Verenigd Koninkrijk Titanbet is met name een bekend in de pokerwereld. Daar onder de naam van Titan Poker. De sport is onder Titanbet in zeer ruime mate vertegenwoordigd. Het is mogelijk om voor vrijwel iedere tak van sport via Titanbet weddenschappen te plaatsen. Dit kan zowel live als vooraf, via internet als via de mobiele telefoon en in Dollars, Euro’s of Ponden.

 

Net als vrijwel ieder wedkantoor beschikt Titanbet over een bonus voor klanten. In het geval van Titanbet is gekozen voor een bonus die beschikbaar wordt gesteld ingeval een nieuwe klant een gratis account aanmaakt via www.titanbet.com en een eerste storting plaatst van minimaal € 10. Het is de bedoeling dat het eerste stortingbedrag volledig wordt rondgespeeld binnen een zevental dagen. Zodra dit is gebeurd krijgt de speler een maximum van € 25 op zijn account uitgekeerd. De hoogte van het bonus bedrag is afhankelijk van de eerste storting en wordt naar rato bepaald met € 25 als maximum.

 

Er wordt op Titanbet gesproken van een maximum bedrag van € 25, maar de verdeel sleutel hiervan wordt niet gegeven. Het is daarom niet duidelijk wanneer de speler die een account opent en een eerste storting doet dit maximum bedrag kan verzilveren. Het gaat om een bedrag van € 25. Hier vanuit gaande gaat het om een bonus met een te verkrijgen percentage van 100%. Hiermee lijkt de Titanbet bonus 2012 een bonus te zijn die zich niet onderscheid qua mogelijkheden van andere wedden bonussen. De bonus is echter vrij gemakkelijk te verkrijgen, waardoor het voor een nieuwe klant aantrekkelijk kan zijn om hier gebruik van te maken. Een ander positief punt is dat het rond te spelen bedrag zover kan worden gesplitst als de speler wenst. Wanneer je een bedrag van € 100 gaat rondgespelen kan je dat bedrag gewoon over een aantal weddenschappen splitsen met een minimale quotering van 2,00. Hierdoor valt het risico van de redelijk hoge quotering goed af te dekken.

Claim de bonus! Meer informatie