18:42 uur

StanJames garandeert cashback

Bookmaker StanJames is een Britse bookmaker die er op verschillende aan werkt om haar klanten bij zich te houden. Naast de  welkomstbonus die StanJames aanbiedt. Deze bonus is wellicht aan de lage kant, € 10, maar met een kwalificerende weddenschap van ten minste 1,80 is het een eenvoudige bonus om te verzilveren in een vrij uitkeerbaar bedrag.

 

Voor komend weekend biedt  StanJames een aantal Britse wedstrijden aan waarbij een cashback garantie wordt gegeven. De grootste wedstrijden die hierin genoemd worden zijn Tottenham Hotspur – Newcastle United en de absolute kraker van dit weekend Arsenal – Manchester United. De garantie bestaat hierin dat indien beide ploegen niet tot scoren weten te komen het bedrag van inzet wordt terugbetaald. Hierdoor draagt StanJames bij aan het risico dat aan de weddenschap kleeft.

 

Om de cashback bonus te verzilveren is van belang dat voor komende zondag een weddenschap wordt geplaatst. De garantie geldt namelijk alleen voor een pre-match weddenschap. Daarbij dient in aanmerking te worden genomen dat de pre-match weddenschap wordt aangegaan rondom de volgende mogelijkheden:

 

1. De eerste/ laatste doelpuntenmaker;

2. Degene die een hattrick maakt.

 

Naast de garantie die StanJames biedt, geeft ook  Unibet een mogelijkheid risicoloos op deze kraker in te zetten. De wedstrijd Arsenal – Manchester United blijkt daarmee een aantrekkelijke wedstrijd voor bookmakers. Voor een lijst met bookmakers en hun aanbiedingen klik hier.