weddenbonus nieuws

Inzetten op Ronde van Vlaanderen met Super Bonus!

Zondag wordt de Ronde van Vlaanderen verreden, deze wielerklassieker trekt veel bekijks in binnen en buitenland. Ook in bookmaker-land krijgt deze ronde veel aandacht en wij zijn er daarom ook voor jou bij. Enerzijds presenteren we Nederlanders en Belgen een geweldige actie van GoldenPalace waarbij je € 5 gratis krijgt zonder storting en de keuze hebt tussen 2 welkomstbonussen terwijl we anderzijds ook een vooruitblik schreven op ´de Ronde´. Opgelet: GoldenPalace is niet beschikbaar in Nederland.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace Aanmeld Buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stuur een kopie van je ID kaart ter verificatie van je account en krijg € 5 gratis!
  • Zet hierna je € 5 gratis 5x in binnen 30 dagen op quoteringen van 1.70 of hoger.
  • Geniet van je winst en betaal uit en of speel verder en benut de welkomstbonus!

GoldenPalace Welkomstbonus © Golden Palace

Kies uit stortingsbonus of cashback bonus!

Naast bovenstaande Gratis Welkomstbonus krijg je ook nog eens een bonus na het maken van je eerste storting. Bij het ingeven van bonus code GP500 krijg je 100% bonus tot een maximum van € 500. Door je bonusbedrag 20x in te zetten op odds van 1.70 of hoger binnen 60 dagen zet je het bonusgeld om in echt geld. Ook kun je storten met bonus code GPSPORTS. In dat geval is je eerste weddenschap tot € 40 risicovrij. Bij verlies ontvang je namelijk je inzet tot € 40 geheel terug! Het 5x inzetten van je cashback bedrag op 1.70(+) odds zet je cashback bonusgeld om in echt geld. Storten kan nu o.a. met Bancontact, Visa, Mastercard en PaySafeCard. GoldenPalace behoort tot de betere Betting Sites Nederland / Beste Bookmakers Nederland en Belgie.

Voorbeschouwing Ronde van Vlaanderen

We zijn aangekomen bij de 102e editie van de Ronde van Vlaanderen. De ronde waar heel Vlaanderen naar toe leeft kent een parcours dat nagenoeg gelijk is aan de laatste jaren. Onder andere de Muur en veel kasseien staan op het programma. De actie wordt verwacht in de laatste 55 kilometer. Peter Sagan is met een odd van 3.65 topfavoriet en wordt gevolgd door Van Avermaet met 5.75 en winnaar van vorige editie Gilbert met 6.75. De man in vorm is echter Nederlander Terpstra en zijn quotering van 13.25 vinden wij dan ook zeer hoog. Nibali @ 31.00 en Lampaert @ 35.00 zijn ook mooie outsiders. Ook kun je voor safe gaan door te wedden wie in de top 3 belandt. Dit allemaal kan bij GoldenPalace met bovenstaande acties. Wacht dan ook niet langer, meld je nu aan en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
WK Boksen 2018 - Inzetten op Joshua Parker met Top Odds!
volgend artikel
Inzetten op CL en € 50 gratis bij € 20 inzet ongeacht resultaat!