Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Verhoogde odds bij Vitesse tegen PSV op zaterdag avond

Vitesse werd op woensdag kansloos uit de beker geknikkerd tegen Ajax en wilt zich nu revancheren in de Eredivisie tegen PSV. Gaat dat ze ook lukken?

PSV wint eindelijk weer

Na twee nederlagen op rij won PSV afgelopen dinsdag weer. Dat was in de bekerwedstrijd tegen regiogenoot NAC. Door deze overwinning staan de Eindhovenaren nu in de halve finale van de KNVB Beker. PSV had geen kind aan NAC en stond na 45 minuten al met 3-0 voor. In de competitie ging dat de laatste weken wel anders. Eerst verloor PSV in de Johan Cruijff Arena van Ajax en vervolgens was ook AZ te sterk voor de ploeg van de vertrekkende Roger Schmidt. De overwinning tegen NAC zal voor het nodige vertrouwen zorgen, alhoewel NAC natuurlijk wat minder sterk is dan Vitesse. 

Bij PSV keerde Noni Madueke weer terug na een slepende blessure en de Engelse tiener was gelijk van grote waarde met de openingstreffer, Wel is het nog wat onrustig met betrekking tot de keepers bij PSV. Drommel werd een paar weken geleden gepasseerd en tegen NAC mocht de jonge keeper wel ineens aantreden. Dat werd na de inschattingsfout van Mvogo besloten, omdat door deze fout de wedstrijd werd verloren. Wie er tegen Vitesse onder de lat staat is nog niet bekend. Beide keepers doen het niet geweldig en daar lijkt het probleem bij PSV te liggen. We gaan zo kijken wat de bet sites geven bij deze wedstrijd. Eerst is het tijd om de resultaten van Vitesse er bij te pakken.

Vitesse bezig met slechte reeks

Vitesse ging op woensdagavond met 5-0 onderuit tegen een ontketend Ajax. Dat was al de tweede keer dat Ajax met 5-0 won van de Arnhemmers. Bovendien is dit de derde nederlaag op rij. Vitesse verloor met 1-3 van Groningen en vervolgens met 3-0 van FC Twente. Door de 5-0 nederlaag in de beker staat Vitesse nu op elf tegengoals in drie wedstrijden, waarbij ze er slechts een wisten te scoren. Verder staat Vitesse nu op de zesde plek en is de voorsprong op Utrecht nog maar een punt. Het gat met AZ, dat vijfde staat is inmiddels opgelopen tot drie punten. Heeft Vitesse een kans tegen PSV volgens de beste bookmakers?

PSV favoriet tegen Vitesse in de Eredivisie op 12-02-2022
© Betcity – 10-02-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Verbeterde odds bij Betcity

 Wedden op deze wedstrijd doe je nu het beste bij Betcity. PSV is daar weliswaar favoriet maar met de verhoogde odds voor nieuwe spelers pak je daar nu 3.00 als de Eindhovenaren winnen op zaterdag. De reguliere odds bij deze wedstrijd staan op 1.80 voor een overwinning van PSV tegenover 4.50 van winst voor VItesse. Een gelijkspel levert je 3.90 op. Daarom is het zeker verstandig om de verhoogde odds te pakken als je nog niet eerder bij Betcity gespeeld hebt. Lees dan zeker even onze Betcity review door zodat je precies weet wat je bij deze bookmaker kunt verwachten.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Ajax - Vitesse vanavond met verhoogde odds
volgend artikel
Kan Ajax ook winnen van FC Twente?