Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Premier League of Darts  op donderdag met geweldige odds

#Ad – Er komt weer een nieuwe Premier League of Darts night aan en die vindt donderdag plaats in Birmingham. Wie volgt Joe Cullen op als winnaar van de editie in Rotterdam en blijft MVG koploper? Je ziet hieronder de  verwachting met de beste odds.

De stand in het klassement

Na zeven avonden Premier League of Darts staat Michael van Gerwen aan kop. MVG won de thuiswedstrijd in de Rotterdamse Ahoy dan wel niet, hij liep toch uit op de concurrentie. Van Gerwen is de enige darter die twee avonden wist te winnen en staat op 17 punten met een “leg difference” van 27. Hij won 72 legs en verloor er 35. Peter Wright en Jonny Clayton volgen achter Van Gerwen, waarbij Wright met acht overwinningen één keer meer won dan Clayton. Jonny Clayton staat op 12 punten uit zeven overwinningen.

Vervolgens wordt het dringen. Joe Cullen staat op tien punten uit zes overwinningen maar Gerwyn Price volgt al met negen punten. Michael Smith zit daar weer kort achter met acht punten zonder nog een avond te winnen. Gary Anderson en James Wade staan samen onderaan met zeven punten. Nu is het seizoen nog niet voorbij en zijn er ook aankomende donderdag weer geweldige partijen om op in te zetten bij de online bookmakers Nederland. Welke wedstrijden dat zijn, zie je hieronder. 

Night 8 Premier League 2022
©Bet365 – 31/03/2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Prachtige affiches in de kwartfinales op donderdag 31 maart

Zoals elke donderdagavond als de Premier League of Darts plaatsvindt, begint het spektakel met de kwartfinales. Daar staan Michael van Gerwen en James Wade als eerste tegenover elkaar. Bij de wedstrijd Van Gerwen favoriet met 1.33 voor de winst tegenover 3.40 voor een overwinning van Wade. Gerwyn Price speelt bijna een half uur later tegen Joe Cullen en hier is Gerwyn Price, herstellend van een blessure, de favoriet met 1.57. Voor winst van de winnaar van vorige week Joe Cullen krijg je 1.57.

Peter Wright en Gary Anderson staan in de derde wedstrijd tegenover elkaar. De nummer twee tegen Gary Anderson die voorlaatste staat. Wright won 64 legs tot nu toe en Anderson 46 en dat zie je terug aan de noteringe bij deze best of Scotland wedstrijd.. Voor winst van Peter Wright krijg je anderhalf keer je inleg, terwijl je voor Gary anderson 2.62 krijgt. De laatste kwartfinale gaat tussen Jonny Clayton en Michael Smith. Het onderlinge verschil tussen beide heren is slechts twee punten e er staat dus een hoop op het spel. Clayton is de grote favoriet in deze partij met 1.72 voor de winst. Voor een overwinning van Michael Smith krijg je 2.10 bij de bet sites Nederland.

Pak nu tot € 100 wedkrediet bij Bet365

Behalve met de beste odds wedden is het natuurlijk ook wel fijn om een Bet365 bonus te pakken. We hebben een lekkere bonus voor je gevonden waarbij je een gratis weddenschap oftewel wedkrediet van € 100 krijgt. Die bonus kun je direct activeren via onderstaande link en daarnaast vind je daar ook gelijk de odds die we zojuist genoemd hebben. 

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voorbeschouwing en beste odds bij Nederland - Duitsland
volgend artikel
FC Twente - PSV wedden op zaterdag