Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Pinnacle sportsbook in Belgie en Nederland

Opgelet: Pinnacle Sports is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Pinnacle Sports is opgericht in 1998 en staat bekend als een fantastische bookmaker. Ze zijn actief in meer dan 200 verschillende landen en bieden hun site ook in verschillende talen aan. Er is geen bonus beschikbaar en ook promoties worden zelden op de markt gebracht. Wat maakt van deze bookmaker dan zo’n bekende bookmaker? Veel wedders zijn niet op zoek naar een bonus, maar wel naar hoge quoteringen en extreem hoge limieten. We gaan Pinnacle meer in detail bespreken.

Pinnacle Account maken en Geld Storten

Belgen en Nederlanders kunnen zich niet langer inschrijven bij bookmaker Pinnacle. Vanuit andere landen kan dit wel. Klik op de Pinnacle button en open een account. Daarna kan je makkelijk overgaan tot een storting en dit via Visa, MasterCard, bankoverschrijving, bitcoin, Skrill of Neteller. De meeste stortingen zijn snel, behalve met een overschrijving dien je ongeveer 5 dagen te wachten.

Pinnacle Welkomstbonus en Promoties

Bookmaker Pinnacle heeft geen welkomstbonus en doet ook zelden promoties. Pinnacle richt zich vooral op de wedders die continuïteit zoeken. Daarom bieden ze hoge quoteringen en veel weddenschappen aan.

Pinnacle limieten

© Pinnacle

Pinnacle Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het Pinnacle wedden aanbod is beperkt tot 17 verschillende sporten, met een grote focus op het e-sport compartiment. Hier vind je een groot aanbod van allerlei e-sporten zoals CS:GO, Dota 2, League of Legends, StarCraft 2 enzovoort. Ook het mobiele gedeelte heeft Pinnacle volledig onder controle met 2 apps: Pinnacle Android App en Pinnacle iOS App.

Pinnacle Quoteringen en Limieten

Met heel goede quoteringen en een gemiddelde van 3,5% scoort Pinnacle beter dan de meeste bookmakers. Het overal gedeelte scoort met 3,8% ook goed. Pinnacle legt zijn spelers geen limieten op. Met dit laatste zijn de high rollers onder onze lezers zeer tevreden.

Pinnacle Uitbetaling en Contact

De uitbetalingen bij Pinnacle gebeuren via dezelfde manier als waarmee je gestort hebt. Je kan dus kiezen om te storten met Visa en dan je winst laten uitbetalen via Visa. De Pinnacle klantendienst kan je contacteen via het contactformulier op de “contact u” pagina. Anders kan je ook een email sturen naar customerservice@pinnacle.com. Zij werken 24u per dag en dit 7 dagen per week.

Pinnacle Conclusie

Pinnacle biedt de Belgische spelers een fantastisch product aan. Er is geen welkomstbonus en ook de promoties ontbreken op de site. Maar Pinnacle vindt dat spelers alleen maar de beste noteringen wensen. Daarom blinken ze hierin uit. Ook het feit dat er geen limieten opgelegd worden, is een sterk punt. Als je een bookmaker op lange termijn zoekt, dan is Pinnacle zeker de ideale kandidaat.