Bookmaker Pinnacle zonder bonus maar met beste quoteringen

Pinnacle Sports is opgericht in 1998 en is sindsdien werkzaam als een succesvol online bookmaker. Naar eigen zeggen is deze organisatie een “uniek alternatief voor de traditionele bookmakers.” En dit is geen bluf want Pinnacle Sports maakt indruk met relatief hoge quoteringen en extreem hoge limieten. Met dit laatste zijn de high rollers onder onze lezers zeer content. Pinnacle Sports bedient klanten uit meer dan 100 landen en biedt een uitgebreid assortiment van sportweddenschappen aan. De website van Pinnacle is een overzichtelijke gestructureerde, duidelijke website die begrijpelijk is voor zowel de expert als de beginner op wedgebied. Tevens is de site te lezen in 15 verschillende talen.

Wat ook opvalt bij Pinnacle Sports is dat ze geen bonus aanbieden. De bookmaker geeft aan dat ze deze promoties maar misleidend vindt en dat er voor de klant veel haken en ogen aanzitten. ‘What you see is what you get’ aldus Pinnacle Sports. Maar aangezien de traditionele bookmakers bijna wel allemaal een bonus aanbieden moet Pinnacle Sports hier wel wat tegenover zetten. Naar eigen zeggen doen ze dit ook namelijk Pinnacle Sports geeft wedders de meest waardevolle promotie die ze zich kunnen wensen: de beste quoteringen!

Op de website van Pinnacle Sports wordt uitgelegd hoe deze goede quoteringen tot stand komen. Pinnacle hanteert een veel lagere winstmarge dan zijn concurrenten zodat ze hun klanten meer value aan kunnen bieden. Pinnacle biedt daarbij dus ook nog de mogelijkheid voor de serieuze wedder om relatief in te zetten. Hoe hoog die limiet is ligt aan de sport waar je op wil wedden, type van de bet en de tijd die nog tussen de bet en de aanvang van het sportevenement zit. Ondanks dat de limieten bij de hoogste in deze sector horen wil Pinnacle de wedder die graag met relatief lage inzetten speelt niet afschrikken en biedt een mininum stake aan van £1 en geven ook de beginnende wedder een goed argument om bij Pinnacle te komen wedden: u wedt altijd met de beste quoteringen!