Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

PEC Zwolle FC Twente – laatste speelronde Eredivisie

De aanstaande Eredivisie-wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Twente op zondag 19 mei 2024 belooft een boeiend duel te worden. PEC is veilig maar FC Twente kan de derde plek nog verliezen.

PEC Zwolle veilig in de middenmoot

PEC Zwolle bevindt zich momenteel op de 12e plaats in de Eredivisie en heeft een seizoen met wisselende prestaties achter de rug. Ondanks enkele teleurstellingen is het team veilig van degradatie en kan het met vertrouwen naar de laatste wedstrijd van het seizoen toewerken. Zwolle verloor hun laatste wedstrijd tegen Feyenoord met 1-2, maar toonde momenten van sterk spel, vooral in de eerste helft waarin ze bovendien op voorsprong kwamen. Dat is dit seizoen wel vaker het geval, maar de voorsprong omzetten in een overwinning is waar het vaak misgaat.

Met de druk van degradatie van hun schouders, kan PEC Zwolle zich concentreren op het verbeteren van hun plek op de ranglijst. Met een beetje geluk zouden ze zelfs nog de tiende positie kunnen pakken. Dan moet het echter wel mee zitten en dienen zowel Heerenveen als Fortuna nog punten de spelen in hun laatste Eredisiewedstrijd.. Spelers zoals Mykola Matviyenko, Vitaliy Mykolenko en doelman Heorhiy Bushchan zullen zich van hun beste kant moeten laten zien om goed resultaat neer te zetten tegen het sterke FC Twente, maar de sport betting Nederland sites hebben er een hard hoofd in. Daarover zometeen meer als we over de odds bij deze wedstrijd gaan.

FC Twente’s jacht op de derde plek

FC Twente bevindt zich in een uitstekende vorm en staat op de 3e plaats in de competitie. Ze zijn ongeslagen in hun laatste vier wedstrijden, met een indrukwekkende 0-1 overwinning tegen AZ als hoogtepunt. Door deze overwinning staan ze nu, met nog één wedstrijd te spelen een punt voor op de ploeg uit Alkmaar. Twente weet dan ook dat ze deze wedstrijd verplicht moeten winnen om niet alsnog een plekje te zakken en zo vierde te eindigen. Door de derde plek vast te houden speelt Twente volgend seizoen de voorronde van de Champions League, mochten ze als vierde eindigen, dan zakken ze van het Kampioenenbal af naar de Europa League. Op zich hadden ze daar aan het begin van het seizoen natuurlijk ook voor getekend, maar nu voelt het als alles of niets voor de Tukkers. Met een volledig fitte selectie en een hoog niveau van vertrouwen zullen ze alles in het werk stellen om hun plek in Europees voetbal veilig te stellen en gaan ze dus op zoek naar een plekje in het Champions League kwalificatietoernooi. We pakken snel de Circus app erbij om eens kijken naar de odds bij deze wedstrijd. We verwachten dat de Tukkers favoriet zijn ten koste van PEC Zwolle.

PEC Zwolle - FC Twente Eredivisie odds 19-05-2024

©Circus 16.05.2024 – odds kunnen veranderen

Odds en bonus bij PEC Zwolle – FC Twente

De bookmakers zien FC Twente als favoriet voor deze wedstrijd, met een quotering van 128 voor een overwinning. PEC Zwolle staat op maar liefst 10.00x voor de winst, dat lijkt haast wel een super odd, maar dat is niet het geval. De bookmakers laten weinig heel van de kansen van PEC tegen FC Twente. Een gelijkspel staat nog 6.40. Je kunt dus wel stellen dat FC Twente de topfavoriet is. Om het wedden op deze wedstrijd nog mooier te maken hebben we ook nog de Circus welkomstbonus voor je gevonden. Daarmee pak je tot maar liefst €250 aan Free Bets! Wel zo handig bij deze wedstrijd en natuurlijk het aankomende EK!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Tottenham Hotspur - Manchester CIty voorspelling en odds
volgend artikel
Europa League finale 2024: Atalanta - Leverkussen