Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Kan AA Gent zich nog plaatsen voor de Europa League na het 2-0 verlies tegen Omonia Nicosia?

Vrijwel niemand had het zien aankomen dat AA Gent de thuiswedstrijd tegen Omonia Nicosia met 0-3 zou verliezen. Lukt het Gent om deze nederlaag te boven te komen en zich te plaatsen voor de Europa League?

Omonia Nicosia staat met één been in de Europa League

De gastheren staan op voorsprong nadat ze met 2-0 in Gent wonnen. Door goals van Charalampos Charalampous en Brandon Barker heeft Omonia Nicosia de beste papieren om zich te plaatsen voor de Europa League. Toch weten ze ook dat er nog negentig minuten gespeeld moeten worden en dat Gent er alles aan zal doen om zich te plaatsen. Gooit Omonia Nicosia de verdediging op slot en proberen ze via counters opnieuw op een voorsprong te komen? 

Dat ligt niet in de verwachting. Natuurlijk zullen de Cyprioten overbodig risico uit de weg gaan, maar het lijkt er niet op dat ze de bus zullen parkeren. Daarbij weten ze ook dat Gent in elk van de laatste zes wedstrijden een tegengoal kreeg en daar liggen dus kansen. Coach Neil Lennon heeft te maken met twee blessures binnen zijn team. ​​Moreto Cassamá en Loizos Loizou ontbreken in de return tegen Gent. Beide doelpuntenmakers zijn wel gewoon van de partij. Omonia Nicosia kwam dit weekend, net als Gent, niet in actie om zich voor te bereiden voor dit beslissende tweede duel. Om jou klaar te stomen voor deze wedstrijd, hebben we de quoteringen van de beste bookmakers Nederland vergeleken. Even verderop zie je waar je de beste odds kunt vinden!

Alles of niets voor AA Gent

Hoewel de 2-0 nederlaag onverwacht was, heeft Gent de nederlaag volledig aan zichzelf te danken. Dit verlies stopte een redelijke reeks van vier ongeslagen wedstrijden. Voor de match tegen Omonia Nicosia won Gent er namelijk twee en speelden ze ook twee keer gelijk. Gent heeft een zwaar programma voor de boeg. Zo wordt er een paar dagen na het duel tegen Omonia al tegen Antwerp gespeeld en de week erna tegen Anderlecht. Belangrijke weken dus voor Hein Vanhaezebrouck en zijn mannen.

Voorlopig zal er eerst alles aan gedaan worden om toch nog de Europa League te bereiken. Vorige week was Gent in eigen huis qua voetbal de bovenliggende partij maar lukte het dus niet om de gelijkmaker te maken. Gent weet dat Omonia Nicosia efficiént met de kansen om gaat en zag het daarom 2-0 worden. Nu is het dus aan de Buffalo’s om deze nederlaag recht te zetten in Cyprus. Vanhaezebrouck weet dat hij niet op Tarik Tissoudali kan rekenen vanwege zijn langdurige blessure maar ook Elisha Owusu en Julien de Sart zijn nog twijfelgevallen. Bij Omonia Nicosia – AA Gent hebben we uit de wedden met iDeal bookmakers Circus gekozen. Hieronder zie je hoe je het beste kun wedden op deze wedstrijd.

Odds AC Omonia - KAA Gent Conference league | Circus
© Circus – 24/08/2022 – Quoteringen zijn onderheving aan verandering

De beste odds en bonus bij Omonia Nicosia – AA Gent

Behalve mooie odds hebben we ook een goede Circus bonus voor je gevonden bij het wedden op Omonia Nicosia – AA Gent. Als je begint met spelen bij Circus krijg je namelijk tot wel € 250 in gratis weddenschappen. Perfect om te wedden op Omonia – Gent op donderdag! AA Gent is de favoriet om het duel te winnen en staat op 1.81. Voor een overwinning van de Cyprioten krijg je 3.95 en een gelijkspel levert 3.75 op. Gent moet winnen en heeft het vertrouwen van de bookmakers. Denk jij dat Gent zich weet te plaatsen voor de Europa League? 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
FC Twente - Fiorentina sportsbetting donderdag 25-08-2022
volgend artikel
Wie wint de F1 GP van Spa dit weekend?