20:00 uur

Benut nu exclusieve 50% tot € 50 NightRush Aanbieding!

NightRush is een relatief nieuwe bookmaker die beschikbaar is voor Nederlandse klanten en verschillende mooie extra´s voor jou heeft. Eén hiervan is de exclusieve welkomstbonus van 50% tot € 50. Daarnaast blinkt het onder andere uit met zeer hoge quoteringen. In dit artikel geven wij aan hoe je van de NightRush Promotie voor nieuwe klanten kan genieten en wat je nog meer bij bookmaker NightRush kunt verwachten.
 
Update: Nighrush accepteert geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Bekijk ons Beste Bookmakers Nederland lijst voor alternatieven.
 

Hoe pak ik exclusieve NightRush Actie?

  • Klik op een van de NightRush Aanmeld Buttons op onze website en meld je aan.
  • Maak een storting van € 10 of meer. Kies hierbij voor Visa, MasterCard.
  • Stortingen met Neteller, Skrill en PaySafeCard leveren namelijk geen bonus op.
  • Direct na je CreditCard Storting ontvang je 50% bonus tot een € 50 max.
  • Zet je bonusbedrag 10x in op quoteringen van 2.00 of hoger binnen 30 dagen tijd.

 

© NightRush

 

Nieuwe Bookmaker met geweldige odds!

NightRush is een jonge bookmaker maar reeds direct beloont met een MGA (Malta) licentie. Dit betekent dat Nederlanders zich kunnen aanmelden en met een betrouwbare partij te maken hebben. Welkom heten doet NightRush je met bovenstaande NightRush Bonus en daarnaast zijn er ook nog andere promoties zoals een Reload Bonus en Combinatieweddenschappen Verhoging. Niet enkel de promoties zijn goed, iets dat nog beter is zijn de quoteringen. NightRush hanteert een quoteringen marge van zo´n 3% tot 3,5% terwijl andere bookmakers vaak tussen de 5% en 6% zitten. De kans op lange termijn winst is hiermee dus een stuk groter! Je hebt de keuze uit meer dan 30 verschillende sporten om op te wedden en voor voetbalwedstrijden vaak wel tot 170 verschillende selecties. De klantenservice is ten slotte goed te bereiken omdat je de keuze hebt tussen het e-mailformulier en de live chat. Als we Bookmakers Vergelijken behoort NightRush hiermee tot de beste Betting Sites Nederland en een aanmelding raden we dan ook aan. Veel succes!