10:28 uur

Nieuwe wed bonus van betting exchange WBX

We hebben een nieuwe wed bonus aan onze wed bonus vergelijking kunnen toevoegen en dit keer is het een wed bonus van de betting exchange World Betting Exchange of WBX. Deze betting exchange geeft je een bonus in de vorm van een gratis weddenschap die je langzamerhand verdient als je maar speelt en wint of verliest.

WBX bonus promo
© by WBX


Zo krijg je de gratis weddenschap van WBX

Bij WBX krijg je je wed bonus niet zo maar. Je moet namelijk een account aanmaken en gaan spelen in de betting exchange. Als je eenmaal 100 euro winst of verlies hebt gemaakt, dan krijg je een gratis weddenschap van 10 euro. Vervolgens krijg je voor elke 500 euro die je wint of verliest nog een gratis weddenschap van 5 euro tot een totaal van 25 euro aan gratis weddenschappen. Lees meer over de wed bonus van WBX.

Meer gratis weddenschappen

Wil je meer gratis weddenschappen vergelijken? Kijk dan bij onze wed bonus vergelijking, daar vind je alle wed bonussen die je maar kan wensen en in allerlei verschillende categorieën. Check wat de voorwaarden zijn en kies een wed bonus die bij jouw stijl van wedden op sport past.
Claim de bonus! Meer informatie