Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Win € 150 met € 2 inzet bij winst van Nederland!

Naast onze uitgebreide Nederland Engeland voorbeschouwing komen we hierbij nogmaals terug met een nieuw artikel. Op de valreep zijn er namelijk 2 geweldige verrassende acties voor dit duel beschikbaar gekomen die wij graag voor jou uitleggen. Door je aan te melden bij Unibet en Jack’s kun je als nieuwe klant namelijk met een inzet van € 2 maar liefst € 150 winnen, lees onderstaand hoe en benut gelijk onze Nederland Engeland wedtip.

Unibet: 50x je inzet als Nederland finale haalt

 • Klik allereerst op onderstaande Unibet aanmeld button
 • Selecteer ‘Nederland bereikt finale promo’ bij je registratie
 • Voltooi het registratieproces en maak een storting naar wens
 • Speel € 1 op ‘Nederland bereikt volgende ronde’ markt
 • Bij winst ontvang je € 50 terug zonder verdere voorwaarden!

Jacks: Pak 50x of 100x je inzet bij winst NL in reguliere speeltijd

 • Klik allereerst op onderstaande Jacks aanmeld button
 • Voltooi hierna vliegensvlug het volledige registratieproces
 • Kies voor de odds boost welkmostpromo en bepaal je storting.
 • Stort € 20-99,99 voor 50.00 odd of € 100(+) voor 100.00 odd.
 • Plaats € 1 op winst Nederland in reguliere speeltijd en win!
 • Hierna kun je je volledige saldo uitbetalen, ook je stortingsbedrag.

Nederland Engeland wedtip

Bovenstaande weddenschappen richten zich op winst van Nederland. Je zou uiteraard ook kunnen kiezen voor winst van Engeland. Waar wij echter op spelen is de >2,5 goals in reguliere speeltijd. Voor Engeland is de 0 heilig en hier spelen ze ook naar. Engeland kreeg tot dusverre pas 3 doelpunten tegen in 5 duels en wist met 5 goals ook niet bijster veel te scoren. Dit zorgt ervoor dat de >2,5 goals odd een stuk hoger is (2.65) dan de <2,5 goals odd (1.48). Waarom wij toch op >2,5 spelen is gezien het feit dat Nederland enerzijds redelijk veel tegengoals krijgt (5) maar ook zelf veel scoort tot dusverre (9). Wij verwachten een voorsprong van Engeland in de 1e helft waarna Nederland moet komen. Dit zou al gauw tot vele kansen aan beide kanten kunnen leiden en een 2.65 odd voor >2,5 goals wordt daardoor extra aantrekkelijk.

Nóg meer reguliere welkomstbonussen beschikbaar

Bovenstaande actie van Unibet is net wat makkelijker te winnen aangezien verlengingen en penalties meetellen, de maximale quotering van Jacks is met 100.00 echter een stukje hoger. Twee mooie promoties voor nieuwe klanten. Ben je reeds klant of wens je simpelweg van nóg meer aantrekkelijke bookmaker aanbiedingen gebruik te maken. In ons bookmaker bonus overzicht staan alle welkomstacties van de verschillende betting sites beschreven.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Nederland - Engeland halve finale EK 2024
volgend artikel
EK finale odds bij Spanje - Engeland