Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

TT Assen: gokken op nieuwe zege Martin in MotoGP

De MotoGP strijkt dit jaar weer neer in Assen. Heel race liefhebbend Nederland zal dit weekend hun focus richten op de hoofdstad van Drenthe. Zij om vooral te genieten, maar Jorge Martin heeft iets belangrijkers te doen op het circuit: winnen. De Spanjaard pakte vorige week de zege in Duitsland en hoopt dat deze week weer te doen. De 25-jarige coureur hield de Italiaan Bagnaia achter zich. De bet365 welkomstbonus maakt de race nóg spannender, waardoor ook jij kan winnen.

Als nieuwe speler kun je profiteren van een odds boost. Je krijgt nu de mogelijkheid om extra cash te verdienen. Deze geweldige welkomstbonus biedt je €50 aan gratis wedkredieten! Dat doe je als volgt:

  • Verzin een gebruikersnaam en wachtwoord en maak een account aan
  • Stort een bedrag tussen de €5 en €10
  • Claim de actie om je storting te vervijfvoudigen
  • Plaats een weddenschap van maximaal €10
  • Als je event is afgelopen, dan komt de bonus vrij
  • Kies ‘wedkredieten gebruiken’ en je hebt de bonus binnen!

Er zijn enkele belangrijke voorwaarden om in gedachten te houden. Ten eerste moet je minimaal 24 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor de bonus. Daarnaast moet je de bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account claimen om er gebruik van te kunnen maken.

Een andere vereiste is dat de quotering van je weddenschap minimaal 1.20 moet zijn. Dit betekent dat je inzet moet worden geplaatst op een selectie met een quotering van 1.20 of hoger om te voldoen aan de voorwaarden van de bonus. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van en te voldoen aan deze voorwaarden, zodat je de bet365 welkomstbonus succesvol kunt claimen en ervan kunt profiteren.

Het circuit van de enige Nederlandse MotoGP: Circuit TT Assen

Het TT Circuit in Assen, Nederland, is een wereldberoemd en historisch racecircuit dat vooral bekend is vanwege zijn motorraces. Het circuit, opgericht in 1925, is de thuisbasis van de jaarlijkse MotoGP-race en wordt beschouwd als een belangrijke locatie in de motorsportwereld. Het is het enige circuit dat elk MotoGP-seizoen gastheer was van een GP sinds de oprichting van de organisatie in het jaar 1949.

Met een lengte van 4.542 kilometer biedt het TT Circuit een mix van snelle rechte stukken en uitdagende bochten. Het circuit heeft enkele beroemde secties, waaronder de iconische “GT-bocht”, bekend om zijn technische uitdagingen. Naast de MotoGP worden er ook andere races georganiseerd, zoals het British Superbike Championship en het WK Superbike.

Het TT Circuit heeft door de jaren heen upgrades ondergaan om aan moderne normen te voldoen en de veiligheid te waarborgen. Het circuit biedt verschillende tribunes en kijkplekken voor het publiek, waaronder de populaire Haarbocht en zogenaamde Strubben.

Bovendien herbergt het TT Circuit het Drents Museum, waar bezoekers historische motorfietsen en memorabilia kunnen bewonderen. Het TT Circuit Assen is niet alleen een belangrijk motorsportpictogram, maar ook een attractie voor liefhebbers van snelheid en motorsport. Het combineert opwindende races met het prachtige Drentse landschap, wat zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor zowel coureurs als toeschouwers.

Nederlander Bendsneyder mist thuisrace TT Assen

Na betrokken te zijn geweest bij de startcrash van de Moto2-race op de Sachsenring, heeft onderzoek in het medisch centrum op het circuit bevestigd dat de Nederlandse coureur zijn sleutelbeen heeft gebroken. Zet dus niet in op hem met een odd boost. Dit gebeurde op zondag tijdens de race.

Tijdens het remmen voor de eerste bocht gebeurde er iets onverwachts. Jeremy Alcoba probeerde op een zeer enthousiaste manier aan de binnenkant voorbij te komen. Helaas ging dit niet zoals gepland en schoot de Spanjaard rechtdoor. Hierdoor raakte hij de motor van Bendsneyder, waardoor deze tegen de motor van Darryn Binder werd geduwd. Als gevolg hiervan werd Bendsneyder gelanceerd van zijn Kalex. Zonta van den Goorbergh is daardoor de enige Nederlandse Moto2-deelnemer. Houd dat in gedachte bij het gebruiken van je sportsbook bonus.

De favorieten voor de zege in de hoogste klasse zijn Jorge Martin, Marco Bezzecchi en Francesco Bagnaia. Ook Johann Zarco en de Zuid-Afrikaan Brad Binder maken kans op de overwinning.

Als de odds beschikbaar zijn, voegen we deze meteen toe.

Er is nu dus geen Nederlander die aanspraak maakt op de overwinning. Wanneer was dat wel het geval, en wie? Dat was de legendarische coureur Jack Middelburg. In 1980 behaalde Middelburg een onvergetelijke overwinning op zijn Suzuki tijdens de 500cc-klasse van de Dutch TT in Assen. Dit maakte hem de eerste en tot nu toe enige Nederlandse coureur die erin slaagde om de MotoGP-race op het thuisfront te winnen. De overwinning van Middelburg blijft een mijlpaal in de Nederlandse motorsportgeschiedenis en wordt nog steeds gekoesterd door fans van over de hele wereld.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Gokken op EK Onder 21: Jong België – Jong Oranje
volgend artikel
TOTO Zomervakantie: win €25.000 en andere prijzen tijdens de zomer