Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Wed op Basketbal en pak een € 10 free live bet bij Livescore Bet

Het NBA seizoen is weer begonnen en om dat te vieren heeft Livescore Bet een speciale bonus voor je klaar staan. Je kan nu een € 10 gratis live weddenschap pakken en bovendien alle wedstrijden ook nog eens live bekijken.

Zet € 10 in en pak een €10 free live bet

Spelers die 24 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen, kunnen een mooie gratis weddenschap pakken bij Livescore Bet. Tussen 19 en 24 oktober krijg je een gratis weddenschap als je € 10,00 inzet op minimale odds van 2.00 op een enkelvoudige bet. Dit hoeft geen live weddenschap te zijn. Na het plaatsen van een geldige weddenschap ontvang je een pop-up met daarin de melding dat je je hebt gekwalificeerd voor de gratis weddenschap. Vervolgens ontvang je jouw free bet token binnen tien minuten op je account. 

Een groot voordeel is dat je niet alleen gratis kunt wedden maar ook de wedstrijden van de NBA gratis live kunt kijken. Daar dien je wel een account voor te maken en dat heeft dan weer als voordeel dat je ook een LiveScoreBet welkomstbonus kunt pakken tot € 100. De welkomstbonus en deze LivescoreBet NBA Bonus zijn dan ook prima te combineren. Wel dien je eerst je welkomstbonus rond te spelen voor je jouw NBA bonus kunt gebruiken. Je kan dan ook geen free bet inzetten om een andere gratis weddenschap te ontgrendelen. Daarom is deze bonus prima geschikt voor zowel nieuwe als bestaande spelers.

NBA Aanbieding Livescore Bet
© LivescoreBet – screenshot van 19-10-2022

Voorwaarden bij de € 10 Live Free Bet Bonus

Om de gratis weddenschap te pakken dien je € 10,00 in te zetten op odds van minimaal 2.00. Ook is deze free bet maar voor een beperkte tijd beschikbaar. De actie loopt namelijk tot en met 24 oktober 2022. Dat betekent dat je tot en met 24 oktober kunt inzetten. Let er wel op dat je ook de ontvangen freebet moet inzetten voor de nacht van 24 op 25 oktober. Na het plaatsen van een kwalificerende weddenschap krijg je binnen een tot drie uur een popup melding met daarin de freebet token.

De ontvangen free bet kun je alleen gebruiken voor NBA live weddenschappen met odds van 1.01 of hoger. Het is niet mogelijk om je free bet in te zetten voor systeemweddenschappen. Hierdoor je ze niet niet gebruiken voor Lucky 15’s, forecasts of tricasts. Verder kan de € 10 free live bet niet worden ingezet voor each way weddenschappen of een om een bonus te claimen. Tenslotte is het natuurlijk ook niet mogelijk om je freebet uit te betalen zoals bij alle betting sites het geval is.

Livescorebet welkomstbonus 100% free bet tot € 100
© LivescoreBet – screenshot van 19-10-2022

Live NBA kijken

Behalve de verschillende bonussen kun je ook live naar de NBA kijken bij LivescoreBet. Dat doe je door minimaal € 1,00 in te zetten op het evenement dat je wilt bekijken. Je hebt hiervoor dus sowieso een account nodig en daar moet dan ook geld op staan. Behalve de NBA kun je ook cricket, tennis, voetbal en bijvoorbeeld handbal live kijken. Je kunt ook je free bet gebruiken om livestreams te ontgrendelen. In dit geval zet je dus jouw gratis weddenschap in op het evenement en vervolgens is de wedstrijd direct zichtbaar. Zeker met deze promotie is dat dan ook mooi meegenomen. Je vindt de bonus via onderstaande knop en maakt binnen twee minuten een account aan. Wacht niet te lang want de actie duurt tot 24 oktober!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
50x je inzet bij wedden op Arsenal -  PSV!
volgend artikel
Pak tot wel € 150 bij de  Formule 1 Verenigde Staten 2022