Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Hoe gaat het Verstappen af in Saudi Arabië? Wedden op de Formule 1

Na een dramatische eerste raceweekend voor Verstappen en Perez staat nu alweer de tweede race van het seizoen op de planning. Die wordt gereden in Jeddah. Wat zijn de kansen van Verstappen in Saudi Arabië

Een dramatisch begin van het seizoen bij Red Bull

Voor het seizoen van start ging werd Red Bull als favoriet getipt om de eerste race in Bahrein te winnen. Dat liep helaas anders voor Max Verstappen en Sergio Perez. Vanwege een probleem met de brandstof toevoer kwamen haalden beide autos het einde van de race niet. De eerste GP pakte Red Bull dus geen punten en dat deed pijn. Er leek lange tijd niet zoveel mis met de bolides van Red Bull maar kort nadat Verstappen uitviel meldde Perez hetzelfde probleem. Het probleem schijnt nu opgelost te zijn en Red Bull is van plan hoge ogen te gaan gooien in Jeddah. 

Vorig jaar won Lewis Hamilton de eerste editie in Jeddah maar of hij opnieuw gaat winnen is nog maar de vraag. Het lijkt erop alsof Verstappen eerder moet vrezen voor concurrentie van de Ferrari’s dan de Mercedessen van Hamilton en Russel. Voor we kijken wie de beste bookmakers als favoriet posteren voor deze wedstrijd lichten we zelf een aantal kanshebbers uit.

Alle ogen op Ferrari en Red Bull

Het was lang geleden dat Ferrari zowel de eerste als tweede plek op het podium in bezit nam en dus werd de overwinning van Leclerc en tweede plek van Carlos Sainz Jr. goed gevierd. Op de derde plek stond Hamilton die het maximale er met zijn auto wist uit te halen. Russel eindigde een plek achter Hamilton en haalde het podium dus net niet. Merces lijkt grote problemen te hebben met de auto’s en die lijken dit weekend nog niet te zijn opgelost. Toch is Mercedes altijd een van de kanshebbers. Ook dit keer moet je ze benoemen, al is het als outsider. 

Toch lijkt het opnieuw tussen Red Bull en Ferrari te gaan. Als Red Bull de brandstof problemen daadwerkelijk heeft opgelost, lijken ze de betere auto op dit circuit te hebben. Ferrari liet zien de problemen achter zich gelaten te hebben en kwamen bij de tests al goed voor de dag en bevestigde dat met de dubbel. Zorgt Leclerc voor een tweede overwinning in twee races of wordt het Verstappen? Charles Leclerc is met 2.39 de favoriet bij de bookmakers maar wordt gevolgd door Verstappen met 2.52. Carlos Sainz staat op 7.25 en op de vierde plek staat Lewis hamilton met elf keer je inzet. We hebben ook nog speciale Verstappen weddenschappen gevonden en bespreken hieronder nog een lekkere betting bonus.

Formule 1 odds GP Saudi Arabie 2022
© Toto- 24-03-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Verstappen Seizoen Specials bij Toto

Behalve een Toto bonus in de vorm van een gratis weddenschap van € 50,00 zijn er nu bij toto speciale weddenschappen met Max Verstappen in de hoofdrol. Zo kun je wedden wanneer hij zijn eerste pole position pakt of voor de eerste keer een race wint. Andere weddenschappen zijn het aantal overwinningen dit seizoen en hoeveel “fastest laps” Max rijdt dit jaar. Bij Toto stikt het van de Formule 1 weddenschappen en via de link hieronder kun je gelijk wedden met de beste odds.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Keuken Kampioen Divisie wedden 25-03-2022
volgend artikel
Voorbeschouwing en beste odds bij Nederland - Duitsland