Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Pak nu een gratis weddenschap bij de Formule 1 GP van Brazilië

Er zijn nog twee races in het Formule 1 seizoen en dit weekend wordt op Interlagos de voorlaatste race gereden. Daarbij kun je dit weekend een mooie free bet pakken bij Unibet. 

€ 5 gratis weddenschap bij Unibet op de Formule 1

Door een weddenschap te plaatsen op de Formule 1 dit weekend van € 10,00 kun je een gratis weddenschap van € 5,00 krijgen. Daar heb je wel even een Unibet account voor nodig en je dient een weddenschap te plaatsen met odds van 1.40 of hoger. Je mag hierbij kiezen of je pre-match of live inzet. Profit boosts, combo boosters of free bets kun je niet gebruiken om een free bet te ontvangen, maar verder zijn er dus voldoende bets mogelijk om te wedden op de F1 GP van Brazilië. 

Zodra je weddenschap is afgehandeld ontvang je een € 5 free bet. Nu hoef je niet bang te zijn dat je jouw free bet op de Formule 1 moet inzetten. Dat is echter niet het geval, je hebt de vrije keuze om in te zetten op een sport of wedstrijd naar keuze.

Gratis weddenschap F1 Brazilie van vijf euro bij Unibet
© Unibet – screenshot van 10-11-2022

Veel interessante weddenschappen bij de Formule 1 GP van Brazilië

De race in Brazilië is extra spectaculair aangezien er behalve de standaard kwalificatie, ook een sprintrace wordt gehouden. In de reguliere kwalificatie wordt er dus bepaald wie er in de sprintrace van de koppositie vertrekt. Wie er op zondag van pole-position start, wordt bepaald in de laatste sprintrace van het seizoen. De bookmakers geven de favorietenrol aan Max Verstappen in alle onderdelen van het weekend. 

De tweevoudig wereldkampioen is de favoriet in zowel de sprintrace als de race op zondag, terwijl hij vorig jaar in beide onderdelen niet verder kwam dan de tweede plek. Lewis Hamilton won de race vorig jaar maar de keer daarvoor was het in 2019 toch Verstappen. De Nederlander en de Brit wisselen elkaar constant af want in 2018 was het dan weer Hamilton. Winst van Hamilton op zondag levert je bij Unibet acht keer je inzet op terwijl je voor Verstappen 1.51 pakt. Daarbij kun je ook gelijk een andere bookmaker bonus binnenkoppen.

Extra wedden met de Unibet welkomstbonus 

Behalve deze mooie Formule 1 bonus kun je ook een goede Unibet welkomstbonus pakken,. Die staat los van de F1 free bet en levert je een extra gratis weddenschap op van € 40,00. Direct na het aanmelden via een van de links in dit artikel, maak je een eerste storting en west je € 10,00 op een sport naar keuze. Daarna krijg je vier verschillende gratis weddenschappen van tien euro per stuk op een sport naar keuze.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Scoor tot wel 25% extra winst met de Holland Casino Darten Combo Boost
volgend artikel
€ 50 aan free bets bij Jack’s met de nieuwe WK 2022 welkomstbonus