Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Wedden op Feyenoord – FC Utrecht: beste odds en wedtips

De mooiste wedstrijd in de Eredivisie is toch wel die tussen Feyenoord en FC Utrecht dit weekend. Bij zo’n partij horen de beste odds en die vind je hieronder met mooie wedtips en informatie. Lees dus snel verder om nog goed voorbereid te kunnen wedden op Feyenoord – FC Utrecht.

Houdt Feyenoord de focus op de Eredivisie?

Voor het eerst sinds 20 jaar staat Feyenoord tussen de laatste vier in een Europees toernooi en dat betekent dat de spanning oploopt naar het duel met Olympique Marseille op donderdag. Echter mag de ploeg uit Rotterdam-Zuid ook geen punten verspelen in de Eredivisie. Daar staan ze namelijk derde en die plek geeft ze directe recht op de voorrondes voor de Conference League. Feyenoord heeft in de vaderlandse competitie net zoveel punten als FC Twente dat vierde staat. Twente doet het de laatste vijf wedstrijden net wat beter dan de Rotterdammers en konden zo het gat dichten. Bij puntverlies is de kans groot dat Twente de derde plek overneemt en dan kan Feyenoord zomaar eens met lege handen komen te staan. De achterstand op PSV lijkt inmiddels te groot en daardoor is de tweede plek al uit zicht. 

In aanloop naar het duel met Utrecht werd bekend dat Jens Toornstra enkele weken uit de roulatie is. Ook Guus Til lijkt niet fit genoeg om tegen Utrecht te beginnen. Daarmee zijn de blessures aan Rotterdamse zijde wel benoemd. De mannen van Arne Slot doen het dit seizoen erg goed in de eigen Kuip. Zo werden er van de 15 thuiswedstrijden slechts twee verloren. Dat waren bovendien ook de enige twee wedstrijden waarin Feyenoord niet tot scoren kwam in eigen huis. We verwachten dat Feyenoord tegen Utrecht favoriet is bij de bet sites iDeal maar pakken zo natuurlijk de odds erbij.

Utrecht vecht om een plek in de play-offs

Met de huidige zevende plek na een goede start, zijn ze in de Domstad niet echt tevreden. FC Utrecht won slechts één van de laatste acht wedstrijden. Eind maart moest René Hake al vertrekken en tot nu toe wist Rick Kruys als opvolger twee keer gelijk te spelen. Utrecht moet in de top zeven eindigen om aan de play-offs voor Europees voetbal mee te kunnen doen. Nu heeft Utrecht het voordeel dat Groningen zes punten achter staat. Na de wedstrijd tegen Feyenoord speelt Utrecht nog tegen NEC, PEC Zwolle, AZ en Willem II. Een verbetering van de vorm is toch wel nodig om zeker te zijn van de play-offs. Utrecht scoorde vier keer in de laatste vijf wedstrijden en kwam tegen PSV zelfs helemaal niet te scoren. Dat heeft wellicht te maken met het ontbreken van Henk Veerman, maar Bart Ramselaar was daarentegen drie keer trefzeker in zijn vijf laatste wedstrijden. Hieronder zullen we bij de bet sites Nederland kijken of FC Utrecht zonder Veerman maar met Ramselaar in de aanval een kans maakt tegen Feyenoord.

Feyenoord favoriet tegen Utrecht op zondag
© Jack’s 23-04-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Feyenoord – FC Utrecht

Als je wilt wedden op Feyenoord – FC Utrecht, doe je dat het beste bij Jack’s. Niet alleen vanwege de goede odds bij deze wedstrijd, maar ook omdat je hier een Jack’s bonus kunt pakken tot wel € 50,00 in de vorm van een free bet. Feyenoord is de grote favoriet bij deze bookmaker en dat komt niet als een verrassing. Je krijgt 1.41 voor winst van de Rotterdammers terwijl je maar liefst 7.50 krijgt voor een overwinning van FC Utrecht. Een gelijkspel levert je 5.25 op. Een 2-0 overwinning van Feyenoord levert je overigens 8.50 op en dat zou zomaar eens kunnen gebeuren op zondag. Je pakt deze mooie odds en bonus via onderstaande link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Der Klassiker: Bayern München - Borussia Dortmund wedden
volgend artikel
Manchester CIty - Real Madrid wedden met de beste odds