Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Wedden op FC Twente – Vitesse met wedtips en de hoogste odds

Na twee weken interlandvoetbal begint de Eredivisie weer. Op zaterdagavond spelen FC Twente en Vitesse tegen elkaar. Wij zijn alle bookmakers afgegaan en hebben de beste odds gevonden om mee te wedden. 

FC Twente kent een prima seizoensstart

Na zeven speeldagen staat FC Twente op de vijfde plek. Dat is a een prima resultaat, maar de Tukkers weten toch ook dat er twee wedstrijden onnodig verloren werden. Zo verloor Twente van Volendam eind augustus en werd er op de laatste wedstrijd voor de interlandbreak met 2-1 verloren van Heerenveen. Wel werd er gewonnen van PSV en speelde Twente tegen AZ gelijk. De match tegen Vitesse is de eerste van een serie lastige wedstrijden. Zo moeten ze na Vitesse op bezoek bij Feyenoord en ontvangen ze daarna Groningen in eigen huis. 

Met name de wedstrijd tegen Feyenoord wordt belangrijk als Twente dit weekend van Vitesse wint. Daarmee kunnen ze namelijk de vierde plek pakken. Dan moet er dus wel eerst nog gewonnen worden. De vorige twee wedstrijden won FC Twente en van de laatste vijf wedstrijden gingen er slechts twee verloren. Bij FC Twente ontbreekt Daan Rots en is ook Issam El Maach afwezig. Om je optimaal op weg te helpen bij het wedden op voetbal, hebben we de verschillende bookmakers vergeleken en de beste odds bij Toto gevonden.

Vitesse tegen Twente met nieuwe coach

Deze week werd bekend dat niemand minder dan Phillip Cocu het roer overneemt bij Vitesse. De coach die drie keer met PSV de landstitel won, moet met Vitesse de weg naar boven inzetten. Cocu speelde zelfs tussen 1990 en 1995 voor Vitesse en heeft dus een geel-zwart hart. Dat Vitesse toe is aan een nieuwe manier van spelen en betere resultaten, kun je wel zien aan de Eredivisie ranglijst. Vitesse staat namelijk op de veertiende plek en won dit seizoen slechts één keer. Behalve die ene overwinning werd er nog twee keer gelijk gespeeld maar werden alle vier andere wedstrijden verloren. 

Cocu moet het tegen FC Twente doen zonder Markus Schubert en Mitchell Dijks die beiden geblesseerd zijn. Dijks kwam deze zomer over van Bologna, maar kwam tot dusverre niet in actie vanwege een operatie. Verder zijn er geen schorsingen en blessures en heeft de nieuwbakken oefenmeester een paar dagen de tijd om na de interlandperiode aan zijn sterkste opstelling te werken. Of de aanstelling van Cocu gelijk een schokreactie en een overwinning oplevert, zie je op zaterdag. Je kunt nu al op de Toto app wedden op deze wedstrijd en kunt dat bovendien doen met een dikke bonus!

Wedden op FC Twente – Vitesse met de beste odds en bonus

Het is Toto dat je het beste totaalpakket biedt voor wedden op FC Twente – Vitesse. De odds zijn namelijk al lekker hoog en daarbij krijg je ook de Toto bonus die je een gratis weddenschap oplevert tot wel € 50,00. Voor wedden op een overwinning van FC Twente krijg je 1.73 en daarmee zijn de Tukkers favoriet. Een overwinning van Vitesse geeft een odd van 4.75 en met een gelijkspel pak je 3.90. Behalve deze goede odds hebben we ook nog een mooie wedtip voor je gevonden. 

WeddenschapOdd
FC Twente wint1.73
Gelijkspel3.90
Vitesse wint4.50
FC Twente wint + beide teams scoren3.15
Overzicht odds Polen – Nederland 21-09-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Mooie wedtip bij FC Twente – Vitesse

Vitesse zal een goed resultaat willen halen onder hun nieuwe coach, maar de verwachting is toch wel dat FC Twente de wedstrijd zal winnen. Daar zal echter wel een strijd voor geleverd moeten worden. We verwachten dan ook dat FC Twente wint en beide ploegen scoren. Dat geeft je bij Toto een odds op van 3.15. Bij deze wedstrijd wordt er regelmatig door beide ploegen gescoord en deze weddenschap is dan ook een uitgelezen kans.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie is de favoriet bij Portugal - Spanje - Nations League 2022
volgend artikel
Oh Leuven - Union Saint-Gilloise voorspelling en wedtips