Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Super odds bij FC Groningen – Willem II

Op zaterdagavond spelen FC Groningen en Willem II in de Euroborg tegen elkaar in speelronde 24 van de Eredivisie, Met verhoogde odds bij deze wedstrijd is het wedden hartstikke interessant. 

Groningen niet altijd sterk in eigen huis

De tiende plek is niet zo heel slecht, maar toch kan Groningen normaalgesproken nog net wat meer. Met name thuis loopt het nog niet van harte. Dit seizoen werd er slechts twee keer gewonnen in de Euroborg, werd het zes keer gelijk en verloor Groningen drie keer. De laatste wedstrijd van FC Groningen was tegen PEC Zwolle de lantaarndrager van de Eredivisie en dat liep uit in een 1-1 gelijkspel. Ook daarvoor verloor Groningen belangrijke punten toen het van nummer 16 Fortuna Sittard verloor. De Trots van het noorden staat op vier punten achterstand van Cambuur maar ziet ook dat rivaal Heerenveen slechts een punt minder heeft. Groningen staat op een veilige plek, zelfs nu de verschillen onderin niet zo heel groot zijn, maar het mag dit seizoen toch zeker niet meer zoveel punten laten liggen. 

Het probleem lijkt in de voorhoede te liggen. Met slechts negen goals in 11 thuiswedstrijden lukt het Groningen dus maar niet om voor eigen publiek te scoren. Tegelijkertijd staat de defensie wel goed in thuiswedstrijden. In Elf wedstrijden werd er ook maar negen keer tegen Groningen gescoord. Is Grunn favoriet bij de Nederlandse bookmakers om deze wedstrijd te winnen?

Willem II wint slechts een van de laatste zes wedstrijden

Willem II begon het seizoen nog redelijk goed maar staat inmiddels wel op de 15e plek. De Tilburgers hebben nog een voorsprong van slechts vier punten op nummer 18 PEC. Willem II verliest veel wedstrijden de laatste weken terwijl de concurrenten juist punten pakken. Hierdoor komt de ploeg uit TIlburg angstaanjagend dicht in de buurt van de degradatiezone. Het programma is de aankomende weken ook niet echt gemakkelijk met achtereenvolgens Heerenveen, AZ en Feyenoord op het programma. Tussendoor moeten er dan wel punten gepakt worden tegen Fortuna Sittard.Lukt het WIllem II om de dans te ontspringen?

Met Wesley Spieringhs, Godried Roemeratoe, Gorkem Saglam en Pol Lionch in de blessureboeg wordt het zoeken naar goede vervangers voor coach Fred Grim. Gaat het na drie nederlagen weer lukken om te winnen? We pakken de odds en een mooie sportsbook bonus erbij zodat je direct op deze match kunt wedden.

Groningen favoriet tegen Willem II op zaterdag 26-02-2022
© Jack’s -25-02-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Verhoogde odds bij Jack’s

Bij Jack’s vind je, behalve de Jack’s bonus, ook mooie odds. Zo krijg je nu 4.75 als Groningen wint en beide teams scoren. Die weddenschap vind je tussen de Jack’s Specials. Ook de reguliere odds zijn interessant met 1.95 voor een overwinning van Groningen, 3.,45 voor een gelijkspel en 4.30 voor winst van de ploeg uit Tilburg. Via de link hieronder kom je direct bij deze odds uit.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op RKC Waalwijk - FC Twente op vrijdag
volgend artikel
AZ - Feyenoord voorbeschouwing en odds