Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Engeland – Duitsland wedden met de beste odds

Engeland – Duitsland is zo’n wedstrijd waar de hele wereld massaal naar uitkijkt. Dat er deze editie niet eens zo heel veel op het spel staat, maakt dan niet eens zo heel veel uit. Bij deze Nations League wedstrijd hebben wij de hoogste odds gevonden en hebben we een aantal mooie wedtips voor je verzameld.

Engeland degradeert naar Nations League B

Het was al niet de Nations League reeks waar de Three Lions op gehoopt hadden, maar dat ze zouden degraderen naar de tweede League, oftewel League B, hadden ze toch ook niet verwacht. In juni ging Engeland met 0-4 onderuit tegen Hongarije en afgelopen vrijdag was ook Italië te sterk voor de Britten. Na het behalen van de EK finale vorig jaar, werd Engeland gezien als favoriet voor de Nations League en ook het WK in Qatar. Van die favorieten status lijkt niet veel meer over. Het lukte Engeland opnieuw niet om te scoren. Van alle vijf Nations League wedstrijden won Engeland er niet één. Er werden er maar liefst drie verloren en twee gelijkgespeeld. De ploeg van Southgate scoorde in al deze wedstrijden slechts één keer. Ze kregen er wel zeven tegen. 

Southgate en zijn mannen worden momenteel verguisd in de Britse pers. Gaat het nog lukken om Duitsland te verslaan, alleen voor de eer? We gaan zo kijken wat de Nederlandse bookmakers verwachten van deze wedstrijd.  Laten we ook eens kijken wat Duitsland er momenteel van bakt, want daar is toch ook niet alles koek en ei.

Duitsland op derde plek

Iedereen had op voorhand wellicht verwacht dat Duitsland en Engeland op de laatste speeldag zouden strijden om de koppositie. Niets lijkt minder waar, want Duitsland moet hopen op de tweede plaats en is daarmee afhankelijk van de wedstrijd tussen Italië en Hongarije. De Hongaren leken de topfavoriet voor de laatste plaats, maar staan nu met al vier punten afstand boven de Duitsers. Het verschil tussen koploper Hongarije met Duitsland is twee punten en dat is ook het verschil tussen Italië en Duitsland. In juni won Duitsland met 5-2 van Italië en dat was eigenlijk de enige wedstrijd waarin Duitsland indruk maakte. De eerste drie wedstrijden werden met 1-1 gelijk gespeeld en afgelopen vrijdag verloor de Mannschaft met 0-1 van Hongarije. 

Met slechts één overwinning in zeven wedstrijden staat Duitsland er allesbehalve goed op. De ploeg van Hansi Flick zal zich natuurlijk, net als Engeland zo goed mogelijk voorbereiden op het WK over twee maanden en willen daarom per sé winnen. Wie er bij de bookmakers favoriet is, zie je hieronder. Op deze wedstrijd kun je natuurlijk wedden met iDeal

Engeland - Duitsland odds 26-09-2022 Nations League wedden
© LiveScore Bet-25-09-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden op Engeland – Duitsland met de beste odds

We hebben een bookmaker gevonden waar je niet alleen de hoogste odds bij Engeland – Duitsland kunt vinden, maar waar je ook een free bet tot € 100 kunt krijgen met de LiveScore welkomstbonus. De odds liggen een stuk hoger dan bij andere bookmakers en dat is waar je nu gebruik van kunt maken. Engeland is (verrassend) favoriet met 2.35. Voor winst van Duitsland pak je 2.95 en een gelijkspel levert 3.15 op. Het zal een interessante wedstrijd worden en daarom raden we je aan om onze Engeland – Duitsland wedtips toch ook zeker niet over te slaan.

WeddenschapOdd
Engeland wint2.35
Gelijjkspel3.15
België wint2.95
Beide teams scoren1.76

Overzicht odds Engeland – Italië 25-09-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Interessante wedtips bij Engeland – Italië

Wil je wedden op Engeland – Italië, dan zijn een paar mooie wedtips natuurlijk altijd welkom. Omdat beide ploegen niet in de meest geweldige fase zitten en momenteel scorend niet zo heel sterk zijn, verwachten we niet meer dan drie goals. Meer dan 2.5 goals geeft je 2.10 en is daarmee zeker interessant. Ook zou je kunnen kiezen voor minder dan 1.5 goals en dat geeft 3.10. Een overwinning van Engeland met 1 doelpunt verschil staat op 3.40 terwijl je 3.85 als Duitsland met 1 goal verschil wint. Het kan je een mooie winst opleveren.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voorspelling Nederland - België met wedtips & odds
volgend artikel
Wie is de favoriet bij Portugal - Spanje - Nations League 2022