Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Nederlandse ploegen in de Conference League op donderdag


Met nog vier ploegen in de achtste finale van de Conference League doet Nederland het zeker niet slecht. Hoeveel van deze clubs gaan er door naar de kwartfinale vanavond?

Feyenoord aan de leiding tegen Partizan

Vanavond speelt Feyenoord thuis tegen Partizan en die wedstrijd lijkt eerlijk gezegd al gespeeld. Feyenoord won in Servië met 5-2 en mag vanavond in eigen huis de klus afmaken. Als er niets geks gebeurd zien we Feyenoord dus terug in de kwartfinale.Feyenoord kwam twee keer op achterstand maar een fenomenale tweede helft zorgde ervoor dat Feyenoord nu met anderhalf been in de kwartfinale staat. De beste bookmakers geven nu 1.41 voor een overwinning van Feyenoord terwijl je 7.10 krijgt voor Partizan en 4.95 voor een geijkspel. Gaat Feyenoord de favorieten status waarmaken in een volle Rotterdamse Kuip?

PSV moet aan de bak tegen FC Kopenhagen

In een heerlijke wedstrijd werd het afgelopen donderdag 4-4 tussen PSV en FC Kopenhagen. Al in de zesde minuut kwam PSV op achterstand maar PSV toonde veerkracht. De Eindhovenaren toonde veerkracht nadat ze van een 3-1 achterstand terugkwamen tot een 3-3 gelijkspel. Even later nam Kopenhagen opnieuw de leiding maar door een goal van Eran Zahavi werd het uiteindelijk 4-4. Aan PSV de taak om in Kopenhagen een goed resultaat neer te zetten en zich zo te plaatsen voor de kwartfinale. Daarbij heeft de ploeg van Roger Schmidt nog het geluk dat uitgoals niet meer dubbel tellen. PSV is favoriet maar desalniettemin krijg je 2.01 voor winst van PSV. Een overwinning van Kopenhagen levert 3.45 en dat is net wat minder dan een gelijkspel dat 3.85 oplevert.

Maakt AZ achterstand goed op Bodo/Glimt?

AZ verloor vorige week verrassend van Bodo/Glimt en moet nu die achterstand goedmaken. Vorige week was AZ al favoriet maar dat zijn ze in deze wedstrijd opnieuw. AZ leed een zeldzame nederlaag. Gelukkig voor de Alkmaarders ziet Toto ze opnieuw als favoriet voor deze wedstrijd. In eigen huis moet AZ winnen om verder te gaan in de Conference League. Toto, waar er ook een mooie betting bonus van € 50 voor je klaar staat, geeft 1.68 voor een overwinning van de Nederlanders tegenover 4.70 voor winst van Bodo/Glimt op donderdagavond. Een gelijkspel staat op 4.15 maar daar hebben de Alkmaarders niet zoveel aan.

Vitesse - AS Roma odds
© Toto- 17-03-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden op AS Roma – Vitesse

De lastigste klus lijkt te zijn vergeven aan Vitesse. Die moeten in Rome een 0-1 nederlaag tegen AS Roma goed maken. Hoewel Vitesse vorige week aanvallender speelde en meer balbezit had dan het AS Roma van José Mourinho, lukte het niet om te scoren. Het voordeel dat Vitesse wel heeft is dat Sergio Oliveira, de enige doelpuntenmaker in Arnhem is geschorst na zijn rode kaar. Kan Vitesse stunten in Rome? De bookies geven de favorietenrol aan AS Roma met 1.52 voor een overwinning. Een overwinning van Vitesse staat op 5.90 en een gelijkspel op 4.85. Via de link hieronder kun je direct wedden op al deze wedstrijden en pak je bovendien ook gelijk de Toto bonus.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Juventus - Villarreal voorbeschouwing, odds en bonus
volgend artikel
Wint Max Verstappen de F1 Bahrein 2022? Dan pak je 33 keer je inzet