Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Circus Bonus: als Oranje wereldkampioen wordt, pak jij 100x je inzet!

Nog even en het WK begint. Op maandag 21 november speelt het Nederlands elftal de eerste groepswedstrijd tegen Senegal. Denk jij dat Oranje wereldkampioen wordt? Dan pak je nu 100 keer je inzet bij Circus!

100x je inzet als Nederland het WK wint!

Bij Circus zijn ze nu al in de oranje sferen. Met de Super Odds kun je namelijk al inzetten op een wereldkampioenschap van Oranje. Dat doe je als nieuwe speler, na een eerste storting van minimaal € 10,00. De finale wordt pas gespeeld op 18 december maar nu al inzetten op Oranje is met die odds boost een geweldig idee. Hoe groot de kans van Nederland op het aankomende WK dan ook is, die 100x je inleg pakken ze je niet meer af! 

Een groot voordeel bij deze bonus is dat er geen rondspeelvoorwaarde aan de winst is verbonden. Wel kun je maximaal € 1,00 inzetten en kun je niet gebruiken maken van de cash-out functie.

Elke week Super Odds bij Circus

Natuurlijk wil je met het aankomende WK wedden op Nederland, maar er zijn ook andere weddenschappen waar je Super Odds kunt pakken. Mocht je nu bijvoorbeeld niet verwachten dat Oranje het WK wint, dan kun je dus ook een andere weddenschap pakken. Dat gaat overigens niet ten koste van de odds. Ook voor andere geselecteerde bets krijg je namelijk 100 keer je inzet en gelden dezelfde voorwaarden. 

Pak 100x je inzet als Nederland het WK wint
© Circus – Screenshot van 08-11-2022

Er komen regelmatig Eredivisie wedstrijden voorbij waardoor je dus ook op je favoriete Nederlandse club kunt wedden. Op de website van Circus worden de weddenschappen met Super Odds handig onder elkaar weergegeven. Er zijn altijd wel zo’n vijf à zes Super odds weddenschappen te vinden in binnen- en buitenland.

Ook de Circus stortingsbonus is de moeite waard!

De Super odds bonus is niet de enige welkomstbonus die je kunt kiezen bij Circus. Er is namelijk ook een andere promotie. Met de Circus welkomstbonus krijg je na het aanmelden en het maken van een eerste storting tot wel € 250,00 aan freebets. Het bonus bedrag wordt aan je storting gekoppeld. Bij een storting van € 20,00 krijg je twee gratis weddenschappen van € 10,00. Wanneer je € 250,00 stort, ontvang je maximaal 25 gratis weddenschappen van € 10,00. 

Je hebt dus de keuze, ga je voor de Super odds of voor de welkomstbonus van € 250? Je vindt beide bonussen direct na het aanmelden via de links in dit artikel!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Verhoog je winst tot 50% met de Unibet Combo Booster
volgend artikel
Scoor tot wel 25% extra winst met de Holland Casino Darten Combo Boost