Bwin Mobile

Bwin is een van de grootste en bekendste bookmakers van België en biedt zijn Belgische wedders een heel assortiment aan mobiele weddenschappen aan. Je kan wedden via de Bwin mobiele site, de Bwin Android App of de Bwin iOS App. We zullen de apps hieronder bespreken en de mobiele bonus uitleggen. Wil je direct de Bwin App downloaden? Klik dan hier op onderstaande link en wed mobiel bij Bwin.

Bwin Android App downloaden

  • Klik hier op de Bwin banner of foto en registreer je account.
  • Na het aanmaken van je account, kan je via je mobiel de app downloaden.
  • Je zal eerst de settings op je telefoon dienen te wijzigen.
  • Ga daarvoor naar settings / security / beveiliging of app.
  • En klik unknown source aan.
  • Daarna kan je de Bwin.apk downloaden en installeren.

Deze wijziging in je settings is nodig, omdat Bwin niet terug te vinden is in de Google Play store. Je zal ook een melding krijgen op je telefoon zoals volgend bericht: “Ben je zeker om deze App te installeren en dat dit mogelijk slecht is voor je telefoon.” Je dient dus naar settings > applicaties > unknows source aanvinken. Als je dit hebt gedaan, kan je zonder problemen de Bwin Android App installeren.

Download de Bwin App
© Bwin

Bwin iOS App downloaden

De Bwin iOS App is beschikbaar in de iTunes shop en daarom hoef je niets te wijzigen in de settings. Het downloaden en installeren van de app wijst zichzelf uit.

Bwin mobiele site

De mobiele site werkt ook naar behoren en heeft dezelfde layout als desktop versie. Bovenaan kan je je inloggen en/of registreren, daaronder heb je het hoofdmenu gevolgd door de belangrijkste evenementen. Helemaal onderaan zie je het hoofdmenu en de live weddenschappen. Het is compact, maar alle belangrijke bets zijn makkelijk te vinden.

Bwin mobiele bonus

Geregeld bieden bookmakers een mobiele bonus aan en dit is ook bij Bwin soms het geval. Daarom raden we je aan om de bookmakers nieuws pagina in de gaten te houden. Momenteel is er geen actieve Bwin mobiele bonus.

Nieuw bij Bwin? Bonus 100% tot €120

Belgische wedders kunnen ook genieten van een Bwin bonus van 100% tot €120. Je kan de bonus nadien laten uitbetalen, door driemaal je bonus en gestort bedrag rond te spelen. Dit kan op weddenschappen met minimale noteringen van 1.40 en dit binnen de 90 dagen. Onze andere bookmakers die een mobiele bonus of App aanbieden, kan je terugvinden op onze Mobiel wedden pagina.