Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Is het mogelijk om verhoogde quoteringen te pakken bij Bingoal? Heeft Bingoal odds boost promoties en kun je überhaupt bonussen pakken bij deze bookmaker? Het antwoord op al deze vragen vind je op deze pagina. We kunnen je vast een voorproefje geven, want er bestaat een Bingoal verhoogde noteringen sectie, waar je dus verbeterde odds kunt vinden. Lees dus snel verder om erachter te komen waar je de odds boost kunt vinden.

Welke Bingoal odds boosts zijn er?

Het is even zoeken, maar er zijn wel degelijk verbeterde odds te vinden bij Bingoal. Je ziet ze niet op de homepagina, maar dient eerst naar het sportsbook te gaan, door op “sport” te klikken in het menu. Vervolgens zie je in het menu aan de linkerkant van je scherm, tussen de sporten, “Verhoogde Notering” staan. Achter die knop zitten de Bingoal odds boosts verstopt. 

Bingoal verhoogde noteringen Nederland en België
© Bingoal – screenshot van 17-05-2023

De Bingoal odds boost geeft vaak een selectie van een handvol wedstrijden waarbij één weddenschap een verhoogde odd heeft. Het komt ook wel voor dat er slechts één weddenschap beschikbaar is. Echter kan dit gedurende een dag meerdere keren veranderen. Wat verder opvalt is dat het niet alleen grote wedstrijden zijn die een odds boost krijgen, maar ook minder grote evenementen. Bovendien worden de verhoogde noteringen niet alleen aangeboden bij voetbal, maar ook bij bijvoorbeeld wielrennen en tennis.

Bingoal is niet alleen onderdeel van het gilde van bookmakers Nederland, maar behoort ook tot de betting sites Belgie actief. Voor beide landen zijn de Bingoal Verhoogde Noteringen beschikbaar. Het odds boost aanbod is per land verschillend. In Nederland vind je dus andere verhoogde noteringen bij andere wedstrijden dan in België.

Bingoal verhoogde notering AZ - West Ham United
© Bingoal – screenshot van 17-05-2023

Hoe werkt de Bingoal Verhoogde Notering?

Het principe van de Bingoal Verhoogde Notering, oftewel odds boost, is vrij simpel. Door op Verhoogde Notering te klikken, kom je direct uit op het scherm waar je alle weddenschappen met hoge quoteringen vindt. Nu kun je een weddenschap selecteren en gelijk gebruikmaken van de verbeterde odds. In het voorbeeld hierboven zie je de tweede halve finale van de Conference League tussen AZ en West Ham United. Met de verhoogde notering pak je bij die wedstrijd 1.90 waar je anders met de reguliere odds 1.65 krijgt voor beide teams scoren 

Je kiest dus een weddenschap en voegt die direct toe aan je wedbriefje.Zo maak je gelijk gebruik van de verhoogde notering. Na de afwikkeling van je weddenschap staat de winst direct op je account. Deze is vrij opneembaar en dat betekent dus dat je het direct kunt uitbetalen of opnieuw kunt inzetten op andere weddenschappen.

Bingoal odds boost Manchester City - Real Madrid
© Bingoal – screenshot van 17-05-2023

Voorwaarden bij de Bingoal odds boost

Hoewel de voorwaarden bij Bingoal Nederland niet al te makkelijk te vinden zijn, is dat op de Belgische site wel anders. Daar vind je direct bij de Bingoal odds boost de voorwaarden. Qua voorwaarden hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken. Waar je bij andere betting sites België nog weleens een freebet krijgt als je weddenschap met verhoogde noteringen uitkomt, is dat bij Bingoal niet het geval. Hier krijg je je winst direct in je account uitgekeerd. Dit kun je dus gebruiken om opnieuw een weddenschap, al dan niet met winst boost, te plaatsen, maar je kunt het ook gewoon uitkeren. Wat wel even belangrijk is, is dat de odds kunnen veranderen. De verhoogde odds staan tot het moment dat je inzet, dus niet vast. Een groot voordeel is dat je deze verhoogde notering ook kunt gebruiken in combinatie met andere weddenschappen. Wel geldt er een maximum inzet bij deze odds boost promoties. Deze kan van tijd tot tijd veranderen en wordt aangegeven op het moment dat je jouw weddenschap plaatst.

bingoal bonus sport
© Bingoal – screenshot van 17-05-2023

Welkomstbonus bij Bingoal voor nieuwe spelers

Bingoal staat niet bekend vanwege de verschillende bonussen en promoties die je er kunt vinden. Toch is de welkomstbonus zeker niet mis. Je krijgt namelijk € 250 met de Bingoal welkomstbonus en dat is een stuk hoger dan je bij andere bet sites vaak tegenkomt. Als Nederlandse speler van 24 jaar of ouder kun je je bij Bingoal registreren om de welkomstbonus te ontvangen. 

Je eerste storting levert je een verdubbeling op. Stort je bijvoorbeeld € 100, dan krijg je € 100 extra en staat er dus € 200 op je account. De maximale bonus van € 250 krijg je bij het maken van een storting van € 250 of meer. Het minimale stortingsbedrag om deze bonus te pakken is tien euro. Voordat je eventuele winsten uit je stortingsbonus kunt uitbetalen, dien je het bonusbedrag tien keer in te zetten met minimale odds van 1.40. Winsten uit je eigen gestorte geld zijn wel direct opneembaar. Let wel even op dat je weddenschappen met verhoogde noteringen niet bijdragen aan het rondspelen van deze bonus.