09:49 uur

Betting exchange WBX sluit per direct

Helaas sluit betting exchange WBX per direct de deuren. Nog geen twee weken geleden hebben we deze wed exchange aan onze site toegevoegd en nu is het al over. Het bericht op de site van WBX stelt dat de kosten van het runnen van de site te hoog zijn en dat de regulering in het Verenigd Koninkrijk te restrictief is om nog door te kunnen gaan met het aanbieden van weddenschappen.

Betdaq wed bonus
© by Betdaq


Geld terug storten nog gewoon mogelijk

Je kan nog inloggen op de site en je geld terug storten zonder problemen. De betting exchange is gesloten voordat ze echt verlies zijn gaan lijden, dus je hoeft niet bang te zijn dat je geld weg is. Wees wel snel met het terughalen van je geld, want naar wat wij gehoord hebben zal de site nog maar een paar weken online zijn. Het is zonde dat WBX er mee stopt, want ze waren een goed alternatief voor Betfair.

Andere betting exchanges op weddenbonus.com

We hebben gelukkig nog wel een paar alternatieven voor je. Natuurlijk is er de bonus van Betfair, maar interessanter is misschien de betting exchange Betdaq. Betdaq is onderdeel van Ladbrokes, dus je hoeft niet bang te zijn dat dat snel zijn deuren zal sluiten. De bonus van Betdaq is best goed voor een wed exchange. De bonussen zijn daar altijd lager dan bij gewone bookmakers omdat ze op een andere manier hun geld verdienen. Lees alles over de Betdaq wed bonus.

Claim de bonus! Meer informatie