10:38 uur

Betdaq betting exchange nu nieuw op weddenbonus

We hebben weer een nieuwe betting exchange aan de site weten toe te voegen, dit keer is het de betting exchange Betdaq. De betting exchanges zijn anders van bookmakers, omdat je tegen andere wedders inzet in plaats van tegen een bookmaker, je kan dus vaak heel andere quoteringen vinden dan bij bookmakers en je kan ook zelf weddenschappen aanbieden aan andere spelers.

Betdaq wed bonus
© by Betdaq

 

Betdaq wed bonus, een gratis weddenschap

Betdaq geeft je een erg goede bonus, voor een betting exchange. De bonussen van betting exchanges zijn meestal erg laag, omdat ze op een andere manier geld verdienen dan bookmakers. Bookmakers winnen geld van jou, maar bij betting exchanges speel je tegen andere wedders en de betting exchange ontvangt slechts een commissie op je weddenschappen. Daarom kunnen ze ook niet gigantische bonussen aanbieden.

De bonus van Betdaq is een gratis weddenschap van 30 euro nadat je zelf 30 euro aan weddenschappen hebt ingezet. Je moet daarbij op drie verschillende wedmarkten inzetten, dus bijvoorbeeld drie verschillende voetbal competities zoals de Premier League, de Bundesliga en de Eredivisie. Daarna krijg je meteen je gratis weddenschap van 30 euro die je kan inzetten zoals je maar wilt, maar wel tegen een quotering van minimaal 2.00. Lees meer over deze wed bonus van Betdaq.

Wed bonussen vergelijken

Wil je graag meer wed bonussen zien, dan kan je het best even onze wed bonus vergelijking checken. Daar vind je alle bonussen die we hebben, van gratis weddenschappen en cashback bonussen tot dikke eerste storting bonussen en mobiel wedden bonussen. Ga direct naar ons overzicht en ga zelf de wed bonus vergelijken.

Claim de bonus! Meer informatie