Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

1xBet Banner
© 1xBet

Update: 1xBet is definitief niet meer te bereiken vanuit Nederland en accepteert ook geen nieuwe Nederlandse klanten meer. Geïnteresseerden raden we aan om te wedden bij Bet365 Nederland, een uitstekend alternatief! Of neem een kijkje op onze beste bookmakers Nederland.

1xBet is een zeer bekende bookmaker (onder andere sponsor van de Italiaanse Serie A) en kent daardoor ook meer en meer populariteit onder Nederlanders en Belgen. Helaas is de website van 1xBet echter niet altijd optimaal toegankelijk waar wij onderstaand graag verder voor je op ingaan inclusief een oplossing. Het betekent namelijk niet dat 1xBet geen Nederlanders meer accepteert. Daarnaast beschrijven we ook voor jou waarom 1xBet nog meer zo populair is. Haar bookmaker aanbod komt aan bod en eveneens bespreken we hierbij de exclusieve 1xBet Welkomstbonus! Lees dus zeker nog verder over alle informatie in kwestie de 1xBet bereikbaarheid.

1xBet Melding: ´We´re sorry. This website is not available in your country´

Met het niet altijd optimaal toegankelijk zijn van 1xBet duiden we op bovenstaande melding. Bezoekers met een Belgisch of Nederlands IP adres zullen hier veel last van hebben. De Nederlandse overheid probeert het aanbod van sportweddenschappen door internationale operators te verminderen en als resultaat hierop is de website van 1xBet niet altijd toegankelijk. Nederlandse spelers kunnen zich echter wel gewoon aanmelden bij 1xBet en erna ook gewoon spelen. We raden je daarom aan altijd via een button of banner op onze website 1xBet te bezoeken waardoor je zeker bent dat de website opent en je direct aan de slag kan. Via onderstaande button kun je probleemloos 1xBet bezoeken.

1xBet – Enorm populair Wereldwijd door Top Aanbod!

Zoals eerder aangegeven is 1xBet van origine een Russische bookmaker en in Rusland is het dan ook immens populair. In de rest van Europa en wereld verkrijgt het echter ook meer en meer naamsbekendheid en populariteit. Enerzijds komt dit onder andere door de sponsoring van de Serie A maar anderzijds met name ook door het geweldig bookmaker aanbod.

Als we Bookmakers vergelijken zien we dat 1xBet Netherlands tot de bookmakers behoort met het grootste wedden aanbod. Je kunt op meer dan 50 verschillende sporten inzetten met vaak wel honderden selecties per duel. Daarnaast heb je ook nog eens de gelegenheid om bijvoorbeeld te wedden op politiek, entertainment of eSports. Dit alles dat je met zeer hoge quoteringen en kan zowel via je desktop, de mobiele website of de 1xBet App. Promoties zijn er ten slotte ook veel die je kunt benutten door een storting te maken met bijvoorbeeld iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of CryptoCurrency. Eén promotie lichten we alvast voor je toe, namelijk de exclusieve welkomstbonus! Hieronder vind je nog meer informatie over deze geweldige promotie.

1xBet Bonus Code
© 1xBet

Nieuw bij 1xBet? Meld je aan en pak 100% tot € 130 aan bonus!

Alle klanten die zich via onze website aanmelden bij 1xBet en vervolgens in het aanmeldformulier de promo code 1x_3837 ingeven krijgen een 100% tot maximaal € 130 Bookmaker Bonus op hun eerste storting. Wat deze bonus zo speciaal maakt, is dat je bonusgeld in een apart bonus account wordt gezet en je ermee kunt spelen zonder dat je stortingsbedrag aangetast wordt. Je zet je bonusgeld om in echt geld door binnen 30 dagen je bonusbedrag 5x rond te spelen op combi bets met 3 of meer 3 selecties waarvan minimaal 3 selecties een 1.40 odd of hoger hebben. Nadat je hierin geslaagd bent, wordt je winst, met een maximum ter hoogte van je bonusbedrag, omgezet in echt geld. Nadat je je stortingsbedrag 1x inzet op odds van 1.10 of hoger kun je een uitbetaling aanvragen.

1xbet is dus zeker en vast een fantastische website voor al je gokken plezier. Het is natuurlijk wel jammer dat de site niet beschikbaar is voor Nederlanders en Belgen tenzij je een IP adres buiten deze landen hebt. De blokkering van de 1xbet site die hierdoor niet meer bereikbaar is, was dan ook echt wel een heuse domper in de dag van vele trouwe Nederlandse klanten. Ga je liever niet verhuizen naar een ander land, dan heb je natuurlijk nog wel altijd 1xBet alternatieven voor je sportwedden bonus. Kies dus je favoriete alternatief voor 1xBet, of ga op vakantie.