11:42 uur

Nieuwe bookmaker Tony Bet met wed bonus code

Onze nieuwste aanwinst in onze wed bonus vergelijking is de eerste stortingsbonus van bookmaker Tony Bet. Deze bonus moet je claimen nadat je je eerste storting hebt gemaakt door de bonus code in je account in te voeren. Je krijgt dan 50% bonus over je eerste storting tot een maximum van 100 euro. Deze bonus moet je wel binnen 7 dagen na je eerste storting claimen, dus zorg dat je de wed bonus niet mist!

TonyBet wed bonus promo
© by TonyBet


Online bookmaker TonyBet

Bookmaker TonyBet heeft een site die super is als je vaak op voetbal wilt wedden. De site reageert lekker snel en je kan meteen inzetten op de meest populaire competities van Europa. Het design van de site is lekker minimalistisch waardoor je niet allerlei onzin in je scherm hebt staan en alles is gefocust op het wedden op sport. Geen onzin bij deze bookmaker, maar dat betekent dus ook een beperkt aanbod van sporten en competities.

De wed bonus van Tony Bet is beschikbaar voor wedders uit België, maar helaas niet voor Nederlandse wedders. Je kan wel wedden met iDeal bij Tony Bet.

Tony Bet wed bonus

Ze doen ook niet moeilijk met rondspeel voorwaarden van hun bonus, want je krijgt 60 dagen de tijd om je bonus 12 keer rond te spelen tegen een quotering van 1.85. Dat is goed te doen, zelfs als je de complete bonus van 100 euro wilt hebben en dus 200 euro stort. Zorg dat je binnen 7 dagen na je eerste storting de bonus code HIT100 invoert om de bonus te claimen. Lees alles over de Tony Bet wed bonus.