Napoleon Games Mobile

Deze bookmaker is een heel bekende speler op de Belgische markt en voor de Belgen is er niet alleen de Napoleon Games site beschikbaar. Er is ook een Napoleon Games Android App en Napoleon Games iOS App. We zullen de apps en de mobiele site hier bespreken, ook als er een mobiele bonus is wordt dit hier onder de loep genomen. Wil je de Napoleon Sport app onmiddellijk downloaden? Klik dan hier op onderstaande button en wed mobiel bij Napoleon Sport.

Napoleon Games Android App downloaden

  • Registreer eerst je account door hier op de banner of link te klikken.
  • Daarna kan je naar de mobiele website surfen van Napoleon Sport.
  • Als je de App wilt installeren dien je ook eerst wat wijzigingen te doen.
  • Ga hiervoor naar je instellingen op je telefoon.
  • Selecteer toepassingen of beveiliging.
  • Activeer het vakje met onbekende bronnen.
  • Klik op OK bij een informatiebericht.

Nu kan je de App Napoleon Games Android downloaden van de mobiele site. In ‘mijn bestanden’ en ‘download’ dien je dan een map te zoeken met de naam ‘napoleongames-new.apk’. Klik hierop om de app te installeren.

App Napoleon Games
© Napoleon Games

Napoleon Games iOS App downloaden

Onze Apple en iOS gebruikers hebben het veel makkelijker om de app Napoleon Games iOS te downloaden. Je kan dit doen via de iTunes Store of via de normale mobiele Napoleon Games site.

Napoleon Games mobiele site

Je hoeft geen Napoleon Games App te downloaden als je dit niet wenst, want de mobiele site werkt ook goed. Het voordeel is natuurlijk dat het geen MB’s in beslag neemt op je telefoon. Zodra je op de site bent, krijg je een gemakkelijk te navigeren site. De belangrijkste categorieën staan goed gerangschikt en is overzichtelijk. Deze site steekt er toch wel bovenuit ivm. andere bookmaker sites.

Napoleon Games mobiele bonus

Ook Napoleon Games is een van de bookmakers die heel vaak een mobiele bonus aanbiedt. Momenteel is dit echter niet het geval. Zodra deze weer beschikbaar komt, zullen we deze pagina updaten en dit ook laten weten op onze bookmaker nieuws pagina. Wel kan je genieten van alle desktop promoties en de welkomstbonus.

Nieuw bij Napoleon Games: 100% tot €200

Bij deze bookmaker is er een bonus Napoleon Games voor nieuwe spelers uit België en dat is de 100% tot €200 in Free Bets. Zodra je een eerste bet plaatst op minimaal 2.00 notering, krijg je 4 Free Bets. Deze 4 bets hebben in totaal de waarde van je eerste bet tot maximaal € 200. Op onze Mobiel wedden pagina, kan je onze andere bookmakers terugvinden die een mobiele bonus of App aanbieden.