Eurotierce Bonus – eerste stortingsbonus

De Eurotierce Bonus is een aantrekkelijke stortingsbonus van 100% tot € 100 voor nieuwe klanten uit Belgie. Wat de bonus extra aantrekkelijk maakt is dat je enkel je bonusbedrag 6x hoeft in te zetten en dit kan op alle quoteringen naar keuze, reeds startend vanaf 1.01! Daarnaast heb je ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen en is storten met onder andere Bancontact mogelijk. Ten slotte is de website ook in het Nederlands beschikbaar.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 15,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Eurotierce Welkomstbonus ontvang je direct na je eerste storting van € 15 of meer. Je ontvangt een bonus van 100% tot maximaal € 100. Storten bij Eurotierce kan o.a. met Bancontact, HiPay, Neteller, Skrill, PaySafeCard en Visa/Mastercard. Na het ontvangen van je bonus hoef je enkel je bonusbedrag 6x in te zetten om je bonus vrij te spelen. Inzetten kan op alle weddenschappen en alle quoteringen naar wens! Ten slotte heb je ook nog eens ongelimiteerd de tijd voor het rondspelen.

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Laagste quotering

1.01

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Eurotierce Bonus is ongekend goed. Met een stortingspercentage van 100% en een maximum bonusbedrag van € 100 is de bonus aantrekkelijk. Wat de bonus echter nog extra aantrekkelijk maakt is dat je enkel je bonusbedrag 6x hoeft in te zetten, alle weddenschappen op quoteringen vanaf 1.01 meetellen en je ongelimiteerd de tijd hebt om je bonus vrij te spelen. De Eurotierce Welkomstbonus verdient dan ook absoluut 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage en bonusbedrag
  • Geen minimum quotering
  • Onbeperkt de tijd voor vrijspelen bonus
  • Storten met Bancontact mogelijk
  • Geen

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 100 en ontvangt hierna direct € 100 bonus. Dit bonusbedrag dien je nu 6x rond te spelen op quoteringen naar wens. Nadat je uiteindelijk € 600 hebt ingezet is je gehele bonus vrijgespeeld. Een ongekend flexibele Eurotiercé Bonus!

Verkrijg de bonus in drie stappen