Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Eurotierce Review & Ervaringen

Belangrijke informatie voor Nederlanders

Eurotierce is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Eurotierce staat bekend om haar grote aanbod aan paardenrennen weddenschappen en heeft in 2014 ook de stap gemaakt om andere sportweddenschappen aan te bieden. Het heeft een licentie in Belgie en accepteert enkel Belgische klanten. Dit doet het direct met een geweldige welkomstbonus!

Eurotierce Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Eurotierce buttons op onze website klikt, kom je direct op de pagina van Eurotierce terecht. Rechtsboven kun je vervolgens klikken op ´ik registreer´. Nadat je dit gedaan heb vul je je persoonlijke gegevens in en bevestig je de bevestiging email. Erna kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan vanaf € 10 en onder andere met Bancontact, HiPay, Neteller, Skrill, PaySafeCard en Visa/Mastercard. Aan het maken van een storting zitten geen kosten verbonden.

Eurotierce Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de geweldige welkomstbonus van Eurotierce. Helaas blijft het beperkt bij een welkomstbonus. Eurotierce heeft geen andere tijdelijke of vaste promoties.

Eurotierce Bonus
© Eurotierce

Eurotierce Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Eurotierce kun je op 21 verschillende sporten wedden en voor de meeste voetbalwedstrijden biedt het zo´n 100 verschillende selecties aan waar je op kunt inzetten. Het wedden aanbod is hiermee zeker niet slecht. Mobiel Wedden is helaas wel wat aan de mindere kant. Het heeft namelijk geen app voor iPhone en Android. Gelukkig werkt de mobiele website wel naar behoren.

Eurotierce Quoteringen en Limieten

Eurotierce hanteert een gemiddelde quoteringen marge van 5,5% voor voetbalwedstrijden en 6,1% over alle sporten gezien. Dit ligt in lijn met de quoteringen marge van de meeste andere bookmakers. Met limieten kom je niet snel in aanraking bij Eurotierce. Doorgaans kun je naar wens inzetten.

Eurotierce Uitbetaling en Contact

Uitbetalen bij Eurotierce kan aan de hand van een bankoverschrijving. Het geld staat binnen enkele dagen op je bankrekening en hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Andere uitbetaalopties zijn helaas niet beschikbaar. Mocht je vragen hebben kun je dit per e-mail doen.

Eurotierce Conclusie

We kunnen concluderen dat Eurotierce zowel goede punten als minder goede punten heeft. Als verbeterpunten kunnen we de hoeveelheid promoties, een mobiele app, meer uitbetaalopties en een beter bereikbare klantenservice noemen. Wat wel zeer sterk is, is de welkomstbonus, het wedden aanbod en de quoteringen. De welkomstbonus is de moeite waard om je aan te melden en ervaar je of Eurotierce jou bevalt.