Eurotierce Bonus – eerste stortingsbonus

De Eurotierce Bonus is een aantrekkelijke stortingsbonus van 100% tot € 100 voor nieuwe klanten uit Belgie. Wat de bonus extra aantrekkelijk maakt is dat je enkel je bonusbedrag 6x hoeft in te zetten en dit kan op alle quoteringen naar keuze, reeds startend vanaf 1.01! Daarnaast heb je ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen en is storten met onder andere Bancontact mogelijk. Ten slotte is de website ook in het Nederlands beschikbaar.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 15,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De Eurotierce Welkomstbonus ontvang je direct na je eerste storting van € 15 of meer. Je ontvangt een bonus van 100% tot maximaal € 100. Storten bij Eurotierce kan o.a. met Bancontact, HiPay, Neteller, Skrill, PaySafeCard en Visa/Mastercard. Na het ontvangen van je bonus hoef je enkel je bonusbedrag 6x in te zetten om je bonus vrij te spelen. Inzetten kan op alle weddenschappen en alle quoteringen naar wens! Ten slotte heb je ook nog eens ongelimiteerd de tijd voor het rondspelen.

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Laagste quotering

1.01

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Eurotierce Bonus is ongekend goed. Met een stortingspercentage van 100% en een maximum bonusbedrag van € 100 is de bonus aantrekkelijk. Wat de bonus echter nog extra aantrekkelijk maakt is dat je enkel je bonusbedrag 6x hoeft in te zetten, alle weddenschappen op quoteringen vanaf 1.01 meetellen en je ongelimiteerd de tijd hebt om je bonus vrij te spelen. De Eurotierce Welkomstbonus verdient dan ook absoluut 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage en bonusbedrag
  • Geen minimum quotering
  • Onbeperkt de tijd voor vrijspelen bonus
  • Storten met Bancontact mogelijk
  • Geen

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 100 en ontvangt hierna direct € 100 bonus. Dit bonusbedrag dien je nu 6x rond te spelen op quoteringen naar wens. Nadat je uiteindelijk € 600 hebt ingezet is je gehele bonus vrijgespeeld. Een ongekend flexibele Eurotiercé Bonus!

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Eurotierce Review & Ervaringen

Eurotierce staat bekend om haar grote aanbod aan paardenrennen weddenschappen en heeft in 2014 ook de stap gemaakt om andere sportweddenschappen aan te bieden. Het heeft een licentie in Belgie en accepteert enkel Belgische klanten. Dit doet het direct met een geweldige welkomstbonus!

Eurotierce Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Eurotierce buttons op onze website klikt, kom je direct op de pagina van Eurotierce terecht. Rechtsboven kun je vervolgens klikken op ´ik registreer´. Nadat je dit gedaan heb vul je je persoonlijke gegevens in en bevestig je de bevestiging email. Erna kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan vanaf € 10 en onder andere met Bancontact, HiPay, Neteller, Skrill, PaySafeCard en Visa/Mastercard. Aan het maken van een storting zitten geen kosten verbonden.

Eurotierce Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de geweldige welkomstbonus van Eurotierce. Helaas blijft het beperkt bij een welkomstbonus. Eurotierce heeft geen andere tijdelijke of vaste promoties.


© Eurotierce

Eurotierce Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij Eurotierce kun je op 21 verschillende sporten wedden en voor de meeste voetbalwedstrijden biedt het zo´n 100 verschillende selecties aan waar je op kunt inzetten. Het wedden aanbod is hiermee zeker niet slecht. Mobiel Wedden is helaas wel wat aan de mindere kant. Het heeft namelijk geen app voor iPhone en Android. Gelukkig werkt de mobiele website wel naar behoren.

Eurotierce Quoteringen en Limieten

Eurotierce hanteert een gemiddelde quoteringen marge van 5,5% voor voetbalwedstrijden en 6,1% over alle sporten gezien. Dit ligt in lijn met de quoteringen marge van de meeste andere bookmakers. Met limieten kom je niet snel in aanraking bij Eurotierce. Doorgaans kun je naar wens inzetten.

Eurotierce Uitbetaling en Contact

Uitbetalen bij Eurotierce kan aan de hand van een bankoverschrijving. Het geld staat binnen enkele dagen op je bankrekening en hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Andere uitbetaalopties zijn helaas niet beschikbaar. Mocht je vragen hebben kun je dit per e-mail doen.

Eurotierce Conclusie

We kunnen concluderen dat Eurotierce zowel goede punten als minder goede punten heeft. Als verbeterpunten kunnen we de hoeveelheid promoties, een mobiele app, meer uitbetaalopties en een beter bereikbare klantenservice noemen. Wat wel zeer sterk is, is de welkomstbonus, het wedden aanbod en de quoteringen. De welkomstbonus is de moeite waard om je aan te melden en ervaar je of Eurotierce jou bevalt.