Belangrijke Informatie

Campeonbet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De Campeonbet Bonus was beschikbaar tot 28-10-2019. Kijk op de Campeonbet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Campeonbet Bonus Cashback

Bonus details

Campeonbet aanvaardt wedders uit Nederland en heeft een mooie welkomstbonus in de vorm van Cash Back. Je ontvangt een risk free bet van 100% tot € 200. Om deze te ontvangen hoef je € 30 minstens te storten, en nadien € 10 of meer in te zetten op 1.60(+) odds. Indien je eerste inzet verliest moet je dan binnen de 48u de klantendienst contacteren voor je free bet. (inzetten op 2.0 of meer binnen 7 dagen) Storten kan via Bancontact of iDeal of een andere manier. Als je stort via Skrill en Neteller, dan ontvang je geen bonus. 

Om deze bonus te kunnen laten uitbetalen hoef je niets speciaal te doen. De winst uit de risk free bet is cash geld. Het enige waar je moet op letten is dat de eerste bet minstens 1.60 quoteringen zijn, en indien deze verliest krijg je de free bet die op +2.0 odds moet ingezet worden. Wedden op baseball of tennis, handicaps of draws, tellen niet mee voor deze bonus.
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 200

Min. storting

€ 30

Betaalmethodes voor bonus

PayPal paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Bank Transfer iDEAL

Rondspeel voorwaarden

Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen

Laagste quotering

1.60

Voorwaarden voor uitbetaling

Na de registratie kan je een storting maken van € 30 of meer. Eenmaal dit is gebeurd kan je overgaan tot een eerste weddenschap en zal je de 100% tot €200 risk free bet kunnen plaatsen op 1.60(+) odds. Omdat het hier over cash back in de vorm van een risicoloze weddenschap gaat, krijg je enkel iets na je de weddenschap plaatst. Bij winst krijg je gewoon wat je normaalgezien zou krijgen bij winst. Bij verlies, ontvang je een free bet die ingezet moet worden op 2.00(+) quotes binnen de 7 dagen. meer minder

Tips

Als je stort met Skrill of Neteller ontvang je geen bonus. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

28-10-2019

Voorbeeld

Stel je stort € 200 zodat je de maximum eerste bet van € 200 kan maken. Nu kan je € 200 wedden op 1.60 of meer quotes. Als je wint verandert er niets, bij verlies krijg je dan na aanvraag bij Campeonbet klantendienst een € 200 gratis weddenschap (2.00 of meer odds). meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bedrag van € 200
  • Goede rondspeelvoorwaarden (winst is cash)

Conclusie

Je krijgt de mogelijkheid om zonder risico in te zetten na een storting van minstens € 30. De eerste weddenschap van € 10 of meer op 1.60(+) odds  is dan risk free. Verliezende bets krijgen dan na contact met customer service een free bet die op 2.0(+) odds moet ingezet worden. meer minder

Licenties

Curaçao eGaming

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je aan en registreer een account.
2
Stort minstens € 30 en je eerste inzet van € 10 telt voor risk free bet (1.60 odds)
3
Bij winst eerste bet verandert niets. Bij verlies contacteer je customer service en ontvang je extra bet (2.0 odds binnen 7 dagen te gebruiken).

Campeonbet Review & Ervaringen

Campeonbet is een online Sportsbook en casino aanbieder en richt zijn pijlen nu ook op de Nederlandse markt. Hieronder kan je alles teruglezen over deze bookie gaande van account aanmaken tot Campeonbet promoties.

 

Campeonbet Account maken en Geld Storten

Een Campeonbet account aanmaken is makkelijk, want je kan hier op de Campeonbet button klikken en je komt onmiddellijk op de juiste pagina. Klik anders op registreren en vul je e-mailadres in, plus een gewenst wachtwoord in om te kunnen spelen bij Campeonbet. Daarna krijg je een nieuwe popup waar je dan je persoonlijke en adresgegevens kan invullen. Je hoeft geen promo code in te geven om van deze bonus te genieten. Geld storten kan via verschillende manieren, zo hoort CampeonBet tot de iDeal Bookmakers en kun je ook storten met Visa, MasterCard, Paysafecard, overschrijving en wordt snel afgehandeld. Als je een storting maakt via Skrill of Neteller dan ontvang je geen bonus. Er zijn geen transactiekosten verbonden aan een storting bij Campeonbet.

Campeonbet Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je de details van de Campeonbet bonus, dus rest ons nu nog de vraag: Wat zijn de Campeonbet Promoties? Ze hebben een paar vaste promoties zoals de reload bonus. Deze bonus is enkel geldig op de tweede en derde storting van de maand en heeft een percentage van 25% tot €100. Om deze bonus te verkrijgen, volstaat het al om 10 euro te storten. Deze bonus dien je wel 10x in te zetten en dit zowel de storting en de bonus op min odd van 2.00.

 

Bonus Campeonbet

© Campeonbet

 

Campeonbet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het Campeonbet wedden aanbod is ruim en heeft alles wat een wedder zoekt. Er zijn meer dan 40 verschillende sporten waarop je kan wedden en ook speciale evenementen zoals oscar, politiek en tv-shows plus e-sports krijgt de nodige aandacht. Er zijn meer dan 6 verschillende e-sports waarop je kan wedden. Op een voetbalwedstrijd kan je gemiddeld iets van 150 subweddenschappen terugvinden. Er is nog geen Campeonbet Android app of Campeonbet iOS app ontwikkeld, maar de mobiele versie van Campeonbet is wel voldoende om je via de app toe te laten om te wedden.

 

Campeonbet Uitbetaling en Contact

Bij Campeonbet kan je je winsten laten uitbetalen via verschillende manieren, maar net zoals bij de andere bookmakers dien je eerst je account te verifiëren. Daarna selecteer je de gewenste manier en je zal het geld snel zien verschijnen. Er zijn geen kosten verbonden aan een uitbetaling bij Campeonbet. De klantendienst kan je bereiken via email op support@Campeonbet.com of via de live chat. Die live-chat button zie je rechts onderaan op je scherm.

 

Campeonbet Conclusie

Deze bookmaker heeft een paar sterke punten zoals de verscheidenheid aan bets dat je kan plaatsen en de reload bonus. Alhoewel de website niet beschikbaar is in het Nederlands zijn er wel al voldoende Nederlandstalige spelers ingeschreven bij Campeonbet. Daarom kan je storten met iDeal.