Campeonbet Bonus – eerste stortingsbonus

Campeonbet aanvaardt wedders uit Nederland en heeft een mooie welkomstbonus. Je ontvangt een stortingbonus van 100% tot € 100. Belangrijk bij deze bookmaker is dat je eerst de bonus claimt, voordat je een storting maakt en dit kan in je account en dan op bonus (geschenk-icoon) klikken. Daarna kijk je naar de beschikbare bonussen en claim je de sportsbook bonus. Je zal een pop-up zien verschijnen met "success" en dan kan je overgaan tot een storting. Storten kan via Bancontact of iDeal of een andere manier. Als je stort via Skrill en Neteller, dan ontvang je geen bonus.

Om deze bonus te kunnen laten uitbetalen dien je achtmaal je bonus en achtmaal je storting in te zetten en dit op minimum odds van 2.00 binnen de 30 dagen. Je kan ook inzetten op combo bets, maar dan dient elke selectie minstens 2.00 te zijn. Wedden op baseball of tennis, handicaps of draws, tellen niet mee voor deze bonus.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 20,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Na de registratie dien je eerst je bonus te claimen voordat je deze bonus kan selecteren. Eenmaal dit is gebeurd kan je overgaan tot een storting en zal je de 100% tot €100 bonus ontvangen. Om deze bonus vervolgens te kunnen laten uitbetalen dien je achtmaal je bonus en achtmaal je storting in te zetten en dit op evenementen met minimum odds van 2.00. Als je combo weddenschappen plaatst, dient elke selectie minstens 2.00 te zijn anders tellen ze niet mee voor deze bonus. Ook weddenschappen op baseball of tennis, handicaps en draws zijn niet geldig voor deze bonus. Je krijgt 30 dagen de tijd om de bonus vrij te spelen.

Laagste quotering

2.00

Tips

Als je stort met Skrill of Neteller ontvang je geen bonus.

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Je ontvangt 100% van de bonus en dit nadat je de bonus eerst hebt geselecteerd. De 100% op € 100 is zeer goed. De minimum odd van 2.00 is aan de hoge kant, vooral als je graag combo bets speelt. Want dan dient elk evenement ook 2.00 te zijn, wat het heel moeilijk maakt om hierin te slagen. De 30 dagen is ook wat aan de lage kant om achtmaal de bonus en storting rond te spelen.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Goede bonus van €100.
  • Baseball en tennis tellen niet mee voor de bonus.
  • Achtmaal rondspelen van storting en bonus.

Voorbeeld

Stel je stort € 100 zodat je de maximum bonus van € 100 kan ontvangen. Deze bonus van € 100 en de storting van € 100 dien je dan achtmaal rond te spelen. Je zal voor € 1600 in totaal moeten inzetten op odds van 2.00 binnen de 30 dagen om je bonus geld in echt geld om te zetten.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Campeonbet Review & Ervaringen

Campeonbet is een online Sportsbook en casino aanbieder en richt zijn pijlen nu ook op de Nederlandse markt. Hieronder kan je alles teruglezen over Campeonbet gaande van Campeonbet account aanmaken tot Campeonbet promoties.

 

Campeonbet Account maken en Geld Storten

Een Campeonbet account aanmaken is makkelijk, want je kan hier op de Campeonbet button klikken en je komt onmiddellijk op de juiste pagina. Klik anders op registreren en vul je e-mailadres in, plus een gewenst wachtwoord in om te kunnen spelen bij Campeonbet. Daarna krijg je een nieuwe popup waar je dan je persoonlijke en adresgegevens kan invullen. Je hoeft geen promo code in te geven om van deze bonus te genieten. Geld storten kan via verschillende manieren, zo hoort CampeonBet tot de iDeal Bookmakers en kun je ook storten met Visa, MasterCard, Paysafecard, overschrijving en wordt snel afgehandeld. Als je een storting maakt via Skrill of Neteller dan ontvang je geen bonus. Er zijn geen transactiekosten verbonden aan een storting bij Campeonbet.

Campeonbet Welkomstbonus en Promoties

Hierboven heb je de details van de Campeonbet bonus, dus rest ons nu nog de vraag: Wat zijn de Campeonbet Promoties? Ze hebben een paar vaste promoties zoals de reload bonus. Deze bonus is enkel geldig op de tweede en derde storting van de maand en heeft een percentage van 25% tot €100. Om deze bonus te verkrijgen, volstaat het al om 10 euro te storten. Deze bonus dien je wel 10x in te zetten en dit zowel de storting en de bonus op min odd van 2.00.

 

Bonus Campeonbet

© Campeonbet

 

Campeonbet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het Campeonbet wedden aanbod is ruim en heeft alles wat een wedder zoekt. Er zijn meer dan 40 verschillende sporten waarop je kan wedden en ook speciale evenementen zoals oscar, politiek en tv-shows plus e-sports krijgt de nodige aandacht. Er zijn meer dan 6 verschillende e-sports waarop je kan wedden. Op een voetbalwedstrijd kan je gemiddeld iets van 150 subweddenschappen terugvinden. Er is nog geen Campeonbet Android app of Campeonbet iOS app ontwikkeld, maar de mobiele versie van Campeonbet is wel voldoende om je via de app toe te laten om te wedden.

 

Campeonbet Uitbetaling en Contact

Bij Campeonbet kan je je winsten laten uitbetalen via verschillende manieren, maar net zoals bij de andere bookmakers dien je eerst je account te verifiëren. Daarna selecteer je de gewenste manier en je zal het geld snel zien verschijnen. Er zijn geen kosten verbonden aan een uitbetaling bij Campeonbet. De klantendienst kan je bereiken via email op support@Campeonbet.com of via de live chat. Die live-chat button zie je rechts onderaan op je scherm.

 

Campeonbet Conclusie

Deze bookmaker heeft een paar sterke punten zoals de verscheidenheid aan bets dat je kan plaatsen en de reload bonus. Alhoewel de website niet beschikbaar is in het Nederlands zijn er wel al voldoende Nederlandstalige spelers ingeschreven bij Campeonbet. Daarom kan je storten met iDeal.