17:47 uur

BetFIRST wedstrijd van de week

Bookmaker BetFirst heeft naast haar welkomstbonus van maximaal € 50 ook een aantal promoties van formaat. Eén daarvan is de wedstrijd van de week. Met deze promotie is het mogelijk op een geselecteerde wedstrijd (geselecteerd door BetFirst) een enkele weddenschap af te sluiten. Naast de enkele weddenschap die wordt afgesloten krijgt de speler ook de mogelijkheid de minuut in te vullen waarin het eerste doelpunt wordt gemaakt. Het gaat daarbij alleen om reguliere speeltijd. Met een inzet van minimaal € 10  kan er al worden ingezet op de wedstrijd met de daarbij horende mogelijkheid tot het verdienen van € 500 aan cash.

 

Dit bedrag is direct uitkeerbaar en vrij te besteedbaar. Indien de weddenschap door meerdere deelnemers wordt gewonnen wordt de prijs naar evenredigheid verdeeld. Voor de wedstrijd van deze week gaat het om Chelsea – Manchester United. Deze kraker wordt op 26 augustus gespeeld om 21:00 uur. Met een weddenschap via BetFirst  kan er worden ingezet tegen hoge quoteringen met de mogelijkheid tot het winnen van € 500 aan cash.

 

Wat betreft het aangeven in welke minuut gescoord wordt is het van belang dat de goal exact binnen de aangewezen minuut valt. Kiest u bijvoorbeeld voor minuut 30, dan loopt deze van 29:01 tot 30:00 precies. Naast het geld bedrag dat gewonnen kan worden wordt natuurlijk ook de winst die met het afsluiten van de enkele weddenschap uitgekeerd. Daardoor kan de winst aanzienlijk oplopen!

 

Klik hier voor een overzicht van andere aanbieders met vergelijkbare promoties en bonussen.