Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Opgelet

Opgelet: BetFIRST app is niet beschikbaar voor Nederlandse spelers! Deze bookmaker beschikt niet over een Nederlandse licentie. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland.

Belgen kunnen de BetFIRST App wel downloaden. Deze is beschikbaar voor zowel Android als iPhone. Hieronder vind je een uitgebreide review over de BetFIRST app. Als je de App onmiddellijk wenst te downloaden, kan je op onderstaande button klikken.

Download BETFIRST App

BetFIRST App Downloaden
© Betfirst

Betfirst Android App

Google Play Store aanvaardt geen apps over weddenschappen en daarom kan je de Betfirst app niet downloaden vanuit de Google Play Store. We leggen je hier uit hoe je toch de Betfirst Android App downloaden kan van de Betfirst website. Je zal eerst een kleine wijziging moeten doen aan de settings van je mobiel, ga hiervoor naar je telefoon settings en kies vervolgens applications of security. Activeer “Unknown Source” en klik op OK. Klik daarna op de foto hierboven en maak eerst een account aan, zodat je van de bonus kan genieten. Ga via je telefoon naar de website van Betfirst en download het applicatiebestand. Installeer daarna dit .apk bestand en je hebt een perfect werkende Betfirst Android app.

Betfirst iOS App

De Betfirst iOS App installeren op je iPhone of iPad is veel makkelijker dan de Android versie. Klik eerst op de link hierboven en maak een account aan, zodat ook jij kan genieten van de bonus. Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je de iOS Betfirst App downloaden in de App Store of via de Betfirst website. Installeer daarna de App om snel en overal te kunnen wedden.

BetFIRST mobiele App systeemvereisten

Om de BetFIRST IOS mobiele App te installeren op je Apple toestel, dan moet je minstens over een IOS 10.2 of meer beschikken. Het totale bestand is 18.2 MB groot en wordt uitgegeven door Sagevas SA. Deze zal zowel op Iphone, Ipad, als op Ipod touch werken. Vooraleer je deze wil installeren kijk dan ook even naar de BetFIRST app systeemvereisten of je deze overhoud wel kan installen.

Betfirst App review – Betfirst App ervaringen

De Betfirst App is een echte aanrader! De app is gebruiksvriendelijk, makkelijk te navigeren en biedt heel veel mogelijkheden. Je kan heel makkelijk via je smartphone geld storten of een uitbetaling laten doen, dit via een overzichtelijk account portefeuille. Wat ons het meest aanspreekt zijn de in-play weddenschappen en de cash-outs opties. Betfirst biedt ook maandelijks ongeveer 1000 live streams via de mobiel aan. Je kan de wedstrijd live op je telefoon of tablet volgen en onmiddellijk de statistieken raadplegen of een bet plaatsen. Wedden was nog nooit zo makkelijk. Meld je vandaag nog aan door op de banner te klikken en geniet zo van de app en deze bonus.