BetFIRST Mobiel Bonus & BetFIRST App

BetFIRST biedt Nederlanders en Belgen een zeer aantrekkelijke BetFIRST mobiel bonus in de vorm van een gratis weddenschap van € 10! Speel voor de eerste keer een weddenschap via de BetFIRST app of via de mobiele website van BetFIRST en je ontvangt je inzet tot € 10 terug als je weddenschap verloren gaat. Op systeemweddenschappen na, tellen alle mogelijke weddenschappen mee en het maakt niet uit wat voor een quotering de weddenschap kent. Je krijgt je € 10 inzet terug door binnen 30 dagen na je weddenschap een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met als onderwerp ´gratis mobiele weddenschap´. Het teruggekregen bedrag hoef je vervolgens slechts 1x in ze zetten op een quotering van 1.50 of meer. Deze BetFIRST mobiel is daarnaast combineerbaar met de reguliere welkomstbonus, BetFIRST Bonus, waarbij je een cashback bonus ontvangt op je eerste weddenschap tot € 100 zonder voorwaarden! De BetFIRST website is beschikbaar in het Nederlands en daarnaast kun je storten met onder andere iDeal en Bancontact/Mister Cash!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Deze BetFIRST Mobiel Bonus is een gratis weddenschap bonus tot € 10. Allereerst kun je storten via onder andere iDeal, Bancontact/Mister Cash, Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal, HiPay of een PaySafeCard. Je hoeft erna enkel voor de eerste maal een weddenschap via de BetFIRST App of mobiele website te plaatsen en je ontvangt je inzet tot 10 euro terug als je weddenschap verloren gaat. Dit door binnen 30 dagen een e-mail naar support.nl@betfirst.be te sturen met als titel ´gratis mobiele weddenschap´. Alle weddenschappen, op systeemweddenschappen na, tellen mee en de quotering maakt hierbij niet uit. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts binnen 30 dagen 1x in te zetten op een quotering van 1.50 of hoger op een weddenschap naar keuze en de inzet en winst is hierna volledig voor jou!

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.50

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Deze BetFIRST mobiel bonus is meer dan prima. Je krijgt een gratis weddenschap van € 10 door een eerste inzet via de BetFIRST app of mobiele website te spelen. Hierbij maakt het type weddenschap en hoogte van de quotering niet uit. Mocht je weddenschap verloren gaan, hoef je je cashback bedrag slechts 1x in te zetten op een quotering van 1.50 of hoger. Daarnaast is deze BetFIRST mobiel bonus te combineren met de reguliere BetFIRST bonus. Deze bonus kent geen enkele voorwaarden! Op die manier profiteer je in totaal van € 110 cashback bonus. Wij waarderen deze BetFIRST Mobiel Bonus dan ook met 3,5 ster!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Eerste weddenschap kent geen quoteringen voorwaarden
  • Cashback bedrag hoeft slechts 1x rondgespeeld te worden tegen 1.50 of hoger
  • Combineerbaar met reguliere BetFIRST € 100 cashback bonus
  • Storten kan o.a. met iDeal en Bancontact/Mister Cash
  • Geen bonus als weddenschap winnend is

Voorbeeld

Na het downloaden van de BetFIRST app of het openen van de mobiele website van BetFIRST speel je voor de eerste keer een mobiele weddenschap van bijvoorbeeld € 10. Als deze weddenschap verloren gaat, stuur je binnen 30 dagen een e-mail naar support.nl@betfirst.be met als titel ´gratis mobiele weddenschap´. Je krijgt vervolgens je inzet terug en speelt deze 1x tegen een quotering van 1.50 of hoger. Erna is zowel de inzet als winst volledig voor jou!

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Betfirst App downloaden

Betfirst heeft een App ontwikkeld zodat je snel en overal kan wedden. Hieronder beschrijven we hoe je de Betfirst App kan installeren op Android of op iOS. Wil je onmiddellijk de app installeren dan kan je op de foto hieronder klikken en een account aanmaken. Na de registratie kan je dan op mobiel klikken en de app installeren.

 

Betfirst iOS app
© Betfirst

Betfirst Android App

Google Play Store aanvaardt geen apps over weddenschappen en daarom kan je de Betfirst app niet downloaden vanuit de Google Play Store. We leggen je hier uit hoe je toch de Betfirst Android App downloaden kan van de Betfirst website. Je zal eerst een kleine wijziging moeten doen aan de settings van je mobiel, ga hiervoor naar je telefoon settings en kies vervolgens applications of security. Activeer “Unknown Source” en klik op OK. Klik daarna op de foto hierboven en maak eerst een account aan, zodat je van de bonus kan genieten. Ga via je telefoon naar de website van Betfirst en download het applicatiebestand. Installeer daarna dit .apk bestand en je hebt een perfect werkende Betfirst Android app.

Betfirst iOS App

De Betfirst iOS App installeren op je iPhone of iPad is veel makkelijker dan de Android versie. Klik eerst op de link hierboven en maak een account aan, zodat ook jij kan genieten van de bonus. Zodra je een account hebt aangemaakt, kan je de iOS Betfirst App downloaden in de App Store of via de Betfirst website. Installeer daarna de App om snel en overal te kunnen wedden.

Betfirst App review – Betfirst App ervaringen

De Betfirst App is een echte aanrader! De app is gebruiksvriendelijk, makkelijk te navigeren en biedt heel veel mogelijkheden. Je kan heel makkelijk via je smartphone geld storten of een uitbetaling laten doen, dit via een overzichtelijk account portefeuille. Wat ons het meest aanspreekt zijn de in-play weddenschappen en de cash-outs opties. Betfirst biedt ook maandelijks ongeveer 1000 live streams via de mobiel aan. Je kan de wedstrijd live op je telefoon of tablet volgen en onmiddellijk de statistieken raadplegen of een bet plaatsen. Wedden was nog nooit zo makkelijk. Meld je vandaag nog aan door op de banner te klikken en geniet zo van de app en deze bonus.