weddenbonus nieuws

Verhoogde Odds voor ZWI-BEL en DUI-NED bij BetFIRST!

Op zondagavond gaat België op bezoek bij Zwitserland terwijl het Nederlands elftal een dag later de degens kruist met Duitsland. Zowel de Rode Duivels als Oranje kunnen groepswinst verzekeren in hun Nations League poule wat interessante wedstrijden oplevert. Wedden op deze wedstrijden is nu ook zeer interessant bij BetFIRST. Zij hebben namelijk verschillende quoteringen voor alle Nederlandse en Belgische klanten verhoogd! Nog geen klant? Pak dan eerst de fantastische 100% tot € 200 welkomstbonus!

Meld je aan en start met € 200 bonus!

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze site en meld je erna gratis aan.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafe.
  • Na je storting ontvang je een 100% bonus tot een maximum van 200 euro.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 2x in op 1.40(+) odds binnen 30 dagen.
  • Erna is je bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen!

 

Bonus BetFIRST
© BetFIRST

 

Profiteer van verhoogde odds bij BetFIRST!

Doorspelen bij BetFIRST is zeer interessant. Zo kun je op meer dan 25 verschillende sporten wedden met veel selecties per duel. Daarnaast behoort BetFIRST tot de Goksites Voetbal met zeer veel promoties. Eén hiervan is de dagelijks verhoogde quoteringen Lucky Boost actie. Momenteel zijn onderstaande verhoogde odds beschikbaar.

  • Belgie wint bij Zwitserland zonder tegengoal: 6.00
  • Belgie wint met een score van 1-2, 1-3 of 1-4: 5.50
  • Er worden 5 of meer doelpunten gescoord: 10.00
  • Eden Hazard en Dries Mertens scoren: 6.00
  • Duitsland en NL scoren en Duitsland wint: 4.50.

 

 

Belgie en Nederland gaan voor de groepswinst!

Bovenstaand heb je reeds enkele verhoogde quoteringen voor de duels Zwitserland – Belgie en Duitsland – Nederland kunnen zien. Met 9 punten uit 3 duels is Belgie dicht bij de groepswinst. De Zwitsers hebben 6 punten uit 3 duels. Dit betekent dat Zwitserland dient te winnen én het beter dient te doen dan de 2-1 overwinning van Belgie op Zwitserland in het heenduel om groepswinnaar te worden. De odd voor winst Zwitserland is 3.45, gelijkspel is 3.35 en winst Belgie 2.20. Nederland verraste met een eerdere 3-0 overwinning op Duitsland en een 2-0 overwinning op Frankrijk op vrijdag jongstleden. Dit betekent dat Oranje aan een gelijkspel genoeg heeft om groepswinnaar te worden terwijl Duitsland reeds is uitgeschakeld. Kan Oranje weer goed voor de dag komen? Winst Duitsland staat genoteerd aan 1.90, gelijkspel is 3.70 en winst Oranje maar liefst 4.05. Wij gaan voor de x2 @ 1.86. Wat kies jij? Wed bij BetFIRST en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Ladbrokes - verbeterde winstbedrag 200% tot € 100
volgend artikel
Special: € 15 Gratis en 100% tot € 150 aan Welkomstbonus!