weddenbonus nieuws

Zet in op Zweden zonder enig risico

In de kwartfinale speelt Zweden tegen Engeland om een plaats in de halve finale. Bij Betser kunnen Nederlanders zonder enig risico wedden op winst voor Zweden. Als je bet verliezend is, ontvang je een Free Bet van €10 zonder rond speelvoorwaarden. Nieuwe wedders bij Betser kunnen ook genieten van €10 cash bij hun eerste storting. Hieronder bespreken we beide promoties en geven we een voorbeschouwing op Zweden Engeland.

Hoe wed ik risicovrij op Zweden

  • Klik hier op een banner of foto van Betser en registreer je account.
  • Plaats een bet op Zweden in de 1×2 categorie tegen Engeland.
  • De minimum waarde van je bet dient 10 euro te zijn.
  • Gewonnen? Dan ontvang je je inzet en winst.
  • Verloren? Je ontvangt een €10 Fee Bet zonder voorwaarden.
  • De winst uit deze Free Bet is volledig voor jou.

Wedden Zweden Engeland
© Betser

 

Nieuwe wedder bij Betser: krijg €10 Cash

Sportweddenschappen plaatsen bij Betser is makkelijk en het grote voordeel is dat je ook via iDeal kan storten. Als je een nieuwe speler bent bij Betser, dan raden we je aan minstens €20 te storten. Zodra je dan die eerste weddenschap plaatst van €20, ontvang je €10 cash. Als we de Bookmakers vergelijken, dan zien we weinig andere bookmakers met zo’n soepele bonus. Plus ze hebben een groot voordeel dat ze hen bestaande klanten verwennen met heel veel promoties.

Voorbeschouwing Zweden Engeland

De derde kwartfinale vangt plaats om 16u op zaterdag. Wie gaat er naar de halve finale? Engeland speelde twee goede groepswedstrijden, alvorens met een veredeld B-elftal te verliezen van België. In de achtste finale was het zwoegen tegen Colombia en op het einde werd het nog bibberen. Penalties brachten Engeland in de volgende ronde.

Zweden werd groepswinnaar voor Mexico, Zuid-Korea en Duitsland. Zweden bewijst daarmee nog maar eens dat ze een goed, hecht blok vormen en dat de uitschakeling van toplanden Italië en Nederland geen verrassing waren. De Betting Sites Nederland hebben Engeland als duidelijke favoriet met een odd van 1.95. Zweden heeft een notering van 4.60 en een draw is 3.20.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wed op de Tour bij BetFIRST en krijg 200% tot €100
volgend artikel
Frankrijk België win €60 bij 1 doelpunt