weddenbonus nieuws

Gokken op de derby tussen Zulte Waregem – Club Brugge

Koploper Brugge dat nog steeds een wedstrijd minder en drie punten meer heeft dan de nummer twee Standard, neemt het midweeks op tegen Zulte. Vergroot Brugge de voorsprong op de nummer twee?

 

Club Brugge wint alles op vreemde bodem!

Het is een mooie statistiek voor coach Clement. Op verplaatsing alles winnen. De laatste vijf wedstrijden werden er sowieso slecht 2 punten weggegeven. Dit gebeurde in de match afgelopen weekend tegen Standard. Vanwege het 1-1 gelijkspel veranderde er dus niets tussen beide teams. Club zal de voorsprong maar wat graag vergroten en we kunnen er dan ook van uit gaan dat Brugge vol voor de winst zal spelen. We pakken de voetbal gokken sites er bij om te kijken wie volgens de bookmakers de beste kans heeft op een overwinning.

 

Zulte Waregem op de zevende plaats in de Pro League maar wilt hogerop

Het spel bij Essevee ziet er de laatste weken weer wat beter uit. Van Cercle werd er met 6-0 gewonnen maar direct erna was Kortrijk met 2-0 te sterk. Afgelopen weekend wond Zulte van Oostende met 2-0.  Seck en Gianni Bruno zorgden laat in de wedstrijd voor de 1 en 2-0. Als Zulte Waregem goede zaken kan doen tegen Club Brugge kan het zo maar eens 3 plaatsen stijgen. We moeten er wel rekening houden dat Zulte een wedstrijd meer gespeeld heeft dan Genk, Antwerp en Gent. We pakken de Bwin odds erbij om te kijken of Zulte een kans maakt. Bovendien kan je bij onze Bwin bonus sectie een goede review lezen over de bonussen en onze Bwin ervaringen!

 

 inzetten op zulte waregem club brugge odds wedden
© Bwin

 

De Bwin odds op Zulte Waregem – Club Brugge

Bwin geeft momenteel erg goede odds op deze West-Vlaamse kraker tussen Zulte en Club Brugge. Wedden bij Bwin kan overigens alleen voor Belgische spelers.  Als Nederlander kun je niet bij Bwin inzetten. Maar niet getreurd, er zijn tal van andere goede bookmakers voor de Nederlandse markt. Kijk anders eens bij ons sportsbook bonus overzicht om de beste bookmakers en hun bonussen te zien.

 

We zien bij Bwin daat Zulte flink de underdog is tegen Club Brugge, Als Zulte weet te winnen krijg je hier namelijk 6.25 voor. De odds voor een overwinning van Club komen op 1.48. Een flink verschil dus! Mocht Zulte een punt uit het vuur weten te slepen dan zie je hier 4.75 keer je inleg op terug. Spreken jou deze odds aan en kan je niet wachten om in te zetten op deze mooie Pro league match? Klik dan op de link om direct door te gaan naar Bwin!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de klassieker tussen Ajax en Feyenoord
volgend artikel
Kan Anderlecht winnen van Gent in de Pro League?