weddenbonus nieuws

Gokken op Zorya Feyenoord – Winst FR nu @ 9.00 bij 888!

Speciaal voor nieuwe Nederlandse wedders bij 888Sport wachten er top quoteringen voor het Europa League duel van Zorya tegen Feyenoord om 19.00u vanavond. Winst Zorya levert je een quotering van 11.00 op terwijl winst Feyenoord @ 9.00 staat genoteerd. Een kans die jij niet mag laten liggen. Lees hoe jij meespeelt en onze voorbeschouwing.
 

Hoe wedden op Zorya @ 11.00 of Feyenoord @ 9.00?

  • Meld je allereerst aan bij 888Sport via een van de 888Sport Banners op deze site.
  • Maak vervolgens een storting van € 10(+). Dit met bijv. iDeal, PayPal, PaySafe.
  • Zet hierna in op winst Zorya Luhansk @ 3.10 of winst van Feyenoord @ 2.30.
  • Gewonnen? Je ontvangt je inzet en reguliere winst + extra winst in Free Bets.
  • Benut je € 79 (ZL) of € 67 (FR) Free Bets binnen 7 dagen en winst is voor jou!
  •  

    Feyenoord Zorya Wedden
    © 888Sport

Voorbeschouwing Zorya Luhansk – Feyenoord

Wedden op Europa League is voor jou zeer interessant door bovenstaande promotie. Dit ongeacht welk team je kiest, de odd biedt namelijk in beide gevallen zeer hoge value. Toch blikken we graag voor jou vooruit op het treffen tussen Zorya en Feyenoord. Bij winst doet Feyenoord goede zaken om een overwintering in Europa mogelijk te maken. Met 6 punten uit 3 duels staat het gelijk met Manchester United. Fenerbahce volgt met 4 punten terwijl Zorya 1 punt heeft. Zorya lijkt daarmee een zwakke broeder maar in realiteit is dit niet zo. Thuis tegen Fenerbahce werd pas in de laatste minuut een overwinning verspeeld en uit bij Man. U en Feyenoord verloor het met slechts 1-0. In de competitie staat het ook knap 2e. Feyenoord kent een ietwat mindere periode door gelijke spelen tegen Ajax en Heerenveen. Ook moet het het vanavond stellen zonder El Ahmadi (geblesseerd) en Vilhena (privé omstandigheden). Het belooft absoluut geen makkelijke avond voor Feyenoord te worden. Denk jij toch dat Feyenoord wint? Een 9.00 odd wacht op jou. Zet je liever tegen Feyenoord in om voor jezelf een win-win situatie te creëren, speel dan op Zorya @ 11.00!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Ajax Celta de Vigo Gokken - Winst Odds van 7.00 en 14.00!
volgend artikel
Wint Clinton of Trump? Wed nu met odds van 5.00 en 17.00!