13:54 uur

Youwin bonus aangepast

Met de wisseling van het jaar 2013 voor 2014 zijn ook tal van bookmakers hun welkomstbonussen aan het aanpassen. Om zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor de bonus die voor nieuwe klanten klaarstaat wordt er vaak gebruik gemaakt van een oud topsporter. Zo maakt Betclic gebruik van de diensten van oud Frans international Marcel Desailly ter promotie van Betclics smartphone bonus; en    maakt hiervoor gebruik van oud toptennisser Boris Becker!

 

img2
© by Youwin

 

Met Becker in de gelederen heeft Youwin voor het jaar 2014 haar    aangepast. De condities zijn dusdanig veranderd dat het bedrag van inzet, minimaal € 10, niet meer rond gespeeld hoeft te worden voor uitbetaling van de bonus. De vervolgens te claimen bonus van eveneens € 10 dient echter niet meer vijf maal, maar tien maal rond gespeeld te worden. Hierdoor dient u de volgende stappen te nemen om aanspraak te maken op de  :

 

1. Na aanmelding, wat gratis kan geschieden via Youwin.com, maakt u een account aan;

 

2. op dit account stort u minimaal € 10, aangezien de inzet niet meer rond gespeeld hoeft te worden kunt u natuurlijk ook een groter bedrag storten, dit heeft geen invloed op het vrij spelen van de bonus;

 

3. vervolgens krijgt u een bonus van € 10 toegedeeld, hiermee dient u tegen een quotering van 1,50 tien maal een weddenschap af te sluiten.

 

4. na deze tien weddenschappen is de winst die u hiermee verkrijgt vrij uitkeerbaar. De inzet houdt Youwin in.