10:00 uur

Youwin biedt twee verschillende bonussen

Het online gokkantoor Youwin heeft van tijd tot tijd interessante promoties te bieden, en dit zowel voor nieuwe klanten als voor reeds bestaande klanten. Wij hebben het al enkele keren over Youwin gehad op weddenbonus.com. zoals over de multiply bonus. Nu is er ook een nieuw aanbod voor klanten, dat we vandaag willen voorstellen.

 

Als nieuwe klant kun je kiezen tussen twee verschillende aanbiedingen:
*) 100% bonus tot 100 Euro
*) 200% bonus tot 20 Euro

 

Vandaag zullen wij het hebben over de 200% bonus, die natuurlijk vooral door de hoogte van het percentage heel erg attractief is. Indien je maar 10 euro inzet, krijg je al 20 euro terug. Dit betekent in feite, dat jouw budget voor sportieve weddenschappen verdrievoudigd wordt van 10 naar 30 euro. Met die 20 euro extra beginnen te wedden is een uitgelezen kans. Voor alle spelers, die graag met een klein bedrag en een klein risico beginnen te spelen, is dit een fantastische mogelijkheid om toch met een groter bedrag te wedden. Absoluut de max!

 

Om deze sportwedden bonus om te zetten in echt geld, moet je het bedrag van de bonus binnen 30 dagen vijftien keer (15x) inzetten op sportieve weddenschappen met een minimale quotering van 1,50. Als we aannemen dat je een bedrag van 10 euro inzet en daarvoor 20 euro bonus krijgt, betekent dit, dat je aan de volgende condities moet voldoen:
15x 20 euro bonus bedrag = 300 euro binnen 30 dagen op sportieve weddenschappen met een minimale quotering van 1,50.

 

Dit zijn de stappen die je moet ondernemen, om de bonus te krijgen:
1. Open jouw account gratis op www.youwin.com.
2. Op de homepage van Youwin moet je aan de rechterkant op het knopje “Betaling” gaan en de bonus kiezen.
3. Nu moet je 10 euro storten. Daarvoor krijg je automatisch een bonus ter hoogte van 200%.
4. Nu heb je 30 euro, die je op sportieve weddenschappen kunt inzetten.
5. Voordat je de bonus kunt laten uitbetalen, moet je het bedrag van de bonus 15 keer inzetten op sportieve weddenschappen met een minimale quotering van 1,50.

 

Meer informatie over de actuele promoties van Youwin vind je op de site www.youwin.com.
Natuurlijk vind je op onze site ook in toekomst alle belangrijke informatie over de grote bookmakers!